EURO 2008
O tom je futbal, vzdy vyhra ten kto je efektivnejsi a lepsie vyuzie svoje sance ci uz bol v zapase lepsi alebo horsi.t0m4s3 napísal:Postup si zasluzi ten, kto hra ucelovo - tzn. vzdy da aspon o gol viac ako super. Na krasu uz umrelo nejedno muzstvo.
Podla mna si ale postup zasluzi ten kto hra lepsie, nie ten kto ma viac stastia.
kali520 napísal:O tom je futbal, vzdy vyhra ten kto je efektivnejsi a lepsie vyuzie svoje sance ci uz bol v zapase lepsi alebo horsi.
Podla mna si ale postup zasluzi ten kto hra lepsie, nie ten kto ma viac stastia.
ako greci pred styrmi rokmi...?
chod si dat radsej este sluka
Lewis, si retardovany alebo ti robi nejaky problem zareagovat na prispevok miereny na tvoje frazi?
Ty radsej zareagujes na prispevok v ktrom reagujem na tom4s3ho pripomienku o zasluzenom postupe ktory sa moze tykat hociktoreho muzstva a nebol vonkoncom miereny na Spanielov, a z toho si vededukujes nejaky zaver.
Takze este raz pre tych s pomalsim myslenim.
Postup Spanielov v zapase s Ruskom zasluzeny. Z celkoveho vykonu na turnaji si ale postup viac zasluzili Rusi.
Ty radsej zareagujes na prispevok v ktrom reagujem na tom4s3ho pripomienku o zasluzenom postupe ktory sa moze tykat hociktoreho muzstva a nebol vonkoncom miereny na Spanielov, a z toho si vededukujes nejaky zaver.
Takze este raz pre tych s pomalsim myslenim.
Postup Spanielov v zapase s Ruskom zasluzeny. Z celkoveho vykonu na turnaji si ale postup viac zasluzili Rusi.
Si robis srandu ? Lewisa vinis, ze je zaryty fanusik Spanielska a vidi ich vykony skreslene. Lenze tvoje ''uzasne'' reporty spanielskych zapasov su rovnake. Si zahorknuty, lebo Rusi vypadli, chapem. Ale kde vidis ich 3 vyborne vykony prosim ta ? Ak povazujes za vyborny vykon zapas proti Grecku, tak lol. Holandsko znicili az v predlzeni.kali520 napísal:Postup Spanielov v zapase s Ruskom zasluzeny. Z celkoveho vykonu na turnaji si ale postup viac zasluzili Rusi.
Drago, nechcem odpovedat protiotazkou ale kde si ty videl dobre vykony Spanielska s vinimkou toho semifinaloveho.
Ruske dobre vykony boli s Holandskom, Svedskom a aj z Greckom. So Svedskom a Greckom jednoznacne dominovali co sa tyka drzani lopt a aj vypracovanych sanci.
http://www.eurofotbal.cz/euro-2008/repo ... ko-139566/
http://www.eurofotbal.cz/euro-2008/repo ... ko-139568/
Ten zapas s Holandskom sem snad ani nemusim davat.
Dalsia vec je hracska kvalita na obydvoch stranach. Rusku snad ani neni mozne porovnavat s tou Spanielskou a aj napriek tomu v tychto troch zapasoch hrali vyborny futbal v ktorom dominovali. Kdezto Spanieli ako som pisal sa so Svedmi trapili, a onicom hrali aj s Talianmi. Na to aku kvalitu mali v kadri som ocakaval lepsi futbal.
PS aj ked to bude zniet ako fraza, ja nemam oblubene muzstvo, takze mi je uplne uprdele ci postupili Spanieli alebo Rusi, bohuzial Spanielsky vykon bol vyborny len v tom semifinalovom zapase.
Ruske dobre vykony boli s Holandskom, Svedskom a aj z Greckom. So Svedskom a Greckom jednoznacne dominovali co sa tyka drzani lopt a aj vypracovanych sanci.
http://www.eurofotbal.cz/euro-2008/repo ... ko-139566/
http://www.eurofotbal.cz/euro-2008/repo ... ko-139568/
Ten zapas s Holandskom sem snad ani nemusim davat.
Dalsia vec je hracska kvalita na obydvoch stranach. Rusku snad ani neni mozne porovnavat s tou Spanielskou a aj napriek tomu v tychto troch zapasoch hrali vyborny futbal v ktorom dominovali. Kdezto Spanieli ako som pisal sa so Svedmi trapili, a onicom hrali aj s Talianmi. Na to aku kvalitu mali v kadri som ocakaval lepsi futbal.
