wifi problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
andy477
Amateur
Amateur

wifi problem

Príspevok od používateľa andy477 »

zdravicko mam problem doma na stolovom PC mam antenu MSI v sietovich nastaveniach som nasavil zdielanie internetu cez antenu teda dufam lebo doteraz mi to islo ibaze som cel aj zdielat dokumenty a ftedy som to cele pos*ral.... takze teraz Notebook aj PC su spojene ale na notase mi nejde net....nemate s tym nake skusenosti??? ako sa tu pozeram na STAV pripojenia tak odoslane pakety nabiehaju ale prijate nie (myslim na NB)....aaa zas na PC mi nejde odstranit ani premostenie ani nic vie mi nekto poradit??? nece sa mi formatovat ale asi budem muset :(
kmd
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kmd »

Windows verzia. Software na obsluhu Wifi, nazov, verzia. Vo vseobecnosti: skusaj vypnut co si zapol ked to fungovalo ;)

Alebo pouzi Windows Wizard (ak mas XP tak Start > Miesta v sieti > nastavit bezdrovotu siet)

Budes potrebovat usb klucik.

Nech sa podari. Skusaj a prides na to. Toto je taka vec ze to ti nikto nenapise univerzalnu radu ako to spravit. Skus to cele povypinat ked uz si nebudes vediet rady a potom postupne zapinat, hlavne co sa toho dektopu tyka na ktorom mas antentu a internet.
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ako si sa na tom PC pripajal na NET, mas doma wifi router, alebo si vyuzival pripojenie NTB?? Mal si to dobre nastavene, stacilo len vo firewally zapnut zdielanie suborov a tlaciarni. Teraz si si to pokaslal. Nastav to tak ako to bolo predtym.
andy477
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa andy477 »

najlepsie je ze teraz som si 100% isty ze to mam tak ako to bolo :-D fcera som formatoval a aj taq to z vysoka namnasere no ok budem hladat snad anto pridem alebo uz kupim wifirouter...
Napísať odpoveď