Pivo eshop

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pivo eshop

Príspevok od používateľa Soviet »

Takže dnes som narazil na jeden slovenský eshop ktorý poskytuje pivo :) No ja by som sa chcelk spýtať či niekto nevie či pošlú pivový sud len, alebo aj sud s pipou? :) Lebo tá cena je predsa len výhodná..a na chatu taký 50l sud by veru bodol..

web:
http://www.alkohol.maxxl.sk/index.php?c ... c76cb88g50

Vopred dík..
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ja nepijem ale kamarat mal podobny napad ale vyslo ho to dost draho.
1. Ten sud sa Ti do chladnicky nezmesti musis mat chladenie
2. Pipa - neni iba rurka cez ktoru to tecie
3. Musis mat CO2 alebo vzduch na vytlacanie
4. Milion ventylov
maxxl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maxxl »

Zdravim Vas tak to je tak ze sud stoji tolko ale je potrebne dat zalohu za sud.
Pipa hmm no tak to sa msuim porozpravat z majitelom ci sa to bude dat ale skusim ho ukecat na to... =)

Sud sa musi vratit spet alebo zaloha za sud prepadne a to je uz dost nechat tak 1500 sk nie?

Kludne sa pytajte ja Vam odpoviem....
Ked nahodou najdete najaku chybu alebo nieco dajte vediet opravim si to...

PS:
Dostali sme nove sudy 20l - 40 piv.
Cena 1200 sk plus 2000 zaloha za sud a 200 zaloha za pipu...
Je to sud zo samochladenim...
Teda uvolnite jednu pistku a potom sa spusti chladenie (ako to funguje neviem) do 1 h sud je schladeny na 5 stupnov a potom az 12h vydrzi chladny... =) Je to pecka na chatu.

Pripravujeme jednu akciu na Obrie flasky =) oplati sa to =)
Kukni na:
http://www.alkohol.maxxl.sk/index.php?cPath=22_36

=)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

maxxl napísal: Sud sa musi vratit spet alebo zaloha za sud prepadne a to je uz dost nechat tak 1500 sk nie?
Takže na toto mám dosť otázku..Ako môže človek dať zálohu? Však objedná si sud piva..čiže 2500sk so zálohou za sud (približne).Prijde mu to cez UPS ..vypije pivo a potom akože on má zavolať UPS aby prišli po sud a peniaze prídu poštovou poukážkou naspäť? :)
Kus tomu princípu nechápem..
maxxl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Hmm, mas pravdu.

Ide o to ze majitel to nechce robit ale ako poznam ludi pacilo by sa im to aj mne osobne sa to paci ja uz bez sudu ani na chatu nejdem.... =)

Ponukni ine riesenie...

Zatial to je tak.
Pride ti sud ty zaplatis vsetko zalohu, pivo.
Vipijes pivo a sud posles naspet alebo sa vykaseles na 1500 sk...
Ked sud dorazi (bol oznaceny) a je v poriadku vrati sa zaloha na jeho ucet... to je cele...

Ale ak mas nejaky lepsi napad som pristupny...

PS:
informacia - v e-shope este nieje vsetok tovar ktory poskytujeme =)
Ale uz sa pracuje na jeho dodani...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ked si na chatu kazdy zoberie prepravku piva pre seba tak ho to vyjde lacnejsie aj viac piva mu ostane.jedno pivo zo sudu ta vyjde na 15(pred rokom to tak vychadzalo,teraz aj viac) korun priblizne,ak su na chate desiati ludia tak vyjde na kazdeho 10 piv ! a kazdy si zaplati 150korun.ked si kupis prepravku smadneho mnicha tak ta z pivovaru vyjde jeden na 10 korun a ked neratam zalozy ktore aj tak vratis tak to mas za 200 korun za 20 piv.
prepocitavali sme to ked sme sli minuleho roku na taku vacsiu chatu. avsak ked mas penazi dost a pivo ti smakuje iba sem tam tak vedz ze s pipami je dost velky problem lebo tu ti nepozicaju ani v pivovare.ak by si aj tu pipu mal tak ti odporucim zajst do hociktoreho pivovaru a kupit si sud priamo tam a nie platit drahe postovne.
ujomarky: si robis sranu ze chladenie :lol: aah blavaci....staci strcit sud do vane a zaliat ho studenou vodou a lepsie chladenie nenajdes ti garantujem
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Keď si na chate, dáš pivo vychladiť do potoka alebo riečky nie? Načo vaňa, a mnohokrát .... máme vaňu? :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

No mi sme fajnovky "ta co? se zabijeme?" :D

Kks na vas nema ani MacGyver
maxxl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Chces mi povedat ze lepsie je pivo z po.......banej plechovky? alebo nejekej flasky?A ako si nacapovane vlastne?

Ked ludia si kupuju capovaci sudok od hajnekenu tak im je jedno aka je cen a pretoze tam pivo vide cez 35 sk....

Ku tej pipe... vsetko sa da ked sa chce... Party pipa stoji cca 3-4 tis aj z narazacom.....
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

maxxl napísal:
PS:
Dostali sme nove sudy 20l - 40 piv.
Cena 1200 sk plus 2000 zaloha za sud a 200 zaloha za pipu...
Je to sud zo samochladenim...
Teda uvolnite jednu pistku a potom sa spusti chladenie (ako to funguje neviem) do 1 h sud je schladeny na 5 stupnov a potom az 12h vydrzi chladny... =) Je to pecka na chatu.
tie sudy 20l , to su tieto od staropramenu? http://www.staropramen.sk/?pageid=5 sak? , sa da kupit aj v hipernove
dalej, ceny co mate na stranke napr. flasky , to je tiez bez zalohy?

a kolko stoji zaloha na taky 50l sud , ked zaloha na 20l je 2000?
maxxl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Zalohy za sudy su cca 1500 sk za sud.

Cena jednaho piva pri velkych sudoch 50 l je cca 12 sk za pivo....

A ano je je ten sud.
zatial ho v ponuke nemame pretoze su zatial slabe obchodne vstahy na takyto predaj tychto sudov.

Sklo alkoholu nieje zalohovane iba prepravky iba flasky len od dzusov a podobne...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mohli by na ten eshop pribudnut aj nejake obrazky toho co kupujem. chcem vidiet alkohol co objednavam
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

maxxl napísal:Chces mi povedat ze lepsie je pivo z po.......banej plechovky? alebo nejekej flasky?A ako si nacapovane vlastne?

Ked ludia si kupuju capovaci sudok od hajnekenu tak im je jedno aka je cen a pretoze tam pivo vide cez 35 sk....

Ku tej pipe... vsetko sa da ked sa chce... Party pipa stoji cca 3-4 tis aj z narazacom.....
kamarade kto si kupuje ten heineken sudok? iba ak tak blbec ..a to pivo odtial ta vyjde nie na 35 ale na 45.
a povedz mi kto si kupi "party pipu" za 3-4tis. korun ked ju vyuzije tak raz az dva raz do roka...
erytrocyt: :D ja som este na chate sud nemal to mam iba od sestry z rozpravania..oni mali aj vanu na chate,oni su taki luxusni :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

pinacolada napísal:kamarade kto si kupuje ten heineken sudok? iba ak tak blbec ..a to pivo odtial ta vyjde nie na 35 ale na 45.
a povedz mi kto si kupi "party pipu" za 3-4tis. korun ked ju vyuzije tak raz az dva raz do roka...
erytrocyt: :D ja som este na chate sud nemal to mam iba od sestry z rozpravania..oni mali aj vanu na chate,oni su taki luxusni :D
ja som napr ten sudok heineken zohnal za 2 kila ale povod skade ho mal kamarat z intraku ma nezaujimal :D ...este je doma a odklada sa na piatok :wink:
maxxl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:kamarade kto si kupuje ten heineken sudok? iba ak tak blbec ..a to pivo odtial ta vyjde nie na 35 ale na 45.
No ved teraz riesim z majitelom aby sa dala poziciavat aj pipa...
Ako sa snim dohodnem neviem. Ale za pokus to stoji.

Tak to ber ze, sme velkoslak napojov a potravin.
Takze v ponuke mame aj KEGy teda sudy piva.

A ja chcem dosiahnut aby na stranke www.alkohol.maxxl.sk (maolobchodny predaj za velkoobchodne ceny) boli aj sudy.

Pretoze mne na chate a nakciach vyhovuje sud je to lacnejsie riesenie.
A cerstvo nacapovane pivko mnam.

Ukaz mi obchod kde kupis pivo za 12,- SK (staropramen)....
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pozeram ten tvoj obchod a mas tam raz staropramen keg 50l za 1544 a hned vedla toho staropramen keg 50l za 1360.toto by si mohol upresnit ze ktora cena je vlastne spravna. inak mas pravdu dobra cena a keby sa dala poziciat aj pipa tak v lete by som sa ozval :D
inak kde mas ten svoj sklad vlastne? lebo na alkohol tam mas niektore ceny velmi priaznive
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Taka nejaka integrovana pipa s chladenim a pripadne aj s kompresorom poziciavat nie je zly napad... akurat ta zaloha aka by musela byt :(
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U vín by si mohol prihodiť info, ako ročník a množstvo alkoholu z objemu. No hlavne ten ročník, totiž nie je víno ako víno.. :)
maxxl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:pozeram ten tvoj obchod a mas tam raz staropramen keg 50l za 1544 a hned vedla toho staropramen keg 50l za 1360.toto by si mohol upresnit ze ktora cena je vlastne spravna. inak mas pravdu dobra cena a keby sa dala poziciat aj pipa tak v lete by som sa ozval :D
inak kde mas ten svoj sklad vlastne? lebo na alkohol tam mas niektore ceny velmi priaznive
No centralny sklad je v Rožňave.

Ako vravim musim presvedcit majitela aby to spravil, akurat dnes som videl v sklade 5 party píp.

Podla mna ma obavy z navratu sudov a píp.
No tak to bude rozdiel v tom ze jeden KEG bude asi viac stupnovy a druhy menej.
Prave som sa pozeral a mas pravdu dal som jeden KEG za cenu ineho... ta drahsia je 12 a ta lacnejsia je 10. =) dik uz aj to idem opravit.

Vsetky KEG (sudy piva):
http://www.alkohol.maxxl.sk/advanced_se ... ywords=keg

//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2008, 0:29 )
Frikso napísal:U vín by si mohol prihodiť info, ako ročník a množstvo alkoholu z objemu. No hlavne ten ročník, totiž nie je víno ako víno.. :)
No to bi som aj ja chcel ale mam strasne malo informacii o produktoch teraz zhanam "fotky" - obrazky ku vsetkym produktom od vyrobcov a to tak ze chcem mat dobru kvalitu tak to nechcem stahovat z ich stranok....

Takze momentalne to nestiham ale zapisujem si pripomienku a budem na tom pracovat =)
Ale dobra pripomienka dik za radu.
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

maxxl napísal:Ukaz mi obchod kde kupis pivo za 12,- SK (staropramen)....
U nas v sklade (funguje aj ako bezna predajna) :wink: Myslim ze staropramen to za tych akciovych 11.90 teraz predava do vsetkych skladov, ale neni som si isty
Napísať odpoveď