Need for speed UNDERCOVER
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
NFS 4 je High Stakes.. a nie Hot Pursuit... to si pamätam pretoze to bolo moje prve NFS.. hraval som to na PS... NFS HP zacal tretim dielom.. i ked polisi boli aj v tej styrke.. vtedy to bola supa..Jerry napísal:najsamlepsia NFS bola Hot Pursuit (NFS4).Ta multiplayerka,ze jeden hra za policiu a druhy za drivera bola fakt chytlava:-D hlavne ked sa pokladali klince:-D omg,sak to su roky do zadu,ked mal kamos este 800Mhz CPU a bola to novinka
nj NFS vtedy zacinal velmi dobre... teraz je to uz komercna sracka
-
lukkAas
Expert
tu ma trosku chytaŠu-Do napísal:NFS 4 je High Stakes.. a nie Hot Pursuit... to si pamätam pretoze to bolo moje prve NFS.. hraval som to na PS... NFS HP zacal tretim dielom.. i ked polisi boli aj v tej styrke.. vtedy to bola supa..
nj NFS vtedy zacinal velmi dobre... teraz je to uz komercna sracka
-
D34Dlife
Star
nove info 
zdroj needforspeed.sk
Kód: Vybrať všetko
O pripravovanom Need for Speed: Undercover toho zatiaľ veľa nevieme, ale už teraz je jasné, kto bude v ňom vystupovať ako herečka a dopĺňať príbehovú líniu. Americká R&B a popová speváčka, tanečníčka a herečka Christina Milian totiž na svojej stránke nedávno uviedla, že natáča materiály pre hru Need for Speed od EA. Táto správa síce zakrátko zo stránky zmizla, no internetové archívy ju majú stále zaznamenanú. Zatiaľ nevieme, koho Christina Milian stvárni, ani či sa bude jednať o hlavnú postavu. Podľa zamerania hry a spojitosti s filmom Kuriér však môžme očakávať, že si hra bude na dejovej línii zakladať omnoho viac ako predchádzajúce diely.-
Flinstone
Light Professional
neni zlaD34Dlife napísal:nove info
zdroj needforspeed.skKód: Vybrať všetko
O pripravovanom Need for Speed: Undercover toho zatiaľ veľa nevieme, ale už teraz je jasné, kto bude v ňom vystupovať ako herečka a dopĺňať príbehovú líniu. Americká R&B a popová speváčka, tanečníčka a herečka Christina Milian totiž na svojej stránke nedávno uviedla, že natáča materiály pre hru Need for Speed od EA. Táto správa síce zakrátko zo stránky zmizla, no internetové archívy ju majú stále zaznamenanú. Zatiaľ nevieme, koho Christina Milian stvárni, ani či sa bude jednať o hlavnú postavu. Podľa zamerania hry a spojitosti s filmom Kuriér však môžme očakávať, že si hra bude na dejovej línii zakladať omnoho viac ako predchádzajúce diely.
-
Hulkm
Professional
tema sa vola Need for speed UNDERCOVER ale zatial sa tu iba vykecavalo ktora NFS bola lepsia co podla man do temy o danej hre ani nepatri kedze este ani nevysla
s5 k teme: teaser trailer a nejake nove info [Tiscali.Games]
s5 k teme: teaser trailer a nejake nove info [Tiscali.Games]
-
rixo
Light Professional
NFS som hrával asi pred dvoma rokmi a to len underground 2, Carbon ani Prostreet mi nešli, ani mi to nevadilo.
Ja mám slabý PC a na NFS(tie novšie )mám taký názor, že je to síce pekné, zahrajú si to chalani, máš tam nárazníčky, kolieksa, výfučíky, pekné, ale v podstate je to na hovno, prečo?Aspoň pre mňa preto, lebo nároky na HW sú naozaj vysoké a keď už by som očakával niečo poriadne za tie nároky, tak nič, jediné čo ma dokáže totálne uspokojiť, bez toho aby som musel odskakovať kamošom na lepší PC je Live for Speed, to je fakt božská hra a nad tú žiadna iná nemá, takmer žiadne nároky, fyzika ako žiadna iná a pod + ktoré môžem menovať.A ozaj tak ako ste písali že princ of persia sa zmenil na assins creed tak aj tuto by mohli spraviť podobný scenár, len by nechali pôvodné lfs, pridali by autá, a poriadne by prepracovali damage módy, prijal by som prehrievanie motora, bŕzd, aby som mohol zadireť, aby mi strielalo z výfuku, aby som mohol odrthnúť akúkoľvek časť auta a aby zostala na trati, že by ju bolo treba obchádzať a podobné alebo ventili že by mi pripálilo, nešlo by naštartovať a ešte by som prijal možnosť okrem ladenia podvozku a pod aj ladenie motora...toť moja ilúzia:D
Ja mám slabý PC a na NFS(tie novšie )mám taký názor, že je to síce pekné, zahrajú si to chalani, máš tam nárazníčky, kolieksa, výfučíky, pekné, ale v podstate je to na hovno, prečo?Aspoň pre mňa preto, lebo nároky na HW sú naozaj vysoké a keď už by som očakával niečo poriadne za tie nároky, tak nič, jediné čo ma dokáže totálne uspokojiť, bez toho aby som musel odskakovať kamošom na lepší PC je Live for Speed, to je fakt božská hra a nad tú žiadna iná nemá, takmer žiadne nároky, fyzika ako žiadna iná a pod + ktoré môžem menovať.A ozaj tak ako ste písali že princ of persia sa zmenil na assins creed tak aj tuto by mohli spraviť podobný scenár, len by nechali pôvodné lfs, pridali by autá, a poriadne by prepracovali damage módy, prijal by som prehrievanie motora, bŕzd, aby som mohol zadireť, aby mi strielalo z výfuku, aby som mohol odrthnúť akúkoľvek časť auta a aby zostala na trati, že by ju bolo treba obchádzať a podobné alebo ventili že by mi pripálilo, nešlo by naštartovať a ešte by som prijal možnosť okrem ladenia podvozku a pod aj ladenie motora...toť moja ilúzia:D
-
aviceN
Guru
Tak mame tu Officialne oznamenie noveho NFS + nejake to info
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28862&r=top