No vazne -prisiel som domov cisty -- normalka -- a oco prave s nervami znova(on to robi furt ) cisti CISTU podlahu.
vas posudok tejto fotky
-
qwerty-xyz
vas posudok tejto fotky
No vazne -prisiel som domov cisty -- normalka -- a oco prave s nervami znova(on to robi furt ) cisti CISTU podlahu.
-
qwerty-xyz
keby si mal mojho oca doma dvakrat by ti veruze do smiechu nebolo to mi ver!!!Ujo Marky napísal:Tak dobre som sa nenasmial
Nabuduce si odfot spodky a opytaj sa ci si si ich dobre opral
byvat s blaznom nie je ziadna vyhra a ked ste len dvaja tak bud ma halucinacie on alebo ja-takze to prasknem na net a pozriem co na to ostatni no nie?
Aj keby sme sa všetci do jedného zhodli, že to máš čistučké sťa lalia, tak Tvoj problém to bohužiaľ nevyrieši.
Pokiaľ otcovi nedokážeš vysvetliť, že vonku na bicykli sa to stále zašpiní (obzvlášť v daždi a po daždi), a Tvoj otec to nechce vôbec pochopiť, tak bohužiaľ........... možno by to vyriešila nejaká psychologická poradňa a nie toto fórum.

Pokiaľ otcovi nedokážeš vysvetliť, že vonku na bicykli sa to stále zašpiní (obzvlášť v daždi a po daždi), a Tvoj otec to nechce vôbec pochopiť, tak bohužiaľ........... možno by to vyriešila nejaká psychologická poradňa a nie toto fórum.
-
qwerty-xyz
nie je despota ale blazon. A keby osm vas chcel presviedcat hodim tu nahravky nasich hadok-sem tam necham zapnute nahravanie na telefone kebyze sa stalo nieco vaznejsie.Tempus7 napísal:No podľa mňa si si niečo fúkol, že![]()
Takto nás chceš presvedčiť že tvoj otec je despota?
Mňa si presvedčil...
FRIKSO: bicykel mam KELLY´S EXQUISITE DSC (2006 model)
qwerty - odpovedz mi na otazku: co si si myslel ze ti tu napiseme ? - na fotkach jasne vidiet ze oblecenie je ciste, ale mohol si doniest daky bordel na botach alebo tak - vravim mohol - nie musel, stary ludia casto zvelicuju - a preto neni dovod sa s nimi hadat - nic nevyriesis.
ak ti islo o to ze zasa si bol obvineny nepravom - ano je to tak, mas pravdu bolo ti ukrivdene - otec ta obvinil nepravom - to sa vsak stava, a je to normalne.
tazke hlavu hore a nad takymito "hlupostami" si nelam hlavu.
napr: ma mama dovadila za to ze som si zobral na futbal trenky z NewYorkera, a nie z tie podla nej "lepsie" Adidas...
ak ti islo o to ze zasa si bol obvineny nepravom - ano je to tak, mas pravdu bolo ti ukrivdene - otec ta obvinil nepravom - to sa vsak stava, a je to normalne.
tazke hlavu hore a nad takymito "hlupostami" si nelam hlavu.
napr: ma mama dovadila za to ze som si zobral na futbal trenky z NewYorkera, a nie z tie podla nej "lepsie" Adidas...
tato tema by mala zmysel, keby ju das precitat otcovi - co pochybujem, lebo po precitani si tvojich prispevkov o tom ze je blazon atd, by ta asi na mieste volacim zabil (ked ho dokazu rozhadzat somariny).
Ale ak si temu zalozil nato, aby si sa uistil o vlastnom zdravi, nuz tak sudiac podla reakcii ostatnych, je to skor na prihorsenie stavu psychickeho ako na dusevnu podporu. Inac - psycholog/psychiater nie je hanba. Je to odborna pomoc a aj ked si myslis ze chyba je len v tvojom otcovi, stalo by za zvazenie sa o tomto porozpravat s odbornikom. Ked uz nic ine, mozno ti bude vediet poradit ako sa zachovat a tiez ta bude lepsie vediet podrzat ako ktorykolvek anonym ukryvajuci sa na fore za nickom.
Vazne ti zakladanie tem o tom, aky mas vlastne nahovno zivot a ako su k tebe vsetci zli, neprospeje. Mozno na EMO forach by decka od radosti a sucitu s tebou, zacali kupovat ziletky vo velkom, pripadne by ta prizvali k nim na placucu besiedku.. nech sa ti ulavi.
Ale ak si temu zalozil nato, aby si sa uistil o vlastnom zdravi, nuz tak sudiac podla reakcii ostatnych, je to skor na prihorsenie stavu psychickeho ako na dusevnu podporu. Inac - psycholog/psychiater nie je hanba. Je to odborna pomoc a aj ked si myslis ze chyba je len v tvojom otcovi, stalo by za zvazenie sa o tomto porozpravat s odbornikom. Ked uz nic ine, mozno ti bude vediet poradit ako sa zachovat a tiez ta bude lepsie vediet podrzat ako ktorykolvek anonym ukryvajuci sa na fore za nickom.
Vazne ti zakladanie tem o tom, aky mas vlastne nahovno zivot a ako su k tebe vsetci zli, neprospeje. Mozno na EMO forach by decka od radosti a sucitu s tebou, zacali kupovat ziletky vo velkom, pripadne by ta prizvali k nim na placucu besiedku.. nech sa ti ulavi.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vas posudok tejto fotky
tak načo si ju založil keď si si toho vedomý?qwerty-xyz napísal:Stupidna tema ja viem...
tak tomu ver. A možno obajaqwerty-xyz napísal:Ale bud som drbnuty ja alebo moj otec.
Môžeš to spomenúť do tej svojej 6 stranovej práce, a nezabudni na obrazovú prílohu. Téma ako robiť obsah vo worde tu je.