Gramaticke Okienko!
s tym by som si dovolil nesuhlasit. necital som vela a gramatiku mam pomerne dobru. v tom to nebude. trochu urcite, ale tento faktor nie je smerodatny. byvala citala tony knih a obcas na icq taku hrubku pustila, ze ufff. ale vela ludi tvrdi,z e citanie pomaha pri gramatike. no z vlastnej skusenosti to povedat nemozem. btw taka perlicka k teme. jeden vystudovany chalan zo SOU nabytkarske si do CV napisal,z e vystudoval "SOU nabitkarske". niekolko rokov chodit do tej skoly a mat to tam napisane velkymi pismenami a aj tak napisat makke i je podla mna uz riadna pecka.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nehovorim, ze ked nebudes citat, budes duty, ale vplyv to ma si myslim dost velky, pretoze si to nahravas do pamati. ked vsak budes citat score ci level, moc toho nenahras
je jasne, ze diktat a podobne treningy zaberu viac, ale ak raz niekto nechce a nema zaujem, nenauci sa. dolezity faktor je aj rodic a ucitelia, ktori to dieta musia viest a usmernovat ak ma v tejto oblasti prioblem, mama sa napriklad brachovi v tomto ohlade dost venovala a pomohlo to. 
-
Kibo
Hardcore addict
jj ako pises, ma toho viac,
dalsi expert
to kym jeden rozlusti... ciarky a slovosled som sa ani nesnazil riesit 
tak sa mi prosím ťa ozvy
...masovému vrahovy
dalsi expert
pritom neumiselne zabitie
tak tento nema chybuublizenie na zdravy
No ak to zobereme zo strany policie a zakona Neprimerana rychlost telefonovanie ktore sa nepotvrdilo neberem do uvahy a pritom neumiselne zabitie cloveka a ublizenie na zdravy porusil minimalne 3 zakony.No urcite bude sud ale ako poznam nase sudnictvo tak dokym to dojde na najvyssi sud a potvrdi rozsudok tak aspon tych 10 rokov prejde .A podialsie ak by si erytrocyt studoval zakon tak vies ze zakon nerozoznava ci obet je nezletila,cierna biela alebo ine odlisnosti odlisuje sa sposob zabitia a to je neumiselne takze to najnisie ak sa nedokaze na sude ze to spravil naschval co je pi.. dalej zabudate nato podstatne funguje vtejto zemi zakon prezumcia nevini co hovori ze obzalovany je nevinni dokym ho sud neobvini a tak sa kunemu musi pristupovat.
A moj osobny nazor nato ze zabil dieta?No pravdupovediac je smutne ze zrazil dieta ale neviem preco robite stoho humbuch dnesnom svete je to normalne kazdi den zomru na nasich cestach vela ludi a nik sa stym nezaobera takties je to smutne ale podla tvojho zakona by mali bit seci co dakoho zabili zavreti do vezenia tak aj ty urcite si zabil daku muchu alebo hmiz tak do lochu snim !!! Nezastavam si ho ale urcite dozivotie tak to nie aj tak hlavni trest vinesie ten nahore nie my .
No ak to zobereme zo strany policie a zakona Neprimerana rychlost telefonovanie ktore sa nepotvrdilo neberiem do uvahy a pritom neumiselne zabitie cloveka a ublizenie na zdravy porusil minimalne 3 zakony.No urcite bude sud ale ako poznam nase sudnictvo, tak dokym to dojde na najvyssi sud a potvrdi rozsudok tak aspon tych 10 rokov prejde .A podialsie ak by si erytrocyt studoval zakon tak vies ze zakon nerozoznava ci obet je nezletila,cierna biela alebo ine odlisnosti odlisuje sa sposob zabitia a to je neumiselne takze to najnizsie ak sa nedokaze na sude ze to spravil naschval co je pi.. dalej zabudate nato podstatne funguje vtejto zemi zakon prezumpcia nevini co hovori ze obzalovany je nevinni dokym ho sud neobvini a tak sa kunemu musi pristupovat.
A moj osobny nazor nato ze zabil dieta?No pravdupovediac je smutne ze zrazil dieta ale neviem preco robite stoho humbuch V dnesnom svete je to normalne kazdi den zomru na nasich cestach vela ludi a nik sa stym nezaobera takties je to smutne ale podla tvojho zakona by mali bit seci co dakoho zabili zavreti do vezenia tak aj ty urcite si zabil daku muchu alebo hmiz tak do lochu snim !!! Nezastavam si ho ale urcite dozivotie tak to nie aj tak hlavni trest vinesie ten nahore nie my .
Nazov temy je: Cistenie podlozky pod misRainbowSix napísal:Chalani chcem sa spitat mam latkovu podlozku steekseries vihodilsom zanu asi 600 sk a chem si ju umit lebo je spinava v kibli sletnou vodou mozno este trochu midla tak sa chem spitat ci to mozem spravit a ci si ju neposkodim
zvyraznovat chyby nebudem, radsej to napisem v takom zneni, ako by sa to pisat malo...
