vas posudok tejto fotky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

vas posudok tejto fotky

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: Stupidna tema ja viem. Ale bud som drbnuty ja alebo moj otec. Prsalo. Ked este neprsalo bol som na bicykli. U kamarata som pockal dokym prsat prestane a siel domov extremne pomaly aby som sa nezacapal lebo nemam blatniky. Pridem domov a prave som mal poriadnu hadku s ocom na tom ake su moje veci zablatene a ze vyzeram jak prasa. Ako zda sa vam to v pohode ale keby ste to videli to bola hadka ktora skoro prerastla do bitky ale oco si netrufne. takze som si dal dole veci,sfotil a dam to tu ako prilohu lebo bud ma halucinacie on alebo ja. Fotene je to zozadu triko aj nohavice. Vazne seriozne piste lebo sa moze stat ze aj ja zle vidim. :oops:

No vazne -prisiel som domov cisty -- normalka -- a oco prave s nervami znova(on to robi furt ) cisti CISTU podlahu.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

:lol: Tak dobre som sa nenasmial
Nabuduce si odfot spodky a opytaj sa ci si si ich dobre opral :D

// To vidi aj slepi ze to nieje spinave, stale nechapem ako Ti to pomoze.
A ked sam hovoris ze foter je sialeny tak kto ma asi halucinacie?
qwerty-xyz

Ujo Marky napísal::lol: Tak dobre som sa nenasmial
Nabuduce si odfot spodky a opytaj sa ci si si ich dobre opral :D
keby si mal mojho oca doma dvakrat by ti veruze do smiechu nebolo to mi ver!!! :wink:
byvat s blaznom nie je ziadna vyhra a ked ste len dvaja tak bud ma halucinacie on alebo ja-takze to prasknem na net a pozriem co na to ostatni no nie?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Aj keby sme sa všetci do jedného zhodli, že to máš čistučké sťa lalia, tak Tvoj problém to bohužiaľ nevyrieši.

Pokiaľ otcovi nedokážeš vysvetliť, že vonku na bicykli sa to stále zašpiní (obzvlášť v daždi a po daždi), a Tvoj otec to nechce vôbec pochopiť, tak bohužiaľ........... možno by to vyriešila nejaká psychologická poradňa a nie toto fórum.

:roll:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

qwerty-xyz napísal:No vazne -prisiel som domov cisty
No podľa mňa si si niečo fúkol, že :)
Takto nás chceš presvedčiť že tvoj otec je despota?
Mňa si presvedčil...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pekny dres. Aký máš bicykel??
qwerty-xyz

Tempus7 napísal:No podľa mňa si si niečo fúkol, že :)
Takto nás chceš presvedčiť že tvoj otec je despota?
Mňa si presvedčil...
nie je despota ale blazon. A keby osm vas chcel presviedcat hodim tu nahravky nasich hadok-sem tam necham zapnute nahravanie na telefone kebyze sa stalo nieco vaznejsie.

FRIKSO: bicykel mam KELLY´S EXQUISITE DSC (2006 model) :roll: na tie nase cesty ala sama jama som taky pretekarsky kupovat necchel.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

:lock2: :new03: :lock2:

mam mi vravi, ze mi smrdia spodky, nechcete si cuchnut? :indian:
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

qwerty - odpovedz mi na otazku: co si si myslel ze ti tu napiseme ? - na fotkach jasne vidiet ze oblecenie je ciste, ale mohol si doniest daky bordel na botach alebo tak - vravim mohol - nie musel, stary ludia casto zvelicuju - a preto neni dovod sa s nimi hadat - nic nevyriesis.

ak ti islo o to ze zasa si bol obvineny nepravom - ano je to tak, mas pravdu bolo ti ukrivdene - otec ta obvinil nepravom - to sa vsak stava, a je to normalne.

tazke hlavu hore a nad takymito "hlupostami" si nelam hlavu.

napr: ma mama dovadila za to ze som si zobral na futbal trenky z NewYorkera, a nie z tie podla nej "lepsie" Adidas...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tato tema by mala zmysel, keby ju das precitat otcovi - co pochybujem, lebo po precitani si tvojich prispevkov o tom ze je blazon atd, by ta asi na mieste volacim zabil (ked ho dokazu rozhadzat somariny).

Ale ak si temu zalozil nato, aby si sa uistil o vlastnom zdravi, nuz tak sudiac podla reakcii ostatnych, je to skor na prihorsenie stavu psychickeho ako na dusevnu podporu. Inac - psycholog/psychiater nie je hanba. Je to odborna pomoc a aj ked si myslis ze chyba je len v tvojom otcovi, stalo by za zvazenie sa o tomto porozpravat s odbornikom. Ked uz nic ine, mozno ti bude vediet poradit ako sa zachovat a tiez ta bude lepsie vediet podrzat ako ktorykolvek anonym ukryvajuci sa na fore za nickom.

Vazne ti zakladanie tem o tom, aky mas vlastne nahovno zivot a ako su k tebe vsetci zli, neprospeje. Mozno na EMO forach by decka od radosti a sucitu s tebou, zacali kupovat ziletky vo velkom, pripadne by ta prizvali k nim na placucu besiedku.. nech sa ti ulavi.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: vas posudok tejto fotky

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal::roll: Stupidna tema ja viem...
tak načo si ju založil keď si si toho vedomý?
qwerty-xyz napísal:Ale bud som drbnuty ja alebo moj otec.
tak tomu ver. A možno obaja

Môžeš to spomenúť do tej svojej 6 stranovej práce, a nezabudni na obrazovú prílohu. Téma ako robiť obsah vo worde tu je.
Zamknuté