Need for speed UNDERCOVER

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Najlepsi diel NFS

underground
38
11%
underground 2
102
31%
most wanted
112
34%
Carbon
32
10%
Pro street
11
3%
Porsche
38
11%

Celkom hlasov: 333

Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Need for speed UNDERCOVER

Príspevok od používateľa Flinstone »

čo si myslíte o tomto novom dieli NFS ? http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28026

A ktoré NFS sa vám páčilo najviac ?

//hlasovanie začína od underground ...

//hojko: Vymazal som posledne dve nezmyselne anketove moznosti a doplnil tam Porsche.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ffs.. dalsi NFS sa blizi... zatial ziadne screeny ani nic.. len o com to ma byt.. a ako tam napisali.. ze Bckovy film KURIER.. omg.. debili..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

myslim, ze miesto nehram NFS a Nepaci sa mi to (tie dva podtituly NFS nejak nepoznam), tam kludne mohli byt moznosti. Ked sa niekomu NFS nepaci, tak nac bude hlasovat?

Inac celkovo najhratelnejsi mi pripadal Most Wanted.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

A čo také má ten Kuriér čo ostatné filmy nemajú?
K téme: nevedia čo vymýšľať, tak vymýšľajú drísty. ProStreet bol fajný prepadák, na toto som zvedavý. Dúfam že tento diel bude tak fest stratový aby im konečne došlo že Need for Speed bol najlepší keď v ňom neboli vynyly, paintjoby, elektróny a také pčoviny, ale keď to boli jednoduché autíčka jazdiace po krajinkách.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dost pochybujem, ze to bude prepadak, staci sa len pozriet kolko vela ludi si to "stiahne" tak ako aj predosle NFS.. nwm no.. ale tuto hru sa neoplati kupovat.. na nete je skor ako v shopoch a vyznam originalky nie je ziadny ako napriklad u CS, CoD2 alebo TDU... kazdy tu bude pisat, ze si to nezahra.. ale urcite si to zahra.. aj ja ak mi to pojde.. -.- ... neviem presne o com to bude.. ale ake take predstavy mam... kedze to ma byt na styl kuriera...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No ono aj ja si to stiahnem, ale otázka je či kvôli tomu že chcem niečo zahrať, alebo len z čírej škodoradosti. Zatiaľ si myslím, že to bude to druhé. A aby som si to kúpil ma nedoženie nič a nikto. Dúfam že si za to budú účtovať minimálne 1500 sk.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

mmm v hlasovani akosi nevidim starsie diely NFS. Pretoze tie nove co su v ankete nestoja za nic. Neda sa to ani porovnat s dielmi 1-5. Ale dnes akosi hraci stracaju vkus....

A k tomu novemu dielu - na 99% to bude dalsia hra cez kopirak s prvkami DRIVER.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ak bude kde, tak si to zahram, neviem posledne diely ma vobec nebavili a maximalne ma unudil Most Wanted.....

Ja som NFS, zacal hrat od 6 pred tym som nemal PC, schopny rozbehat ostatne diely, tak som to nehral, ale da sa povedat ze ma aj najviac bavila, no a mozno potom underground bol trhak :)
FreeZeFiRe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FreeZeFiRe »

no mna najviac bavil asi most wanted... tu jedinu hru som hral viackrat (myslim z NFS)
prostreet ma nebavil velmi :(, carbon... nebol az taky zly ale na stare nfs to nema :)
U2 to ma bavilo tiez ... asi na takej urovni ako most wanted :)
keby tam bolo NFS 4 tak za to by som hlasoval :D
ked som bol mensi tak som to hraval :) a bola to pecka :)
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

ak to dopadne ako ProStreet, tak je to skoda stiahnutych dat :D

najlepsi bol U2, velke mesto, super tunning, a potom este HPS1,HPS2...a 1.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja som zvedavy na prve screeny a podla toho sa zariadim. Most Wanted som nehral, Carbon ano a ProStreet som hral len u kamarata. Najlepsie boli Underground 1 alebo 2, sam neviem ktoru viac preferujem.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

u mna jednoznacne U2 ak by som to mal zhodnotit cele tak takto ...

Underground bol zaciatkom novych NFS bola to podarena hra
Underground 2 bol vlastne underground upraveny do dokonalosti ...
Most Wanted bol podla mna nepodarok ... tuning onicom vyslovene onicom ...
Carbon... tu bol tuning perfektny no v kazdej NFS mi chybaju tie neony a interier
Pro street ... jednym slovom blbost ... uplne odveci ... posrali to s prepacenim
na novy diel som zvedavy ... aj ked mi nepojde
:roll:
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

od U2 so vsetky NFS kktiny (maximalne v Carbone bol dobry tuning)... mohli by zasa nieco nove vymysliet
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Shamway napísal:od U2 so vsetky NFS kktiny (maximalne v Carbone bol dobry tuning)... mohli by zasa nieco nove vymysliet
Mohli by to spravit ako to urobili s prince of persia ze neurobili novy diel ale rovno novu hru assasin s creed .... mohli by spravit to iste lebo NFS je uz otrepane aspon ja mam z toho taky pocit ...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Nuda, nuda, nuda. Ja som NFS opustil po UN II a nejako velmi mi to nechyba. Odreagovanie mi prinasa napriklad Live for Speed, omnoho lepsie spracovany simulator.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nemozes porovnavat nfs s LFS

takze u mna to ide takto:
1. HP 1,2
2.Underground 2
3.Carbon
4.underground
5.pro street
6. most wanted (proste to bolo este horsie ako PS)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

NFS ma nikdy velmi nebavil - cize ma uz tieto nove dielyy netrapia - je to uz len komercna sracka... pri NFS2 sa pamatam som stravil vela casu aj s kamosmi - potom este NFS5... z tych novych este Underground. Ale ked novy diel spravia poriadne tak si to vyskusam ale ako uz niekto spominal v predchadzajucom prispevku - dufam ze to ludia nebudu kupovat aby uz konecne prestali robit otrepane hry
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Najlepšie bolo jednoznačne Porsche - myslím, že najrealistickejšia fyzika z celej série, možnosť damage auta (tuším posledný krát v sérii), ono aj jazdiť 130km/h s veteránom mi nepripadalo pomalé či nudné. A tá trať v Alpách na snehu :oops:

Odvtedy ide celé NFS dolu vodou, hral som ešte Undergroundy a MW, potom radsej nie, všetko je to veľmi podobné, nič na tom nevidím nové (omg, v akých intervaloch EA sype nové diely na trh?) a takýto "tuning" moc hrať nemusím.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

tazko sa to hovori....pri underground prisiel velky poskok a potom uz neboli az take vylepsenia,preto som zahlasoval za underground
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

hlasoval som za most wanted, lebo pri nom som stravil vela casu
ale viacej som ho stravil, aj si spominam, ze ma to viac bavilo, pri Hot Pursuit 2, drtil som to este na starej masine a bola to pecka.
co sa tyka novych NFS, tak som to prestal sledovat od Carbonu, tj Most Wanted bol posledny, co som hral. Nemal som proste na to kedy, a ako vidim, aj tak som o nic neprisiel. EA chrli kazdy rok novu hru, a je nerealne, aby to bolo nieco nove, ved za jeden rok sa nova hra stihnut neda. Daju nove trate, auta, trochu vylepsia grafiku a sup s tym do sveta.
Mne sa omnoho viacej pacia trate niekde v prirode, pocas dna a tak, a nie nocne mesto, ako to vidim v poslednom case, a underground a underground2 boli iba o tom, takze tie som hral len chvilu a nepacili sa mi.
Napísať odpoveď