zastavila sa funkcnost qipu ?

Informácie o software, ankety...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zastavila sa funkcnost qipu ?

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia mal som verziu 8060 a pise mi pri prihlasovani ze musim bezpodmienecne upgradnut na novsiu verziu no stranka qipu nefunguje robi to len mne ci aj vam ? ak to je len moj problem kludne temu zmazte dakujem
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja mam presne tu istu verziu ako ty a nemam ziadny problem. Skus to preinstalovat. :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

wino napísal:Ja mam presne tu istu verziu ako ty a nemam ziadny problem. Skus to preinstalovat. :wink:
a skusil si ho vypnut a zapnut ? ci ti ide ? pretoze mne ani stranka nejde
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja mam QIP zapnuty od rana t.j. od tej 9ej nonstop do vecera. Ci uz som vonku alebo doma. Potom to mozem skusit a dam vediet. Stranka mi zatial nejde. A aj keby sa zastavila ta funkcnost ako pises tak mojou alternativou by bol Pidgin. Alebo mozes takisto skusit mirandu alebo nieco co je na nete napr. meebo.com
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

wino napísal:Ja mam QIP zapnuty od rana t.j. od tej 9ej nonstop do vecera. Ci uz som vonku alebo doma. Potom to mozem skusit a dam vediet. Stranka mi zatial nejde. A aj keby sa zastavila ta funkcnost ako pises tak mojou alternativou by bol Pidgin. Alebo mozes takisto skusit mirandu alebo nieco co je na nete napr. meebo.com
neboj ja v pc zijem dlho :D ja som sa len spytal ci je to globalny problem alebo len moj a mas pravdy do 1 po obede som na qipe fical normalne kamos je teraz na qip infinium no mne pise ze musim bezpodmienecne upgradnut na novsiu verziu no stranka je nefunkcna ci uz qip.ru alebo qipim.com proste mrtve server internal error :( ale ja nechcem nic ine qip je naj pre mna ach jaj
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

wino napísal:Ja mam QIP zapnuty od rana t.j. od tej 9ej nonstop do vecera. Ci uz som vonku alebo doma. Potom to mozem skusit a dam vediet. Stranka mi zatial nejde. A aj keby sa zastavila ta funkcnost ako pises tak mojou alternativou by bol Pidgin. Alebo mozes takisto skusit mirandu alebo nieco co je na nete napr. meebo.com
pidgin vraj nejde tiež. Zatial čo som počul, jediný alternatívny čo ide je miranda. Je to spôsobené tým čo bolo predom ohlasované, že icq chce bojovať proti iným klientom. Najprv sa objavoval icq kontakt 12111 s menom system ktorý o tom upozorňoval, teraz to už teda zrejme spustili.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:pidgin vraj nejde tiež. Zatial čo som počul, jediný alternatívny čo ide je miranda. Je to spôsobené tým čo bolo predom ohlasované, že icq chce bojovať proti iným klientom. Najprv sa objavoval icq kontakt 12111 s menom system ktorý o tom upozorňoval, teraz to už teda zrejme spustili.
sakra toho som sa obaval hmm nieco budem musiet vymysliet a ako maju byt online ludia ako moja priatelka ktory maju 900mhz pocitac a 256 ram ? to ako jej tam fakt mam dat icq 6 ? ved to je vrazda ach jaj a podla mna aj totalny odpad kamosovi ale qip infinium zahadne ide zvlastne :roll:
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

mne to uz tiez nejde!!!! To musim pouzivat MIRANDU? lebo ja nechcem to debilne ICQ kde su same reklamy. :( :cry: :cry:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

xXPAINKILLERXx napísal:mne to uz tiez nejde!!!! To musim pouzivat MIRANDU? lebo ja nechcem to debilne ICQ kde su same reklamy. :( :cry: :cry:
presne tak ked nepojde casom qip kaslem na cely tento protokol ostname pri skype pokial aj ten nezrusia a nebudu nutit tu hnusnu 4kovu verziu a live messenger, no je toto mozne ? ach boze moj dufam ze aspon ten qip infinium to bude zvladat :roll:
noft
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa noft »

Ani mne nejde.Mám tiež QIP 2005 build 8060.Ešte do obeda išiel.Teraz sa chcem pripojiť a vypisuje,že doporučuje novú verziu(aj ked ju mám).Nech s tým dačo robia,iného klienta nechcem.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mne ale ide QIP INFINIUM build 9000 BETA!!!
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[Lu-Boss]==-- »

ako to tak vypada ze nejde QIP 8060 akosi ma tie khurvy donutili pouzivat ICQ 6 pomaly presedlam na ine protokoly :/
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

http://uploaded.to/?id=97m4wc tu je INSTALACAKA NA QIP 9000 BETA!!! INA ALTERNATIVA QIP NEFUNGUJE!!! INE LINKY UZ NEFUNGUJU SIRTE TO KDE CHCETE VOLNE LINKY!!!
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nema niekto link na qip infinium poslednu betu co bola ? pretoze ta udajne ide
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:nema niekto link na qip infinium poslednu betu co bola ? pretoze ta udajne ide
a co som sem nad tebou napisal? :shock: :shock:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

INDIGOcorp. napísal:nema niekto link na qip infinium poslednu betu co bola ? pretoze ta udajne ide
http://download.qip.ru/qipinfium9010.exe
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

xXPAINKILLERXx napísal:a co som sem nad tebou napisal? :shock: :shock:
za prve napisal si uplne nieco ine ako tam je pretoze 8000 verzia je klasicka pricom infinium verzia sa znaci od cisla 9 a vyssie cize 9000beta co tam mas ty za tretie ja sa pytam na najnovsiu verziu takze sa ukludni :wink: pretoze su aj novsie 9006
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:za prve napisal si uplne nieco ine ako tam je pretoze 8000 verzia je klasicka pricom infinium verzia sa znaci od cisla 9 a vyssie cize 9000beta co tam mas ty za tretie ja sa pytam na najnovsiu verziu takze sa ukludni :wink: pretoze su aj novsie 9006
tak som napisal chybu ale jr to verzia 9000 . :) Akurat ze je starsia, ale ide noo
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

http://www.dsl.sk/article.php?article=5980
Dnes približne o 18:00 sa prestali úspešne prihlasovať viaceré alternatívne ICQ klienty a tiež anglická verzia ICQ 5.1.

Zatiaľ nie je definitívne známe, či ide o technické problémy siete ICQ alebo prišlo napríklad k zmene protokolu alebo blokovaniu niektorých alternatívnych klientov.
Až do odhlásenia jednotlivé klienty fungovali, po odpojení sa ale už opäť nedokázali pripojiť. Podľa nášho testu sa nepripojili aktuálne verzie Pidgin, QIP ani Kopete, všetky hlásili chybu informujúcu o starej verzii klienta a potrebe upgradu. Rovnako nefungovalo pripojenie cez meebo.com. Podľa niektorých čitateľov sa nepripojil napríklad ani Adium na Mac OS X.

Miranda 0.7.7, iChat a QIP Infium sa pri našom teste s rovnakým účtom a štandardnými nastaveniami pripojili bez problémov. Rovnako sa pripojilo ICQ Pro 2003b a podľa čitateľov napríklad aj Trillian 3.1.
Inak Miranda by mala fungovať stále lebo niektoré druhy ICQ pluginov dokážu fakovať klienta = miranda sa môže tváriť ako ICQ 6
deckyp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deckyp »

Tato verzia uz funguje:
http://download.qip.ru/qip8070.exe
Napísať odpoveď