PS aj ked to bude zniet ako fraza, ja nemam oblubene muzstvo, takze mi je uplne uprdele ci postupili Spanieli alebo Rusi, bohuzial Spanielsky vykon bol vyborny len v tom semifinalovom zapase.
kali520: Pozeram, ze tvoja gramatika je perfektna.
(obydvoch, vinimka) Jednoznacne si zarity do ruskej zostavy. Pozri sa hned na prvy zapas spanielska. Vyhrali 4:1 s Ruskom, David Villa dal hattrick. Druhy zapas (semifinalovy) proti Rusku vyhrali 3:0. Myslim, ze statistika 7:1 v pomere golov hovori za spanielsky vykon. Takze mozno si ty sledoval to kto si ake sance vypracoval, ale ak si Rusi napr. vypracuju 20 sanci a daju jeden gol a spanieli 5 sanci a daju 3 goly tak az to je vysledok zapasu. Hra sa na goly a nie na sance. 
lenze rusi v tych dvoch zapasoch mali asi tak 3 mozno styry slusne sance. zatial co spanieli XY. ale nechajte kali520 uz tak. kazdy ma pravo na svoj nazor a on to vidi tak.wino napísal:kali520: Pozeram, ze tvoja gramatika je perfektna.(obydvoch, vinimka) Jednoznacne si zarity do ruskej zostavy. Pozri sa hned na prvy zapas spanielska. Vyhrali 4:1 s Ruskom, David Villa dal hattrick. Druhy zapas (semifinalovy) proti Rusku vyhrali 3:0. Myslim, ze statistika 7:1 v pomere golov hovori za spanielsky vykon. Takze mozno si ty sledoval to kto si ake sance vypracoval, ale ak si Rusi napr. vypracuju 20 sanci a daju jeden gol a spanieli 5 sanci a daju 3 goly tak az to je vysledok zapasu. Hra sa na goly a nie na sance.
o gramatike by som pomlcalwino napísal:kali520: Pozeram, ze tvoja gramatika je perfektna.(obydvoch, vinimka) Jednoznacne si zarity do ruskej zostavy. Pozri sa hned na prvy zapas spanielska. Vyhrali 4:1 s Ruskom, David Villa dal hattrick. Druhy zapas (semifinalovy) proti Rusku vyhrali 3:0. Myslim, ze statistika 7:1 v pomere golov hovori za spanielsky vykon. Takze mozno si ty sledoval to kto si ake sance vypracoval, ale ak si Rusi napr. vypracuju 20 sanci a daju jeden gol a spanieli 5 sanci a daju 3 goly tak az to je vysledok zapasu. Hra sa na goly a nie na sance.
je diskutabilne, ze kto si z tejto dvojice viac zasluzil postup do finale - ak to berieme z hladiska semifinaloveho vykonu tak urcite spanieli, pretoze rusov k nicomu nepustili (ak sa nemylim tak prvu strelu do priestoru brany mali az za stavu 2:0)...
ak sa na to pozrieme z pohladu celkoveho posobenia na turnaji tak by som sa viac priklanal na stranu ruska - s vynimkou zapasu so spanielskom podavali velmi kvalitne vykony, co sa o spanieloch nie vzdy dalo povedat...
niekto tu spominal, ze rusi podali slaby vykon proti grekom...asi pozeral iny zapas...hrali dost dobre a zapas mohol kludne skoncit s 5-6 golmi v sieti grecka...zapas so svedskom som nevidel...
v stvrtfinale drzal holandanov nad vodou zrejme najlepsi brankar tohto turnaja...nebyt jeho vykonu tiez by sa im usli aspon zo 3 goly v riadnom hracom case (a to som si viac zelam postup holandanov)...
niekto tu spominal, ze proti grekom nic nehrali a holandanov znicili az v predlzneni...pouzijem podobny argument ako je "nehra sa na sance, ale na goly" - vykon muzstva sa nehodnoti podla poctu strelenych golov, ale podla predvedenej hry
nakoniec tip na vitaza...aj ked niekto raz povedal, ze futbal je hra, kde 22 hracov nahana 90 minut loptu a na konci vzdy vyhraju nemci, myslim si, ze spanieli to uz dotiahnu do vitazneho konca (ak zopakuju vykon proti rusku) - tipujem 2:1...
