par ludi?kvalitna liga potrebuje 30 ludi co hraju PRAVIDELNE, viem ocom hovorim, bol som spolu admin na predoslej hojko lige a mal som potom este aj vlastnu ligu. A je stym nenormalne vela prace, vtedy ppt urobil aj web, kde sme nahadzovali vysledky a robilo to samo tabulku(je to velke +) a aj tak sa liga skoncila z dvovodu z akeho sa konci najviac lig NEAKTIVNOST hracov. Neber to teraz tak, ze som nejak proti tomu/tebe ale chcem ti poradit a podla mna nestoji to zatolukkAas napísal:nooo ved to nevadi staci par ludi zase viem ze to nebude megaliga o 100 hracov
NHL 09
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
nfo k NHL08 hovori 13.9.2007 a pamatam sa ze oficialne to vyslo este 2-3 dni predtym a rok predtym tiez 13.9. a NHL06 bola vonku 10.9. ^^hojko napísal:Dem0n: Neviem odkial mas tu informaciu, ale za posledne roky to bolo vzdy az posledny septembrovy tyzden.
nechame sa prekvapkat, lebo aj tak hra nebude presne v ten den ako sa objavi v obchodoch aj cracknuta a na sietiPaul napísal:Tiscali: Tak ako to je ?
-
mirak2
Hardcore addict
Re: nhl09
cital si extremne neaktualnu vec, PC verzia je urcite old-gen bez nadherneho be a pro mod - nieco co som hovoril uz davno zeby malo existovat, first person hokej...toto bude sice third person, ale nic nemeni sa na tom ze sa bude dat hrat 5vs5...ibaze nie na PCSidney87 napísal:Ja som cital na oficialnej strane, ze NHL bude presne taka ako na Xbox! Len ma dost velke poziadavky! Dufam, ze to vyde!
TAK TU TO MATE!!!! http://media.pc.ign.com/media/142/14256825/imgs_1.html NHL09 (PC) neni to veru na oficialnej stranke, ale treba trosku hladat!
No chalani ak smiem tak ja vám k tomuto poviem môj názor...
V posledných 2 rokoch EA športové hry fláka ...Mám tým namysli odvetvie EA Sorts...Proste NHL , FIFA je úplne to isté od orku 2006...
Možno tá NBA sa trošičku drží nad vodou...Proste flákajú to podľa mňa...Počul som (neviem či to bol iba nejaký výplod alebo nie) že FIFA a NHL 2009 májú byť next-gen hry...Fakt neviem čo je na tom pravdy...
Proste mali by sa konečne zobudiť..Videl som hru NHL 2K6 (screenshoty aj nejaké to videjko ), aj 2K7 proste uplne o niečom inom...Logika hráčov brankárov niečo úplne iné...Myslim že je aj 2K8 ale nwm ...Sa mi zdá že je iba na konzoly...
Brankár zachytil puk a normálne mu ho v tej lapačke bolo vidieť(ako to je len tak naokraj taká maličkosť..)podľa mňa by sa mala EA nad svopjou robotou zamyslieť...
Toď asi toľko odomňa
V posledných 2 rokoch EA športové hry fláka ...Mám tým namysli odvetvie EA Sorts...Proste NHL , FIFA je úplne to isté od orku 2006...
Možno tá NBA sa trošičku drží nad vodou...Proste flákajú to podľa mňa...Počul som (neviem či to bol iba nejaký výplod alebo nie) že FIFA a NHL 2009 májú byť next-gen hry...Fakt neviem čo je na tom pravdy...
Proste mali by sa konečne zobudiť..Videl som hru NHL 2K6 (screenshoty aj nejaké to videjko ), aj 2K7 proste uplne o niečom inom...Logika hráčov brankárov niečo úplne iné...Myslim že je aj 2K8 ale nwm ...Sa mi zdá že je iba na konzoly...
Brankár zachytil puk a normálne mu ho v tej lapačke bolo vidieť(ako to je len tak naokraj taká maličkosť..)podľa mňa by sa mala EA nad svopjou robotou zamyslieť...
Toď asi toľko odomňa
Na tomto fore www.forum.s-games.eu iked sa tam dohaduju ci je to pravda, ci nie..... ale vsak sa uvidi ja sa nechcem hadat, no.....
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
- to si podla screenov urcil ze to bude ta ista verzia ako na Xbox ? gratulujemSidney87 napísal:TAK TU TO MATE!!!! http://media.pc.ign.com/media/142/14256825/imgs_1.html NHL09 (PC) neni to veru na oficialnej stranke, ale treba trosku hladat!
// ale ved ide o to co si napisal a zatial si to nepodlozil nicim len tu hadzes linky na fora (kde su len dohady) a screeny (ktore ani nie su in-game)...tiez sa nechcem hadat ale taketo vykriky do tmy neuznavam
klikni na PC verziu http://search.ign.com/products?query=nhl09 NEJDEM SA HADAT VSAK SA UVIDI:::JA TOMU MOC NEVERIM, LEN DUFAM http://www.electronicarts.cz/games/14337,pccd/GameInfo/