Plavanie v mori pocas tehotenstva

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mailer
Star
Star

Plavanie v mori pocas tehotenstva

Príspevok od používateľa mailer »

Chcem sa spytat, ako to je s plavanim v mori pocas tehotenstva, priblizne v 3. - 4. mesiaci?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

jasne ze sa moze kupat ... ak sa nebude kupat v toxickom odpade tak nevidim dovod preco by to mohlo uskodit ...
jedine to tej zene moze prospiet ...

stale sa nemozem prestat smiat :hehe: prezrad mi prosim co si myslel ze jej tam moze uskodit ? alebo co sa jej moze stat ?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kľudne tam môže napísať aj ob3l1x a na konci textu bude "radí ob3l1x".
akurát by ob3l1x musel pred menom mať aspoň mudr. :lol:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ja byt baba a kedby som bol tehotny tak by somsa skor bal lietadla ako vody
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

dexter7007 napísal:ja byt baba a kedby som bol tehotny tak by somsa skor bal lietadla ako vody
a kto tu hovoril o lietadle?? možno idú pri more autom alebo busom....a to plávanie určite neškodí...skôr si myslim že to môže byť prospešné pre matku....trochu chytí kondičku ked už nič iné :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jj, posilni chrbat atd. nehrozi v podstate nic,ak to more nie je spinave. k placente alebo plodu sa nedostane voda ani bordel, lebo v maternicovom hrdle je husty hlien, tzv. zatka
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

takzvané sople
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Martin44 napísal:takzvané sople
takmer :lol: uz sa len vyfukat a mozme ist rodit :D
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

vidím,že väčšinou odpovedali chlapi,aj som si podľa odpovedí domyslela,ale ani jednému z vás nikdy nenapadne,že kúpanie je pre väčšinu žien v tehotenstve nebezpečné,pretože môžu dostať nejaké infekcie,vďaka ktorým môžu potratiť,či mať nepríjemné problémy,ale to sa chlapov netýka.vďaka Bohu,lebo y sme vymreli.ale more je v poriadku,je slané,čo je taká super prirodzená ochrana pred baktériami,aj ja som sa kúpala v mori približne v rovnakom čase,to jej len prospeje,ale nesmie sa zabudnúť ihneď,ako vyjde z mora prezliecť do suchého,to by mohol byť problém

peknú dovolenku :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Monči napísal:vidím,že väčšinou odpovedali chlapi,aj som si podľa odpovedí domyslela,ale ani jednému z vás nikdy nenapadne,že kúpanie je pre väčšinu žien v tehotenstve nebezpečné,pretože môžu dostať nejaké infekcie,vďaka ktorým môžu potratiť,či mať nepríjemné problémy,ale to sa chlapov netýka.vďaka Bohu,lebo y sme vymreli.ale more je v poriadku,je slané,čo je taká super prirodzená ochrana pred baktériami,aj ja som sa kúpala v mori približne v rovnakom čase,to jej len prospeje,ale nesmie sa zabudnúť ihneď,ako vyjde z mora prezliecť do suchého,to by mohol byť problém

peknú dovolenku :wink:
Tak ako by sme sa my nemali rozmnozovat bez Vas, tak sa vy nemozete rozmnozovat bez nas tak bez tych feministickych poznamok :idea:
Monči
Amateur
Amateur

to nebola meninistická poznámka,to bola reakcia na to,že pri vás a pri tom,ako ste reagovali by len veľmi málo z vás donosilo dieťa bez problémov,najskôr čítaj poriadne a potom reaguj,od feminizmu mám strááááášne ďaleko
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nikto tu nehovoril o plavani v srackach ale v mori a ty si bola ta co odbocila od temy a zacala vypravat o infekciach ale nasledne si to znegovala tym ze si sa vratila k teme a povedala, ze v mori je sol a preto je to OK.
Tak potom vlastne zbytocne pridala svoj prispevok a mohla si sa dalej venovat strikovanu a batikovaniu vajicok :wink:

Ked sa budeme bavit o tom ci plavanie v srackach je zdraviu skodlive, tak ta samozrejme radi vypocujeme.
Monči
Amateur
Amateur

toto mala byť akože urážka,alebo ako to mám chápať,písala som svoj názor ,tak ako vy,len som nikoho neurážala
Napísať odpoveď