Need for speed UNDERCOVER
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Need for speed UNDERCOVER
čo si myslíte o tomto novom dieli NFS ? http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28026
A ktoré NFS sa vám páčilo najviac ?
//hlasovanie začína od underground ...
//hojko: Vymazal som posledne dve nezmyselne anketove moznosti a doplnil tam Porsche.
A ktoré NFS sa vám páčilo najviac ?
//hlasovanie začína od underground ...
//hojko: Vymazal som posledne dve nezmyselne anketove moznosti a doplnil tam Porsche.
A čo také má ten Kuriér čo ostatné filmy nemajú?
K téme: nevedia čo vymýšľať, tak vymýšľajú drísty. ProStreet bol fajný prepadák, na toto som zvedavý. Dúfam že tento diel bude tak fest stratový aby im konečne došlo že Need for Speed bol najlepší keď v ňom neboli vynyly, paintjoby, elektróny a také pčoviny, ale keď to boli jednoduché autíčka jazdiace po krajinkách.
K téme: nevedia čo vymýšľať, tak vymýšľajú drísty. ProStreet bol fajný prepadák, na toto som zvedavý. Dúfam že tento diel bude tak fest stratový aby im konečne došlo že Need for Speed bol najlepší keď v ňom neboli vynyly, paintjoby, elektróny a také pčoviny, ale keď to boli jednoduché autíčka jazdiace po krajinkách.
-
Šu-Do
Redeemer
dost pochybujem, ze to bude prepadak, staci sa len pozriet kolko vela ludi si to "stiahne" tak ako aj predosle NFS.. nwm no.. ale tuto hru sa neoplati kupovat.. na nete je skor ako v shopoch a vyznam originalky nie je ziadny ako napriklad u CS, CoD2 alebo TDU... kazdy tu bude pisat, ze si to nezahra.. ale urcite si to zahra.. aj ja ak mi to pojde.. -.- ... neviem presne o com to bude.. ale ake take predstavy mam... kedze to ma byt na styl kuriera...
-
FreeZeFiRe
Light Expert
no mna najviac bavil asi most wanted... tu jedinu hru som hral viackrat (myslim z NFS)
prostreet ma nebavil velmi
, carbon... nebol az taky zly ale na stare nfs to nema 
U2 to ma bavilo tiez ... asi na takej urovni ako most wanted
keby tam bolo NFS 4 tak za to by som hlasoval
ked som bol mensi tak som to hraval
a bola to pecka 
prostreet ma nebavil velmi
U2 to ma bavilo tiez ... asi na takej urovni ako most wanted
keby tam bolo NFS 4 tak za to by som hlasoval
ked som bol mensi tak som to hraval
-
Flinstone
Light Professional
u mna jednoznacne U2 ak by som to mal zhodnotit cele tak takto ...
Underground bol zaciatkom novych NFS bola to podarena hra
Underground 2 bol vlastne underground upraveny do dokonalosti ...
Most Wanted bol podla mna nepodarok ... tuning onicom vyslovene onicom ...
Carbon... tu bol tuning perfektny no v kazdej NFS mi chybaju tie neony a interier
Pro street ... jednym slovom blbost ... uplne odveci ... posrali to s prepacenim
na novy diel som zvedavy ... aj ked mi nepojde

Underground bol zaciatkom novych NFS bola to podarena hra
Underground 2 bol vlastne underground upraveny do dokonalosti ...
Most Wanted bol podla mna nepodarok ... tuning onicom vyslovene onicom ...
Carbon... tu bol tuning perfektny no v kazdej NFS mi chybaju tie neony a interier
Pro street ... jednym slovom blbost ... uplne odveci ... posrali to s prepacenim
na novy diel som zvedavy ... aj ked mi nepojde
-
Flinstone
Light Professional
Mohli by to spravit ako to urobili s prince of persia ze neurobili novy diel ale rovno novu hru assasin s creed .... mohli by spravit to iste lebo NFS je uz otrepane aspon ja mam z toho taky pocit ...Shamway napísal:od U2 so vsetky NFS kktiny (maximalne v Carbone bol dobry tuning)... mohli by zasa nieco nove vymysliet
NFS ma nikdy velmi nebavil - cize ma uz tieto nove dielyy netrapia - je to uz len komercna sracka... pri NFS2 sa pamatam som stravil vela casu aj s kamosmi - potom este NFS5... z tych novych este Underground. Ale ked novy diel spravia poriadne tak si to vyskusam ale ako uz niekto spominal v predchadzajucom prispevku - dufam ze to ludia nebudu kupovat aby uz konecne prestali robit otrepane hry
-
Mateq
Medium Professional
Najlepšie bolo jednoznačne Porsche - myslím, že najrealistickejšia fyzika z celej série, možnosť damage auta (tuším posledný krát v sérii), ono aj jazdiť 130km/h s veteránom mi nepripadalo pomalé či nudné. A tá trať v Alpách na snehu
Odvtedy ide celé NFS dolu vodou, hral som ešte Undergroundy a MW, potom radsej nie, všetko je to veľmi podobné, nič na tom nevidím nové (omg, v akých intervaloch EA sype nové diely na trh?) a takýto "tuning" moc hrať nemusím.
Odvtedy ide celé NFS dolu vodou, hral som ešte Undergroundy a MW, potom radsej nie, všetko je to veľmi podobné, nič na tom nevidím nové (omg, v akých intervaloch EA sype nové diely na trh?) a takýto "tuning" moc hrať nemusím.
-
Mek
Addict
hlasoval som za most wanted, lebo pri nom som stravil vela casu
ale viacej som ho stravil, aj si spominam, ze ma to viac bavilo, pri Hot Pursuit 2, drtil som to este na starej masine a bola to pecka.
co sa tyka novych NFS, tak som to prestal sledovat od Carbonu, tj Most Wanted bol posledny, co som hral. Nemal som proste na to kedy, a ako vidim, aj tak som o nic neprisiel. EA chrli kazdy rok novu hru, a je nerealne, aby to bolo nieco nove, ved za jeden rok sa nova hra stihnut neda. Daju nove trate, auta, trochu vylepsia grafiku a sup s tym do sveta.
Mne sa omnoho viacej pacia trate niekde v prirode, pocas dna a tak, a nie nocne mesto, ako to vidim v poslednom case, a underground a underground2 boli iba o tom, takze tie som hral len chvilu a nepacili sa mi.
ale viacej som ho stravil, aj si spominam, ze ma to viac bavilo, pri Hot Pursuit 2, drtil som to este na starej masine a bola to pecka.
co sa tyka novych NFS, tak som to prestal sledovat od Carbonu, tj Most Wanted bol posledny, co som hral. Nemal som proste na to kedy, a ako vidim, aj tak som o nic neprisiel. EA chrli kazdy rok novu hru, a je nerealne, aby to bolo nieco nove, ved za jeden rok sa nova hra stihnut neda. Daju nove trate, auta, trochu vylepsia grafiku a sup s tym do sveta.
Mne sa omnoho viacej pacia trate niekde v prirode, pocas dna a tak, a nie nocne mesto, ako to vidim v poslednom case, a underground a underground2 boli iba o tom, takze tie som hral len chvilu a nepacili sa mi.