nabeh
nabeh
po praci na pc v nepravidelne čese necham spustene pc popar minut na obrazovke mam požadie pracovnej plochy po par minut vypne naskoči skakajuce windovs xp home... po par minut vypneobrazovka na pohotov. svetlo obraz tmava pc.stale beži ak po chvili dam enter nabehne pc. ak necham dlhšie cca.10-20 min. po enter mi pc nenebehne vobec jedine po reštarte pc.zistil som že teplota procesora v klude je cca.50c. ak začnem pracovat teplota sa zniži neviem o tom že by som nadstavoval režim pc.spiaci či pod. mohly bi ste mi pomoct čo z tim
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: nabeh
skus to napisat ako slovak a nie ako madar a mozno ti niekto pomozedandi napísal:po praci na pc v nepravidelne čese necham spustene pc popar minut na obrazovke mam požadie pracovnej plochy po par minut vypne naskoči skakajuce windovs xp home... po par minut vypneobrazovka na pohotov. svetlo obraz tmava pc.stale beži ak po chvili dam enter nabehne pc. ak necham dlhšie cca.10-20 min. po enter mi pc nenebehne vobec jedine po reštarte pc.zistil som že teplota procesora v klude je cca.50c. ak začnem pracovat teplota sa zniži neviem o tom že by som nadstavoval režim pc.spiaci či pod. mohly bi ste mi pomoct čo z tim
nie ako amater, ako debil. tvoj problem si opisal tak, ze ti nikto pomoct nemoze, lebo sa tomu neda porozumiet.dandi napísal:že som to napisal ako amater uznam ale takato odpoved to ma byt slušne a inteligentne radšej nič nepiš ty ...
nabeh
dakuje velice pan callop za radu no ono nieje každy profik kto sem piše čo sa tyka pana "J" ak mate takto odpovedat radšej nič maju sa tu pisat slušne texti a toto ma od toho daleko že vam to aj prešlo !!! dost často to prezeram a su viacery ktory su asi ako ja amat.
-
lekoklatik
VIP
A ty si asi pologramotný alebo čo. OMG veď si prečítaj tvoj príspevok na vrchu. Si Slovák? Úplne vážne sa pýtamdandi napísal:dakuje velice pan callop za radu no ono nieje každy profik kto sem piše čo sa tyka pana "J" ak mate takto odpovedat radšej nič maju sa tu pisat slušne texti a toto ma od toho daleko že vam to aj prešlo !!! dost často to prezeram a su viacery ktory su asi ako ja amat.
akoze zhrnutie: s kym s cim, z koho z coho. Na to nezabudaj. mohlI, bY. Ja viem. Slovencina je tazka (3. najtazsi jazyk?) a madari nemaju sklonovanie. tak to chapem.
Inac precital som si to uz 4x a stale neviem co sa deje. Reinstall win?
Popripade preinstalovanie tvojho jazyka aby si nam to napisal zrozumitelnejsie.
cakam na k-
Inac precital som si to uz 4x a stale neviem co sa deje. Reinstall win?
Popripade preinstalovanie tvojho jazyka aby si nam to napisal zrozumitelnejsie.
cakam na k-