wifi problem
wifi problem
zdravicko mam problem doma na stolovom PC mam antenu MSI v sietovich nastaveniach som nasavil zdielanie internetu cez antenu teda dufam lebo doteraz mi to islo ibaze som cel aj zdielat dokumenty a ftedy som to cele pos*ral.... takze teraz Notebook aj PC su spojene ale na notase mi nejde net....nemate s tym nake skusenosti??? ako sa tu pozeram na STAV pripojenia tak odoslane pakety nabiehaju ale prijate nie (myslim na NB)....aaa zas na PC mi nejde odstranit ani premostenie ani nic vie mi nekto poradit??? nece sa mi formatovat ale asi budem muset 
Windows verzia. Software na obsluhu Wifi, nazov, verzia. Vo vseobecnosti: skusaj vypnut co si zapol ked to fungovalo 
Alebo pouzi Windows Wizard (ak mas XP tak Start > Miesta v sieti > nastavit bezdrovotu siet)
Budes potrebovat usb klucik.
Nech sa podari. Skusaj a prides na to. Toto je taka vec ze to ti nikto nenapise univerzalnu radu ako to spravit. Skus to cele povypinat ked uz si nebudes vediet rady a potom postupne zapinat, hlavne co sa toho dektopu tyka na ktorom mas antentu a internet.
Alebo pouzi Windows Wizard (ak mas XP tak Start > Miesta v sieti > nastavit bezdrovotu siet)
Budes potrebovat usb klucik.
Nech sa podari. Skusaj a prides na to. Toto je taka vec ze to ti nikto nenapise univerzalnu radu ako to spravit. Skus to cele povypinat ked uz si nebudes vediet rady a potom postupne zapinat, hlavne co sa toho dektopu tyka na ktorom mas antentu a internet.
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa: