web:
http://www.alkohol.maxxl.sk/index.php?c ... c76cb88g50
Vopred dík..
Takže na toto mám dosť otázku..Ako môže človek dať zálohu? Však objedná si sud piva..čiže 2500sk so zálohou za sud (približne).Prijde mu to cez UPS ..vypije pivo a potom akože on má zavolať UPS aby prišli po sud a peniaze prídu poštovou poukážkou naspäť?maxxl napísal: Sud sa musi vratit spet alebo zaloha za sud prepadne a to je uz dost nechat tak 1500 sk nie?
tie sudy 20l , to su tieto od staropramenu? http://www.staropramen.sk/?pageid=5 sak? , sa da kupit aj v hipernovemaxxl napísal:
PS:
Dostali sme nove sudy 20l - 40 piv.
Cena 1200 sk plus 2000 zaloha za sud a 200 zaloha za pipu...
Je to sud zo samochladenim...
Teda uvolnite jednu pistku a potom sa spusti chladenie (ako to funguje neviem) do 1 h sud je schladeny na 5 stupnov a potom az 12h vydrzi chladny... =) Je to pecka na chatu.
kamarade kto si kupuje ten heineken sudok? iba ak tak blbec ..a to pivo odtial ta vyjde nie na 35 ale na 45.maxxl napísal:Chces mi povedat ze lepsie je pivo z po.......banej plechovky? alebo nejekej flasky?A ako si nacapovane vlastne?
Ked ludia si kupuju capovaci sudok od hajnekenu tak im je jedno aka je cen a pretoze tam pivo vide cez 35 sk....
Ku tej pipe... vsetko sa da ked sa chce... Party pipa stoji cca 3-4 tis aj z narazacom.....
ja som napr ten sudok heineken zohnal za 2 kila ale povod skade ho mal kamarat z intraku ma nezaujimalpinacolada napísal:kamarade kto si kupuje ten heineken sudok? iba ak tak blbec ..a to pivo odtial ta vyjde nie na 35 ale na 45.
a povedz mi kto si kupi "party pipu" za 3-4tis. korun ked ju vyuzije tak raz az dva raz do roka...
erytrocyt:ja som este na chate sud nemal to mam iba od sestry z rozpravania..oni mali aj vanu na chate,oni su taki luxusni
No ved teraz riesim z majitelom aby sa dala poziciavat aj pipa...pinacolada napísal:kamarade kto si kupuje ten heineken sudok? iba ak tak blbec ..a to pivo odtial ta vyjde nie na 35 ale na 45.
a povedz mi kto si kupi "party pipu" za 3-4tis. korun ked ju vyuzije tak raz az dva raz do roka...
erytrocyt:ja som este na chate sud nemal to mam iba od sestry z rozpravania..oni mali aj vanu na chate,oni su taki luxusni
No centralny sklad je v Rožňave.pinacolada napísal:pozeram ten tvoj obchod a mas tam raz staropramen keg 50l za 1544 a hned vedla toho staropramen keg 50l za 1360.toto by si mohol upresnit ze ktora cena je vlastne spravna. inak mas pravdu dobra cena a keby sa dala poziciat aj pipa tak v lete by som sa ozval
inak kde mas ten svoj sklad vlastne? lebo na alkohol tam mas niektore ceny velmi priaznive
No to bi som aj ja chcel ale mam strasne malo informacii o produktoch teraz zhanam "fotky" - obrazky ku vsetkym produktom od vyrobcov a to tak ze chcem mat dobru kvalitu tak to nechcem stahovat z ich stranok....Frikso napísal:U vín by si mohol prihodiť info, ako ročník a množstvo alkoholu z objemu. No hlavne ten ročník, totiž nie je víno ako víno..