zastavila sa funkcnost qipu ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zastavila sa funkcnost qipu ?
ludia mal som verziu 8060 a pise mi pri prihlasovani ze musim bezpodmienecne upgradnut na novsiu verziu no stranka qipu nefunguje robi to len mne ci aj vam ? ak to je len moj problem kludne temu zmazte dakujem
Ja mam QIP zapnuty od rana t.j. od tej 9ej nonstop do vecera. Ci uz som vonku alebo doma. Potom to mozem skusit a dam vediet. Stranka mi zatial nejde. A aj keby sa zastavila ta funkcnost ako pises tak mojou alternativou by bol Pidgin. Alebo mozes takisto skusit mirandu alebo nieco co je na nete napr. meebo.com
-
cORP.
Addict
neboj ja v pc zijem dlhowino napísal:Ja mam QIP zapnuty od rana t.j. od tej 9ej nonstop do vecera. Ci uz som vonku alebo doma. Potom to mozem skusit a dam vediet. Stranka mi zatial nejde. A aj keby sa zastavila ta funkcnost ako pises tak mojou alternativou by bol Pidgin. Alebo mozes takisto skusit mirandu alebo nieco co je na nete napr. meebo.com
-
audiotrack
VIP
pidgin vraj nejde tiež. Zatial čo som počul, jediný alternatívny čo ide je miranda. Je to spôsobené tým čo bolo predom ohlasované, že icq chce bojovať proti iným klientom. Najprv sa objavoval icq kontakt 12111 s menom system ktorý o tom upozorňoval, teraz to už teda zrejme spustili.wino napísal:Ja mam QIP zapnuty od rana t.j. od tej 9ej nonstop do vecera. Ci uz som vonku alebo doma. Potom to mozem skusit a dam vediet. Stranka mi zatial nejde. A aj keby sa zastavila ta funkcnost ako pises tak mojou alternativou by bol Pidgin. Alebo mozes takisto skusit mirandu alebo nieco co je na nete napr. meebo.com
-
cORP.
Addict
sakra toho som sa obaval hmm nieco budem musiet vymysliet a ako maju byt online ludia ako moja priatelka ktory maju 900mhz pocitac a 256 ram ? to ako jej tam fakt mam dat icq 6 ? ved to je vrazda ach jaj a podla mna aj totalny odpad kamosovi ale qip infinium zahadne ide zvlastneaudiotrack napísal:pidgin vraj nejde tiež. Zatial čo som počul, jediný alternatívny čo ide je miranda. Je to spôsobené tým čo bolo predom ohlasované, že icq chce bojovať proti iným klientom. Najprv sa objavoval icq kontakt 12111 s menom system ktorý o tom upozorňoval, teraz to už teda zrejme spustili.
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
cORP.
Addict
presne tak ked nepojde casom qip kaslem na cely tento protokol ostname pri skype pokial aj ten nezrusia a nebudu nutit tu hnusnu 4kovu verziu a live messenger, no je toto mozne ? ach boze moj dufam ze aspon ten qip infinium to bude zvladatxXPAINKILLERXx napísal:mne to uz tiez nejde!!!! To musim pouzivat MIRANDU? lebo ja nechcem to debilne ICQ kde su same reklamy.![]()
![]()
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
-
xXPAINKILLERXx
Star
http://uploaded.to/?id=97m4wc tu je INSTALACAKA NA QIP 9000 BETA!!! INA ALTERNATIVA QIP NEFUNGUJE!!! INE LINKY UZ NEFUNGUJU SIRTE TO KDE CHCETE VOLNE LINKY!!!
-
xXPAINKILLERXx
Star
http://download.qip.ru/qipinfium9010.exeINDIGOcorp. napísal:nema niekto link na qip infinium poslednu betu co bola ? pretoze ta udajne ide
-
xXPAINKILLERXx
Star
tak som napisal chybu ale jr to verzia 9000 .INDIGOcorp. napísal:za prve napisal si uplne nieco ine ako tam je pretoze 8000 verzia je klasicka pricom infinium verzia sa znaci od cisla 9 a vyssie cize 9000beta co tam mas ty za tretie ja sa pytam na najnovsiu verziu takze sa ukludnipretoze su aj novsie 9006
http://www.dsl.sk/article.php?article=5980
Inak Miranda by mala fungovať stále lebo niektoré druhy ICQ pluginov dokážu fakovať klienta = miranda sa môže tváriť ako ICQ 6Dnes približne o 18:00 sa prestali úspešne prihlasovať viaceré alternatívne ICQ klienty a tiež anglická verzia ICQ 5.1.
Zatiaľ nie je definitívne známe, či ide o technické problémy siete ICQ alebo prišlo napríklad k zmene protokolu alebo blokovaniu niektorých alternatívnych klientov.
Až do odhlásenia jednotlivé klienty fungovali, po odpojení sa ale už opäť nedokázali pripojiť. Podľa nášho testu sa nepripojili aktuálne verzie Pidgin, QIP ani Kopete, všetky hlásili chybu informujúcu o starej verzii klienta a potrebe upgradu. Rovnako nefungovalo pripojenie cez meebo.com. Podľa niektorých čitateľov sa nepripojil napríklad ani Adium na Mac OS X.
Miranda 0.7.7, iChat a QIP Infium sa pri našom teste s rovnakým účtom a štandardnými nastaveniami pripojili bez problémov. Rovnako sa pripojilo ICQ Pro 2003b a podľa čitateľov napríklad aj Trillian 3.1.
Tato verzia uz funguje:
http://download.qip.ru/qip8070.exe
http://download.qip.ru/qip8070.exe