Nebudu knihy? Nebude vysvedcenie!

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak nedostanes vysvedcenie, no a??? Das si vystavit kopiu vysvedcenia (potrebujes kolok za 20 korun, resp. 20+20 korun). Je mozne, aby ti nedovolili vystavit kopiu??? Podla mna nie :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

hojko napísal:Tak nedostanes vysvedcenie, no a??? Das si vystavit kopiu vysvedcenia (potrebujes kolok za 20 korun, resp. 20+20 korun). Je mozne, aby ti nedovolili vystavit kopiu??? Podla mna nie :)
Ale keby mu o to vysvedčenie nešlo tak nezakladá tému

//hojko: To je už o inom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

lekoklatik: To je mi jasne. Ale ak by silou mocou potreboval vysvedcenie, ci uz na prihlasku na vysoku skolu atd..., tak tam staci aj kopia o ktorej som pisal.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Skus prefotit , tak to robime u nas. No sice kedze dnes je uz piatok, tak to asi nestihas :) Verim vsak ze ti to vysvedcenie daju, podla mna ta len tak chceli popohnat k tomu aby su tie ucebnice nejakym sposobom nahradil.
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

sundevil napísal:skolstvo je bezplatne, ale napr na sukromnych skolach nie je :)
no na sukromnu som teda nechodil
seth82 napísal:Nie je nahodou skolstvo bezplatne? Ak ano, tak to robi protizakonne. Poslite to do TV NArkoza alebo Jojoj, oni si na takychto pripadoch zvyknu zgustnut...
no vies, mozem sa na to vies co.....skolne som mal zaplatene uz davno, takze sa ma to netykalo a stastne som zmaturoval, za co som dostal este aj 500,- :lol: a som rad, ze tu skolu uz nikdy neuvidim :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Jimmy napísal:no vies, mozem sa na to vies co.....skolne som mal zaplatene uz davno, takze sa ma to netykalo a stastne som zmaturoval, za co som dostal este aj 500,- :lol: a som rad, ze tu skolu uz nikdy neuvidim :wink:
Ja som na súkromnú chodil ale za zmaturovanie som dostal ruskú zmrzlinu :D
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ydoodle »

V prvom rade: škola nesmie podmieňovať vydanie vysvedčenia odovzdaním kníh. Vysvedčenie je úradný doklad o ukončení štúdia (alebo jeho časti) a nie je nijak spojené s inými majetkovo-právnymi záväzkami.

V ľudskom preklade: vysvedčenie dostať musíš. Akým spôsobom škola urovná chýbajúce knihy je pri jeho vydávaní absolútne jedno. Ak ti ho nechcú vydať, možeš sa pokojne sťažovať.

Pri pohľade z druhej strany: chýbajúce učebnice sú problémom pre školy, pretože, ako bolo spomenuté, nemajú čo dať tvojim nasledovníkom. A peniaze sú síce krásna vec, ale moc sa z nich nenaučíš. Lenže zásobovanie škôl učebnicami je problém, ktorý treba riešiť niekde inde a na inej úrovni.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Takze... vysvedcko som dostal a od triedneho som dostal ultimatum.
2. september 2008 je posledny datum kedy mam priniest tie ucebnice do skoly. Ak tak neucinim, o dlasich krokoch sa este len rozhodne.
Tipujem, ze ak ich neprinesiem, bude na mne sediet viac ako doteraz.

Takze... ak sa Vam do ruk dostane niektora z tych knih, ktore som spominal v prvom poste a budu nejak na predaj, nebolo by od veci dat mi vediet, ak si na mna spomeniete... no pochybujem.
Kazdopadne:
- 192550029,
- 0908 143 218.

Budem Vam vdacny. :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Mastros napísal:Takze... vysvedcko som dostal a od triedneho som dostal ultimatum.
2. september 2008 je posledny datum kedy mam priniest tie ucebnice do skoly. Ak tak neucinim, o dlasich krokoch sa este len rozhodne.
Tipujem, ze ak ich neprinesiem, bude na mne sediet viac ako doteraz.
co je ucitel ko*ot? si mu mal hodit troska viac penazi, nejake kilko prihodit za povodnu cenu knih, alebo dve a mas.
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

No my platime trojnasobok ceny jednotlivej knihy... zaplatis a mas pokoj.
Na tu literaturu sa este pozriem, ci ju niekde nahodou nemam... ked ano, dam vediet.
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

najvacsi problem je ten, ze skoly pouzivaju ucebnice z roku 1 p.k., ktore uz fakt nikde nenajdes, preto im je H platne ked im ty das peniaze za knihu, ktora im bude chybat, preto kvoli tomu robia taky cirkus :?
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Moji spoluziaci si kvoli tomuto nariadeniu , isli po vysvedcenie na zaciatku noevho roka... je to kravina ale je to tak :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Kým to nebolo maturitné, tak to nie je až také strašné ...
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

seth82 napísal:Milujem pristup slovenskych ucitelov a profesorov k svojim ziakom. Takto buzerovat niekoho - nech nerobi okolo toho takyto humbug.
Teraz si predstav, že sa nájde v XY žiakov čo neodovzdajú knihy a snažia sa to (urovnať) zaplatiť... Na tom našom skvelom slovensku sa
horko ťažko sháňajú knihy... = + zbytočnej práce a starostí pre vyučujúcich... (trocha zamyslenia....) :smt064
seth82 napísal:To sa podoba, stane sa nieco a student je v momente buzerovany a je s nim zachadzane ako s babkou.
ak by študent nebol taký "šikovný", nič by sa nestalo.... :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mne minule jedna chybala a mal som platit. Nasiel som ale jednu co som nenasiel rok predtym a zaplatil som za nu. A veru ze nebola nova, bola to nejaka stara slovencina ktora sa stale pouziva a asi este aj pouzivat bude. Tak som za nou prisiel a vravim ze sice mi jedna z tohto rocnika chyba ale nasiel som jednu ktoru som neodovzdal minule a zaplatil za nu, tak mame teda dve moznosti:
1. vratte mi peniaze za tu ktoru som nasiel z minuleho rocnika, a ja vam zaplatim tu z tohto
2. dam vam knihu z minuleho rocnika a nebudem musiet zaplatit za tu z tohto

Pozrela sa na mna a povedala ze jej mam zaplatit za tu z tohto lebo mi neda vysvedcenie a tu staru ze si mozem kludne nechat lebo ju nepotrebuje. Toto je podla vas nudza o knihy? Velku pi*u, skola sa snazi osklbat na absolutne vsetkom, o tom ze za knihu ktora stala 50 sk sme museli platit dve stovky ani nevravim. Buzeracia.

Skoncilo to tak ze som ju vysmial, nedal jej peniaze za novu, staru roztrhal a hodil do kosa pri jej kancelarii a vysvedcenie samozrejme dostal tak ako vsetci ostatni. O rok uz sa po mne kvoli kniham nikdo nevozil.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Mat Vasu odvahu... :)

UP! Tie knihy potrebujem!
PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!
Napísať odpoveď