Tak hladal som temu a nenašiel som
1.chcem sa opýtať či tu niekto vlastní svoje auto? nove,jazdene
2.Starate sa o svoje auto? (umývanie,nejaké upravy,)
3.Ak máte poradte nejaký e-shop na nákup súčiastok
a chcem sa opýtať ak je tu niekto skúsený- Mám auto z bazaru-
teda - otázka na bateriu- vyzera staro(neviem najsť rok vyroby nejaka esso 45ah) hm naštartuje v pohode všetko ide ok ked je naštartovane ale ked je klúč iba tak že sa dá napr ovládať el.okna, el šíber - cez komplet strechu a podobne zda sa mi a ko keby to stracalo grady- potom ked napr. chladenie zohreje sa mi motor a potom vrčí vrtula na schladenie chladiacej zmesi no všetko je ok pokial motor beží ale ked vypnem tak otáčky na ventilátore časom klesajú.
Auto je fiat seicento-uprava M-Schumacher
dik za odpovede sorry ak tu nejaká podobna tema je
Očista auta- aké máte auto- otázky na opravy
Re: Očista auta- aké máte auto- otázky na opravy
1. vlastním jazdený Fiat 126 P - 650 E, počet km neviem, je tam vymenený motor
2. starám (od umývania až po úpravy), auto je moje hobby
3. na Fiatku pochopiteľne http://www.126fan.sk/shop
2. starám (od umývania až po úpravy), auto je moje hobby
3. na Fiatku pochopiteľne http://www.126fan.sk/shop
To bude tým, že vypnutý (= studený) motor nepotrebuje chladiť... Ak si chceš aj tak skontrolovať stav batérie, odmeraj si napätie na svorkách pri vypnutom motore a pri naštartovanom (nech ti ho niekto vytočí nad 2000 otáčok)... Pri vypnutom by si mal mať optimálne 12,5-13V a pri dobíjaní z alternátoru 14-14,5VMatej18 napísal: potom ked napr. chladenie zohreje sa mi motor a potom vrčí vrtula na schladenie chladiacej zmesi no všetko je ok pokial motor beží ale ked vypnem tak otáčky na ventilátore časom klesajú.
tebe sa to lahko povie ty máš chladený vzduchom otvoríš v lete motorovú časť a chladí to samo no a myslím že je to bateria v prdeli pretože budem ju merať vojenským zaťažometrom a uvidím podla mňa je to to neviem uvidím
moja stranka na tunning je www.tuning.sk
www.tuning-in.cz
neviem či možem dať takto linky
moja stranka na tunning je www.tuning.sk
www.tuning-in.cz
neviem či možem dať takto linky