Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
half-life,warcraft,bioshock,mozno oblivion tie hry mali pre mna fasa pribeh takze by som z toho chcel film ale aj keby to bolo urcite by to bola fraska niaka komercna na peniaze alebo od toho typka co uz neviem ako sa vola co povedal ze ked mu 1 mega ludi podpise peticiu prestane tocit filmy... takto radsej ne potom ostanem pri cinematikach z w3 xP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
sak ale v pohode by sa to dalo,hrala by sa napriklad nejaka,dust2,bolo by to sfilmovane na platno,a normalka hralo by sa len jedno kolo,alebo ja neviem,moc fantaziu nemam na taketo akcne veci,ale dalo by sa tolekoklatik napísal:Ľudia čo by radi videli sfilmovaní CS. Aspoň krátky scenár filmu ako si to predstavujete. Aby som bol v obraze. Lebo aj tak si myslím že každý kto napísal že by rád videl sfilmovaní CS tak si myslím že je úplný magor. Keby Condition Zero tak to ešte naveľa pochopím, ale normálne CS?
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
necitam si kazdu stranu,takze neviem co sa tu riesi a je mi to jedno ci sa to riesi,povedal som si svoj nazor,to hadam mozem nie?predstavil by som si to podobne ako hru,dve rozlicne skupiny ktore medzi sebou superia na roznych miestach,velka kopa priser,proste fantasy film,som zvedavy ci by pozmenili trochu dej ak by to predsa len sfilmovali.Hru hrava nieco viac ako 10 mil. ludi tak si myslim ze ak by sa film podaril bol by to dalsi velky uspech.lekoklatik napísal:omg toto sa tu uz tusim riesilo ze wow ma mat film....to som zvedavi ako si to priblizne predstavujes?
to by bolo preafektovane este viac ako trilogia LOTR...aruN napísal:necitam si kazdu stranu,takze neviem co sa tu riesi a je mi to jedno ci sa to riesi,povedal som si svoj nazor,to hadam mozem nie?predstavil by som si to podobne ako hru,dve rozlicne skupiny ktore medzi sebou superia na roznych miestach,velka kopa priser,proste fantasy film,som zvedavy ci by pozmenili trochu dej ak by to predsa len sfilmovali.Hru hrava nieco viac ako 10 mil. ludi tak si myslim ze ak by sa film podaril bol by to dalsi velky uspech.
viem si predstavit hry aj zo single player akcii, ale preboha z multiplayerovych?
taky film podla RTCW, alebo dakeho Dracula: Origin, no dobre, ale CS, alebo WoW... naozaj by som chcel vidiet scenar, ale hlavne producenta, ktory by to zacvakal...