Cistenie podlozky pod mys:
Chalani, chcem sa spytat - mam latkovu podlozku SteelSeries. Vyhodil som za nu asi 600Sk a chcem si ju umyt, lebo je spinava. V kybli s letnou vodou, mozno este trochu mydla - tak sa chcem spytat, ci to mozem spravit a ci si ju neposkodim.
este stale to nie je stylisticky uplne ok, ale aspon to nekole oci.
-
Začiatok Konca
Professional
Je to čistá vražda..Dexter7007 napísal:ty co vyzeraju ako emaci-emacky ale niesu,sa volaju scene...ja napriklad uznavam tento styl paci sa mi hudba(ale nie kazda....napr.MCR moc nemusim)no a nemalujem sa noosim iba ofinu a postavene vlasy vzadu(take strapate)paci sa mi oblecenie v style emo.....ale ja niesom ten typ ze paci sa mi len jedno-......ja proste si dam na seba to co mi svedci a paci sa mi.......a hlavne niesom cisty emak(ak sa vobec mzem emakom nazvat)ja pocuvam aj metal(takmer vsetky druhy),pocuvam rock.....kde tu ak sa najde aj nejaka pop tak aj to.....ale malokedy.....inac poviem ze nepoznam ani jedneho emaka ci emacku ktora by sa rezala........ako partia chodime von a robime si ztoho srandu...medzi oblubene emo skupiny patria:ESCAPE THE FATE,PARAMORE,30 seconds to mars...a newiem kam zaradit avenged sevenfold-A7X....lebo ty su mojii the best......ale urcite niesom cisty emak a ano mam obcas debku ale to nieje z nejakeho stylu....na to musim mat dvovod....co sa tyka mojej povahy som trocha citlivejsi ako ostatny to je pravda...vzdy som bol iny...jedine co ma mrzi je to ze ked kracam tak po ulici zo psom pocujem blbe poznamky od okolia...mi nadavaju ale ja si ztoho nic nerobim...skor ma mrzi ked ide mama somnou a vidi to....lebo ju to trapy potom a to necem....milujem emo.....ale neni emo ako emo....niektory sa len hraju a pritom ocuvaju hip hop tam nekde za rohom...ale aj tak by som necel nikoho odcudzovat...ja sa nestaram do druhych ludi....kazdy mame iny vkus...takze neodsudzujte(hovorim do luftu ne vam Wink ) som sa dobre rozpisal dakujem.....upravujem-emak som asi 5 rokov
OPRAVA
Tí, čo vyzerajú ako emáci, emáčky, ale nie sú, sa volajú Scene. Ja napríklad uznávam tento štýl, páči sa mi hudba(ale nie každá. Napr. MCR veľmi nemusím), no a nemalujem sa, nosím iba ofinu a postavené vlasy vzadu(také strapaté), páči sa mi oblečenie v štýle emo. Ale ja nie som ten typ, že paci sa mi len jedno. Ja proste si dám na seba to, čo mi svedčí a paci sa mi. A hlavne nie som čistý emák (ak sa vôbec môžem emákom nazvať). Ja počúvam aj metal (takmer všetky druhy), počúvam rock. Kde tu,(od teraz opravujem len čiarky, bodky a i/y.. na dĺžne a mäkčene sa radšej už vyseriem..
P.S. : ani ja nie som neomylný, ale toľko chýb spraviť v jednom texte si zaslúži korekciu a "uznanie"..
//edit: vlastne všetky príspevky od hore citovaného..
-
Šu-Do
Redeemer
http://www.hojko.com/post920015.html#920015romerot napísal:CHOD SA OPYTAT NA - LAMKY.NET![]()
URCITE TY TAM PORADIA a daju ty aj to co potrebujes BAN
![]()
Takychto ludi nemam rad
-
Kibo
Hardcore addict
ja som isiel na AUDY S8 motor lamborghiny 5,2LITER 260KM\H
A NA BENTLI 5,5LITER 240KM\H
na tvorenie web desiagnu
povedzte aj vy ostatny

A NA BENTLI 5,5LITER 240KM\H
na tvorenie web desiagnu
povedzte aj vy ostatny
ty voleale možno to pisalo 10 decko a vydelo ze aj na druhy den ich bolo v čierno bielom drese 11
Zaxman napísal:toto je fakt smutne tento zapas som videl priamo a kamarat bol vtedy na dovolenke a aj na tomto zapase tento futbalista mal chore srdce a na ihrisku mu na konci zapasu zlihalo mal kopat dost dvoležity kop ........... zastava bola na mieste vraj sa ho podarilo na par sekund v sanitke vratit ale potom skolaboval na čisto ...............cely štadiou vraj stal asi 15 min. ticho potom mus zaspievali nejaku hymnu a manchester si vraj nejako uctieva alebo niečo take takych hračov .............no kedže to je moj oblubeny tym tak by som vam otom rozpraval dlho ale no ak niečo budete kciet spitajte sa