nabeh

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dandi
Amateur
Amateur

nabeh

Príspevok od používateľa dandi »

po praci na pc v nepravidelne čese necham spustene pc popar minut na obrazovke mam požadie pracovnej plochy po par minut vypne naskoči skakajuce windovs xp home... po par minut vypneobrazovka na pohotov. svetlo obraz tmava pc.stale beži ak po chvili dam enter nabehne pc. ak necham dlhšie cca.10-20 min. po enter mi pc nenebehne vobec jedine po reštarte pc.zistil som že teplota procesora v klude je cca.50c. ak začnem pracovat teplota sa zniži neviem o tom že by som nadstavoval režim pc.spiaci či pod. mohly bi ste mi pomoct čo z tim
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nabeh

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

dandi napísal:po praci na pc v nepravidelne čese necham spustene pc popar minut na obrazovke mam požadie pracovnej plochy po par minut vypne naskoči skakajuce windovs xp home... po par minut vypneobrazovka na pohotov. svetlo obraz tmava pc.stale beži ak po chvili dam enter nabehne pc. ak necham dlhšie cca.10-20 min. po enter mi pc nenebehne vobec jedine po reštarte pc.zistil som že teplota procesora v klude je cca.50c. ak začnem pracovat teplota sa zniži neviem o tom že by som nadstavoval režim pc.spiaci či pod. mohly bi ste mi pomoct čo z tim
skus to napisat ako slovak a nie ako madar a mozno ti niekto pomoze
dandi
Amateur
Amateur

nabeh

že som to napisal ako amater uznam ale takato odpoved to ma byt slušne a inteligentne radšej nič nepiš ty ...
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

dandi napísal:že som to napisal ako amater uznam ale takato odpoved to ma byt slušne a inteligentne radšej nič nepiš ty ...
nie ako amater, ako debil. tvoj problem si opisal tak, ze ti nikto pomoct nemoze, lebo sa tomu neda porozumiet.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

skus ho nie restartovat ale stlacit hlavny vypinac. ak je nastavena hibernacia alebo nieco tomu podobne, pocitac spustis tak.
dandi
Amateur
Amateur

nabeh

dakuje velice pan callop za radu no ono nieje každy profik kto sem piše čo sa tyka pana "J" ak mate takto odpovedat radšej nič maju sa tu pisat slušne texti a toto ma od toho daleko že vam to aj prešlo !!! dost často to prezeram a su viacery ktory su asi ako ja amat.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

dandi napísal:dakuje velice pan callop za radu no ono nieje každy profik kto sem piše čo sa tyka pana "J" ak mate takto odpovedat radšej nič maju sa tu pisat slušne texti a toto ma od toho daleko že vam to aj prešlo !!! dost často to prezeram a su viacery ktory su asi ako ja amat.
A ty si asi pologramotný alebo čo. OMG veď si prečítaj tvoj príspevok na vrchu. Si Slovák? Úplne vážne sa pýtam
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

lekoklatik napísal:A ty si asi pologramotný alebo čo. OMG veď si prečítaj tvoj príspevok na vrchu. Si Slovák? Úplne vážne sa pýtam
:lol: :lol: presne ten urcite nie je slovak
dandi
Amateur
Amateur

nabeh

a to si vravite že študenty no dalši padawan čo tvoj prispevok ma spoločne z pc. ja ti niečo poradim postav sa pred zrkadlo a spitaj sa sam seba no som ja tiež ale ko... ked na otazku o pc.odpovedam takto
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

akoze zhrnutie: s kym s cim, z koho z coho. Na to nezabudaj. mohlI, bY. Ja viem. Slovencina je tazka (3. najtazsi jazyk?) a madari nemaju sklonovanie. tak to chapem.

Inac precital som si to uz 4x a stale neviem co sa deje. Reinstall win?
Popripade preinstalovanie tvojho jazyka aby si nam to napisal zrozumitelnejsie.

cakam na k-
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dandi asi si kok*t...

Ale k tomu povodnemu problemu :arrow:

Pravy klik na pracovnu plochu -> vlastnosti/properties, hore is klikni na zalozku screensaver/setric obrazovky -> klik na napajanie/power a tam si vsetko ako vypinanie monitora, hdd a tak dalej nastav na nikdy/never.
Napísať odpoveď