Need for speed UNDERCOVER

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Najlepsi diel NFS

underground
38
11%
underground 2
102
31%
most wanted
112
34%
Carbon
32
10%
Pro street
11
3%
Porsche
38
11%

Celkom hlasov: 333

M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

underground bol jediny diel co som vydrzal hrat az do konca :)
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

najsamlepsia NFS bola Hot Pursuit (NFS4).Ta multiplayerka,ze jeden hra za policiu a druhy za drivera bola fakt chytlava:-D hlavne ked sa pokladali klince:-D omg,sak to su roky do zadu,ked mal kamos este 800Mhz CPU a bola to novinka :oops:
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

tipnem že novy nfs bude shit... nedavno som oprášil hot pursuit 2 a to bolo nečo... síce arkáda jak pča ale bavilo ma to fest... a ne jak te dnešne kktiny... (také hry sa už neska nerobia... a asi už ani nebudu... na všecko treba high-end zostavy ale skutek utek... asi tak :wink: )
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Jerry napísal:najsamlepsia NFS bola Hot Pursuit (NFS4).Ta multiplayerka,ze jeden hra za policiu a druhy za drivera bola fakt chytlava:-D hlavne ked sa pokladali klince:-D omg,sak to su roky do zadu,ked mal kamos este 800Mhz CPU a bola to novinka :oops:
NFS 4 je High Stakes.. a nie Hot Pursuit... to si pamätam pretoze to bolo moje prve NFS.. hraval som to na PS... NFS HP zacal tretim dielom.. i ked polisi boli aj v tej styrke.. vtedy to bola supa.. :)
nj NFS vtedy zacinal velmi dobre... teraz je to uz komercna sracka
Prílohy
nfs3.jpg
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

Šu-Do napísal:NFS 4 je High Stakes.. a nie Hot Pursuit... to si pamätam pretoze to bolo moje prve NFS.. hraval som to na PS... NFS HP zacal tretim dielom.. i ked polisi boli aj v tej styrke.. vtedy to bola supa.. :)
nj NFS vtedy zacinal velmi dobre... teraz je to uz komercna sracka
tu ma trosku chyta :cry: :lol: NFS 3 Hot Pursuit moja prva full hra na PC.... :oops: vtedy som hraval po vetsine dema toto bola moja plna hra vtedy som ani nevedel aky je rozdiel medzi demom a plnou hrou :lol:
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

najlepsie nFS boli zaciatky kym sa nezacal tunning ( sice ho mam rad ..)
tym to zacalo slabnut a pro street uz bola totalna muka nuda ..carbon to iste oby dve len s krajsov grafikou jedine :plus:
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

najlepsie bolo jednoznacne NFS:MW...no tak undercover vyskusam,ale aj tak si myslim,ze to stiahnem,nainstalujem,zahram 1 minutu a odinstalujem...a este ponapalujem 10 kamaratom...carbon a pro street ma sklamali na plnej ciare...no este uvidim,ake to bude
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

nove info :lol:

Kód: Vybrať všetko

O pripravovanom Need for Speed: Undercover toho zatiaľ veľa nevieme, ale už teraz je jasné, kto bude v ňom vystupovať ako herečka a dopĺňať príbehovú líniu. Americká R&B a popová speváčka, tanečníčka a herečka Christina Milian totiž na svojej stránke nedávno uviedla, že natáča materiály pre hru Need for Speed od EA. Táto správa síce zakrátko zo stránky zmizla, no internetové archívy ju majú stále zaznamenanú. Zatiaľ nevieme, koho Christina Milian stvárni, ani či sa bude jednať o hlavnú postavu. Podľa zamerania hry a spojitosti s filmom Kuriér však môžme očakávať, že si hra bude na dejovej línii zakladať omnoho viac ako predchádzajúce diely.
zdroj needforspeed.sk
Prílohy
jakkub502.jpg
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

D34Dlife napísal:nove info :lol:

