Idem na mesiac do jednej dedinky pri Blave, aj s laptopom, potrebujem inet, co sa da zohnat na 1 mesiac bez viazanosti? (okrem nejakej sukromnej wifi sieti v dedine). Neposkytuje niekto nejaky GPRS/3G mesacny predplateny pausal a pod. s PCI-E modemom?
Keby som si kupil nejaky 3G modem - ako Huawei (ale ktory), mozno Orange ma nejaky mesacny pasual bez viazanosti, nie?
Dik
Aky mobilny internet na mesiac (bez viazanosti)
-
satelitik11
Medium Professional
Re: Aky mobilny internet na mesiac (bez viazanosti)
caves tak som sa na to pozeral ale nieco take hobuzial nieje jedine ze by si si od niekoho poziciallcask napísal:Idem na mesiac do jednej dedinky pri Blave, aj s laptopom, potrebujem inet, co sa da zohnat na 1 mesiac bez viazanosti? (okrem nejakej sukromnej wifi sieti v dedine). Neposkytuje niekto nejaky GPRS/3G mesacny predplateny pausal a pod. s PCI-E modemom?
Keby som si kupil nejaky 3G modem - ako Huawei (ale ktory), mozno Orange ma nejaky mesacny pasual bez viazanosti, nie?
Dik
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a OW mini u orangeu a webnwalk u t-mobile u o2 tiez? Ako modem pouzijes telefon, ako uz bolo spomenute..Holubar napísal:toto je na Slovensku naozaj ubohe. Potrebujem mobilny internet kvoli robote, ale nema pre mna absolutne zmysel platit kazdy mesiac za 2 GB, ked z toho vyuzijem mozno 10 MB, lebo som mozno 3 alebo 4 krat niekde na ceste, alebo mimo domu/kancla a surne sa potrebujem pripojit. Ako 100 rokov za opicami