\\ http://sport.aktuality.sk/futbal/reprez ... e-ohrozeny
Uz ma unavuje reagovat na prispevky pdobneho tipu ktore ignoruju tie moje.wino napísal:kali520: Pozeram, ze tvoja gramatika je perfektna.(obydvoch, vinimka) Jednoznacne si zarity do ruskej zostavy. Pozri sa hned na prvy zapas spanielska. Vyhrali 4:1 s Ruskom, David Villa dal hattrick. Druhy zapas (semifinalovy) proti Rusku vyhrali 3:0. Myslim, ze statistika 7:1 v pomere golov hovori za spanielsky vykon. Takze mozno si ty sledoval to kto si ake sance vypracoval, ale ak si Rusi napr. vypracuju 20 sanci a daju jeden gol a spanieli 5 sanci a daju 3 goly tak az to je vysledok zapasu. Hra sa na goly a nie na sance.
konyk87 napísal:ak sa na to pozrieme z pohladu celkoveho posobenia na turnaji tak by som sa viac priklanal na stranu ruska - s vynimkou zapasu so spanielskom podavali velmi kvalitne vykony, co sa o spanieloch nie vzdy dalo povedat...
Takze, robi vam taky problem zobrat do uvahy tento fakt, alebo sa este dlho budete hrat na slepych, sprtostych a pod.kali520 napísal:Takze este raz pre tych s pomalsim myslenim.
Hovoris o celkovom vykone a len v dvoch z piatich zapasov dostali 7 golov. To nerobi dobre meno len obrane ruskeho timu. Co sa tyka utoku tak tam vedeli potiahnut proti Holandsku, ale myslim, ze celkovy vykon ruska ako ty hovoris nestal za vela. Dovod som ti uviedol hore. Urcite bolo prekvapenie ked vyhrali s Holandskom, pretoze to nikto necakal, ale kvoli jednemu zapasu hovorit o celkovom vykone? No neviem.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
kali neviem ci si pozeral iny futbal ako my, ale tak... A mozno si uz niekedy pocul hlasku "Kazdy zapas je iny" to znamena, ze supery si vobec nemusia sadnut ze spanieli vyhraju z rusmi 4:1 a spanieli sa natrapia zo svedmi a rusi svedou v pohode porazia-sport je proste taky. A spanieli si zasluzili postup, rusi snimi hrali 2 zapasy v oboch na nich ani zdaleka nemali tak nechapem preco tak tlacis tych rusov do finale. Za jeden zapas co im vysiel z holandanmi, predtym nikto ani nesnival, ze rusi prejdu cez holandanov.
wino a profik co sa tyka Spanielskeho vykonu vratane prveho zapasu tak som pisal tu
Co sa tyka dobreho vykonu Ruska nie len v jednom zapase s Holandskom ale aj so Svedskom a Greckom som pisal tu
Poviem to uz velmi jednoducho takze spanielske vykony sa daju ohodnotit takto
1 zapas priemerny vykon, ktoremu dost napomohla pasivita supera v druhom polcase
2 zapas zly vykon
3 zapas nevidel som, postup bol zabezpeceny, nerata sa
4 zapas priemerny vykon
5 zapas vyborny vykon
Ruske vykony sa daju hodnotit asi takto
1 zapas zly vykon
2 zapas dost dobry vykon
3 zapas vyborny vykon
4 zapas vyborny vykon
5 zapas zly vykon
Dalasia vec, cela tato diskusia zacala len mojov pripomienkov na lewisovu poznamku, konkretne tuto
Co sa tyka dobreho vykonu Ruska nie len v jednom zapase s Holandskom ale aj so Svedskom a Greckom som pisal tu
Poviem to uz velmi jednoducho takze spanielske vykony sa daju ohodnotit takto
1 zapas priemerny vykon, ktoremu dost napomohla pasivita supera v druhom polcase
2 zapas zly vykon
3 zapas nevidel som, postup bol zabezpeceny, nerata sa
4 zapas priemerny vykon
5 zapas vyborny vykon
Ruske vykony sa daju hodnotit asi takto
1 zapas zly vykon
2 zapas dost dobry vykon
3 zapas vyborny vykon
4 zapas vyborny vykon
5 zapas zly vykon
Dalasia vec, cela tato diskusia zacala len mojov pripomienkov na lewisovu poznamku, konkretne tuto
Nikde som netrvdil ze Spanieli su vo finale neopravnene alebo nebodaj so stastim, ale ak by postupili Rusi nikto nema pravo proti tomu namietat.Lewis napísal:vdaka comu si ho zasluzili ovela viac? sak vcera neuhrali ani velke... takze podla teba za jeden vydareny zapas proti holandanom si to zasluzili viac ako spanieli? tak kamo bud pozeras uplne ine zapasy ale fakt ti futbal moc nehovori...
a ja dufam,ze raz vyhras nad gramatikou, lebo zatial to je ocividne marny boj....Leniv3c napísal:no holandania uz vipadli ale fandim spanielom a dufam ze vihraju nad nemeckom
kazdopadne, uz nelamentujte, rusi su prec... ja sa dnes necham unasat pohybom 22 hracov a lopty na ihrisku a pivom,vodkou a chipsami v mojom bruchu... ale medzitym hor sa do kina na Wanted....