Kód: Vybrať všetko

O pripravovanom Need for Speed: Undercover toho zatiaľ veľa nevieme, ale už teraz je jasné, kto bude v ňom vystupovať ako herečka a dopĺňať príbehovú líniu. Americká R&B a popová speváčka, tanečníčka a herečka Christina Milian totiž na svojej stránke nedávno uviedla, že natáča materiály pre hru Need for Speed od EA. Táto správa síce zakrátko zo stránky zmizla, no internetové archívy ju majú stále zaznamenanú. Zatiaľ nevieme, koho Christina Milian stvárni, ani či sa bude jednať o hlavnú postavu. Podľa zamerania hry a spojitosti s filmom Kuriér však môžme očakávať, že si hra bude na dejovej línii zakladať omnoho viac ako predchádzajúce diely.
zdroj needforspeed.sk
neni zla :D polka chalanov bude kupovat/stahovat nfs iba koli tej caji :DDD
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

chalani z tej sorty, co hraju hry podla toho aka zenska sa tam vyskytne, resp stoji im uz pri pohlade na uplne normalnu civilnu fotku, nebude ani tak zaujimat moznost "ako kupit" ale "ako stiahnut" :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

NFS1: hral som to ked som bol maly, vtedy to bolo super :)
NFS3: mohli hrat 2 proti sebe na jednom kompe
NFS5 Porsche: najlepsia fyzika, tuning motora
NFSU2: zabavnost dost dobra
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

tema sa vola Need for speed UNDERCOVER ale zatial sa tu iba vykecavalo ktora NFS bola lepsia co podla man do temy o danej hre ani nepatri kedze este ani nevysla :wink:

s5 k teme: teaser trailer a nejake nove info [Tiscali.Games]
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

NFS som hrával asi pred dvoma rokmi a to len underground 2, Carbon ani Prostreet mi nešli, ani mi to nevadilo.
Ja mám slabý PC a na NFS(tie novšie )mám taký názor, že je to síce pekné, zahrajú si to chalani, máš tam nárazníčky, kolieksa, výfučíky, pekné, ale v podstate je to na hovno, prečo?Aspoň pre mňa preto, lebo nároky na HW sú naozaj vysoké a keď už by som očakával niečo poriadne za tie nároky, tak nič, jediné čo ma dokáže totálne uspokojiť, bez toho aby som musel odskakovať kamošom na lepší PC je Live for Speed, to je fakt božská hra a nad tú žiadna iná nemá, takmer žiadne nároky, fyzika ako žiadna iná a pod + ktoré môžem menovať.A ozaj tak ako ste písali že princ of persia sa zmenil na assins creed tak aj tuto by mohli spraviť podobný scenár, len by nechali pôvodné lfs, pridali by autá, a poriadne by prepracovali damage módy, prijal by som prehrievanie motora, bŕzd, aby som mohol zadireť, aby mi strielalo z výfuku, aby som mohol odrthnúť akúkoľvek časť auta a aby zostala na trati, že by ju bolo treba obchádzať a podobné alebo ventili že by mi pripálilo, nešlo by naštartovať a ešte by som prijal možnosť okrem ladenia podvozku a pod aj ladenie motora...toť moja ilúzia:D
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

No neviem, uvidíme čo z toho vznikne. Nechám sa prekvapiť NFS hrám od U II. Most Wanted som momentálne nainštaloval a chystám sa ho prejsť... Ale chýbajú mi neóny a taktiež aj v ďalších dieloch.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Vcera som si nainstaloval U2 a je to pecka presiel som to uz najmenej 7 krat ale nikdy ma to neprestalo bavit :P
Jednoducho naj ... mozte si ladit auto v dino naj tuning ... proste pecka hra :P ostatne NFS sa mozu skryt
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Tak mame tu Officialne oznamenie noveho NFS + nejake to info :) http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28862&r=top
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

mne to pripada ako Most Wanted ale v krajsej grafike :lol:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

hot pursuit 2 je podla mna najlepsi.. proste dokonale, U1, U2, MW tiez ujdu ale na HP2 sa nechytaju
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

najlepsie bolo NFS 2
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Napísať odpoveď