Aky mobilny internet na mesiac (bez viazanosti)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
lcask
Novice
Novice

Aky mobilny internet na mesiac (bez viazanosti)

Príspevok od používateľa lcask »

Idem na mesiac do jednej dedinky pri Blave, aj s laptopom, potrebujem inet, co sa da zohnat na 1 mesiac bez viazanosti? (okrem nejakej sukromnej wifi sieti v dedine). Neposkytuje niekto nejaky GPRS/3G mesacny predplateny pausal a pod. s PCI-E modemom?

Keby som si kupil nejaky 3G modem - ako Huawei (ale ktory), mozno Orange ma nejaky mesacny pasual bez viazanosti, nie?

Dik
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Re: Aky mobilny internet na mesiac (bez viazanosti)

Príspevok od používateľa satelitik11 »

lcask napísal:Idem na mesiac do jednej dedinky pri Blave, aj s laptopom, potrebujem inet, co sa da zohnat na 1 mesiac bez viazanosti? (okrem nejakej sukromnej wifi sieti v dedine). Neposkytuje niekto nejaky GPRS/3G mesacny predplateny pausal a pod. s PCI-E modemom?

Keby som si kupil nejaky 3G modem - ako Huawei (ale ktory), mozno Orange ma nejaky mesacny pasual bez viazanosti, nie?

Dik
caves tak som sa na to pozeral ale nieco take hobuzial nieje jedine ze by si si od niekoho pozicial
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

toto je na Slovensku naozaj ubohe. Potrebujem mobilny internet kvoli robote, ale nema pre mna absolutne zmysel platit kazdy mesiac za 2 GB, ked z toho vyuzijem mozno 10 MB, lebo som mozno 3 alebo 4 krat niekde na ceste, alebo mimo domu/kancla a surne sa potrebujem pripojit. Ako 100 rokov za opicami
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Keď máš paušál od Orange tak by si si mohol predplatiť Orange World Maxi bez viazanosti na jeden mesiac a mohol by si telefón používať ako modem. :D Je tam limit 1 GB/mesiac. :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Holubar napísal:toto je na Slovensku naozaj ubohe. Potrebujem mobilny internet kvoli robote, ale nema pre mna absolutne zmysel platit kazdy mesiac za 2 GB, ked z toho vyuzijem mozno 10 MB, lebo som mozno 3 alebo 4 krat niekde na ceste, alebo mimo domu/kancla a surne sa potrebujem pripojit. Ako 100 rokov za opicami
a OW mini u orangeu a webnwalk u t-mobile u o2 tiez? Ako modem pouzijes telefon, ako uz bolo spomenute..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

kukiak napísal:a OW mini u orangeu a webnwalk u t-mobile u o2 tiez? Ako modem pouzijes telefon, ako uz bolo spomenute..
aj to su sluzby platene mesacne. Chyba nam tu prepaid service. V susednom Rakusku uplne bezna zalezitost
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

v orange a tmobile ponukaju mobilny net na skuobnu dobu asi 30 dni ak dobre viem
Napísať odpoveď