Plavanie v mori pocas tehotenstva
Plavanie v mori pocas tehotenstva
Chcem sa spytat, ako to je s plavanim v mori pocas tehotenstva, priblizne v 3. - 4. mesiaci?
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tu si precitaj:
http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/cl ... 004/2912KV
-
lekoklatik
VIP
Kľudne tam môže napísať aj ob3l1x a na konci textu bude "radí ob3l1x".pryja napísal:Tu si precitaj:
akurát by ob3l1x musel pred menom mať aspoň mudr.
-
dexter7007
Zablokovaný
vidím,že väčšinou odpovedali chlapi,aj som si podľa odpovedí domyslela,ale ani jednému z vás nikdy nenapadne,že kúpanie je pre väčšinu žien v tehotenstve nebezpečné,pretože môžu dostať nejaké infekcie,vďaka ktorým môžu potratiť,či mať nepríjemné problémy,ale to sa chlapov netýka.vďaka Bohu,lebo y sme vymreli.ale more je v poriadku,je slané,čo je taká super prirodzená ochrana pred baktériami,aj ja som sa kúpala v mori približne v rovnakom čase,to jej len prospeje,ale nesmie sa zabudnúť ihneď,ako vyjde z mora prezliecť do suchého,to by mohol byť problém
peknú dovolenku
peknú dovolenku
-
Martin44
Professional
Tak ako by sme sa my nemali rozmnozovat bez Vas, tak sa vy nemozete rozmnozovat bez nas tak bez tych feministickych poznamokMonči napísal:vidím,že väčšinou odpovedali chlapi,aj som si podľa odpovedí domyslela,ale ani jednému z vás nikdy nenapadne,že kúpanie je pre väčšinu žien v tehotenstve nebezpečné,pretože môžu dostať nejaké infekcie,vďaka ktorým môžu potratiť,či mať nepríjemné problémy,ale to sa chlapov netýka.vďaka Bohu,lebo y sme vymreli.ale more je v poriadku,je slané,čo je taká super prirodzená ochrana pred baktériami,aj ja som sa kúpala v mori približne v rovnakom čase,to jej len prospeje,ale nesmie sa zabudnúť ihneď,ako vyjde z mora prezliecť do suchého,to by mohol byť problém
peknú dovolenku
-
Martin44
Professional
Nikto tu nehovoril o plavani v srackach ale v mori a ty si bola ta co odbocila od temy a zacala vypravat o infekciach ale nasledne si to znegovala tym ze si sa vratila k teme a povedala, ze v mori je sol a preto je to OK.
Tak potom vlastne zbytocne pridala svoj prispevok a mohla si sa dalej venovat strikovanu a batikovaniu vajicok
Ked sa budeme bavit o tom ci plavanie v srackach je zdraviu skodlive, tak ta samozrejme radi vypocujeme.
Tak potom vlastne zbytocne pridala svoj prispevok a mohla si sa dalej venovat strikovanu a batikovaniu vajicok
Ked sa budeme bavit o tom ci plavanie v srackach je zdraviu skodlive, tak ta samozrejme radi vypocujeme.