NHL 09

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

lukkAas napísal:nooo ved to nevadi staci par ludi zase viem ze to nebude megaliga o 100 hracov :oops:
par ludi?kvalitna liga potrebuje 30 ludi co hraju PRAVIDELNE, viem ocom hovorim, bol som spolu admin na predoslej hojko lige a mal som potom este aj vlastnu ligu. A je stym nenormalne vela prace, vtedy ppt urobil aj web, kde sme nahadzovali vysledky a robilo to samo tabulku(je to velke +) a aj tak sa liga skoncila z dvovodu z akeho sa konci najviac lig NEAKTIVNOST hracov. Neber to teraz tak, ze som nejak proti tomu/tebe ale chcem ti poradit a podla mna nestoji to zato :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja si myslim, ze robit ligu na komunite diskusneho fora je blbost. Radsej nech si ludia idu for fun zahrat ja neviem napr. na undzwei alebo na podobne portaly ktore su na to zamerane. Ale tak for fun zapasy medzi usermi ked si dohodnu tak preco nie.
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

tak ako chcete mozeme hrat len 4fun par zapasov vecer dat a nie je problem :Pcez hamachi alebo verejnu IP
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

NHL 09 vyjde 9. septembra 2008 :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dem0n: Neviem odkial mas tu informaciu, ale za posledne roky to bolo vzdy az posledny septembrovy tyzden.
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Tiscali:
NHL 09 vyjde jako vždy v říjnu pro Xbox360, PS3, Wii a PS2, PC verze bude konkrétně k dispozici 28. října v poledne - více v oznámení nebo na fanstránkách.
Tak ako to je ? :woa:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hojko napísal:Dem0n: Neviem odkial mas tu informaciu, ale za posledne roky to bolo vzdy az posledny septembrovy tyzden.
nfo k NHL08 hovori 13.9.2007 a pamatam sa ze oficialne to vyslo este 2-3 dni predtym a rok predtym tiez 13.9. a NHL06 bola vonku 10.9. ^^
Paul napísal:Tiscali: Tak ako to je ? :woa:
nechame sa prekvapkat, lebo aj tak hra nebude presne v ten den ako sa objavi v obchodoch aj cracknuta a na sieti
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

na oficialnej stranke je ze bude 9.septembra a na fan stranke odpocitava 70dni:12hodin:2minuty:25sekund :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Sidney87
Amateur
Amateur

nhl09

Príspevok od používateľa Sidney87 »

Ja som cital na oficialnej stranke, ze NHL bude presne taka ako na Xbox! Len ma dost velke poziadavky! Dufam, ze to vyde! :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kde na oficialnej stranke to pisu? Nemozem to totizto nikde najst!
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

podobne....hladam ale nikde nic, dalsi blud ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

davajte aj nejaky podklad o tom o com pisete.. a nie ze cital som a pffffffff :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: nhl09

Príspevok od používateľa mirak2 »

Sidney87 napísal:Ja som cital na oficialnej strane, ze NHL bude presne taka ako na Xbox! Len ma dost velke poziadavky! Dufam, ze to vyde! :lol:
cital si extremne neaktualnu vec, PC verzia je urcite old-gen bez nadherneho be a pro mod - nieco co som hovoril uz davno zeby malo existovat, first person hokej...toto bude sice third person, ale nic nemeni sa na tom ze sa bude dat hrat 5vs5...ibaze nie na PC :cry:
Sidney87
Amateur
Amateur

TAK TU TO MATE!!!! http://media.pc.ign.com/media/142/14256825/imgs_1.html NHL09 (PC) neni to veru na oficialnej stranke, ale treba trosku hladat!
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

No chalani ak smiem tak ja vám k tomuto poviem môj názor...
V posledných 2 rokoch EA športové hry fláka ...Mám tým namysli odvetvie EA Sorts...Proste NHL , FIFA je úplne to isté od orku 2006...
Možno tá NBA sa trošičku drží nad vodou...Proste flákajú to podľa mňa...Počul som (neviem či to bol iba nejaký výplod alebo nie) že FIFA a NHL 2009 májú byť next-gen hry...Fakt neviem čo je na tom pravdy...
Proste mali by sa konečne zobudiť..Videl som hru NHL 2K6 (screenshoty aj nejaké to videjko ), aj 2K7 proste uplne o niečom inom...Logika hráčov brankárov niečo úplne iné...Myslim že je aj 2K8 ale nwm ...Sa mi zdá že je iba na konzoly...
Brankár zachytil puk a normálne mu ho v tej lapačke bolo vidieť(ako to je len tak naokraj taká maličkosť..)podľa mňa by sa mala EA nad svopjou robotou zamyslieť... :?
Toď asi toľko odomňa :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sidney87: Obycajne screenshoty, ktore najdem na desiatkach dalsich stranok. Kde si dosiel ale k tomu nextgen???
Sidney87
Amateur
Amateur

Na tomto fore www.forum.s-games.eu iked sa tam dohaduju ci je to pravda, ci nie..... ale vsak sa uvidi ja sa nechcem hadat, no.....
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

Sidney87 napísal:TAK TU TO MATE!!!! http://media.pc.ign.com/media/142/14256825/imgs_1.html NHL09 (PC) neni to veru na oficialnej stranke, ale treba trosku hladat!
- to si podla screenov urcil ze to bude ta ista verzia ako na Xbox ? gratulujem :oops:

// ale ved ide o to co si napisal a zatial si to nepodlozil nicim len tu hadzes linky na fora (kde su len dohady) a screeny (ktore ani nie su in-game)...tiez sa nechcem hadat ale taketo vykriky do tmy neuznavam :wink:
Sidney87
Amateur
Amateur

klikni na PC verziu http://search.ign.com/products?query=nhl09 NEJDEM SA HADAT VSAK SA UVIDI:::JA TOMU MOC NEVERIM, LEN DUFAM http://www.electronicarts.cz/games/14337,pccd/GameInfo/
Napísať odpoveď