zastavila sa funkcnost qipu ?

Informácie o software, ankety...
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[Lu-Boss]==-- »

no to vies zenske maju radi fsetko prekraslene, vela vela reklam, "uzasne tzers", smajliky a take hovadiny to je ich priorita.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

chrono napísal:Keby budu chcieť, zablokujú všetkých alternatívnych klientov. Teraz sa stalo iba to, že chceli prinútiť používateľov starších verzií programu ICQ nainštalovať si novšiu verziu (a popri tom zablokovali aj alternatívne programy, ktoré sa tvárili ako staršia verzia originálneho programu).
A tým možno získali aj niekoľko používateľov alternatívnych klientov, hlavne tých, ktorí len skúšali alternatívu a možno pri týchto problémoch si povedali, nikdy viac alternatíva, zlaté dobré pestrofarebné vyčančané oreklamované ICQ6.. ;)

Inak súhlas s tými ženskými, moju priateľku už 4. rok lomím na alternatívu a stále nič. Ale už to vyzerá nádejne, pretože v práci jej zakázali inštalnúť klasické ICQ, tak som jej hodil na USB QIP portable, nuž som zvedavý! :D
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Viac používateľov alternatívnych klientov získajú aj pri pokuse o inštalovanie ICQ6. Pred pár dňami som ten program inštaloval na jeden PC a nechcela sa dať nainštalovať žiadna verzia (skúšal som asi 3 rôzne). Vždy sa to zaseklo pri nejakej kontrole a musel som ukončiť jeden proces. :)
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[Lu-Boss]==-- »

brm napísal:A tým možno získali aj niekoľko používateľov alternatívnych klientov, hlavne tých, ktorí len skúšali alternatívu a možno pri týchto problémoch si povedali, nikdy viac alternatíva, zlaté dobré pestrofarebné vyčančané oreklamované ICQ6.. ;)

Inak súhlas s tými ženskými, moju priateľku už 4. rok lomím na alternatívu a stále nič. Ale už to vyzerá nádejne, pretože v práci jej zakázali inštalnúť klasické ICQ, tak som jej hodil na USB QIP portable, nuž som zvedavý! :D
Hah... nebude mat tam uz tzers ani poool :D Ale to co je dolezite - pisanie a posielanie suborov jej pojde :D Takze z roboty ti moze posielat eroticke foto ... :P
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

chrono.. podobná skúsenosť minulý týždeň.. ;) Ale nakoniec som to tam narval, aj keď už ani neviem ako.. sa mi zdá, že som surovo zmazal celý priečinok icq v program files..

--==[Lu-Boss]==--.. paradoxne tie featuritqy ani nikdy nepoužívala.. akurát je zvyknutá na klasické ICQ. Čo už.. ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

INDIGOcorp. napísal:vsetkym vam oznamujem ze touto chrobou nefunkcnosti trpi aj symbianova verzia qipu cize uz som skocil moj online zivot na mobile :roll: ach jaj cize vravite ze jimm stale ide ? resp mohlo by sa tu spisat do nejakeho zoznamu co nejde po aku verziu a co uz funguje pretoze je to dost na prd ked teraz vacsina ludi ani nevie preco im icq nejde polovicka povie ze im blbne qip a uz aj na neho nadavaju a pritom dovod ani nieje
Ten isty problem mam aj ja. Mal som verziu 1020 pre windows mobile, ale ta uz nejde a na stranke qipu nie je ziadna aktualizacia :?
Tak ostava uz asi iba jimm. (verzia 0.5.1 ide bez problemov)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Inak qip ma v poslednom case riadne sklamalo stale som stal zanim a bol som proti ICQ 6 to som aj teraz ale ako to co mi robi qip : napriklad
kym som mal verziu 8060 - ked som si zmenil ip kvoli stahuvaniu z rapidu vsetko islo ok ale teraz ked to urobim akoby mi zamrzlo qip nic neprimem ani neposlem alebo tie hlasky ze je pauznuty server alebo nezoberie mi heslo alebo ma pripaja cez 3 minuty strasne asi sa vratim k mirande :? :?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Mne dnes nejde ani miranda nejako :x
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak si nahod novsi protokol ICQ
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Šu-Do napísal:tak si nahod novsi protokol ICQ
mnoo sak som instaloval nainovsiu mirandu a nic nejde :(
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

nema nahodou miranda nejaky plugin, pomocou ktoreho sa bude tvarit ako icq6? ak nie tak zatial skus inych klientov - napr Pidgin 2.4.3 urcite funguje :) alebo napr uz spominane ICQ6 :D (just a joke)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Bobr napísal:mnoo sak som instaloval nainovsiu mirandu a nic nejde :(
to je zvlastne.. pretoze mne ide.. a to mam mirandu neaktualizovanu asi rok... verzia 0.5.1... ale co ma stve je.. ze po kazdom zapnuti mi skoci okno aby som si nainstaloval novu verziu protocolu... to mi robi uz asi stvrty den.. som si aj daval nejaku novu.. ale potom sa mi zmenia ikonky pre rozsireny status... :?
Blacky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blacky »

je to totálne to isté ako upgrade icq 5.1 na icq 6 ... tiež mi vyskočilo okno a musel som updatnut :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:to je zvlastne.. pretoze mne ide.. a to mam mirandu neaktualizovanu asi rok... verzia 0.5.1... ale co ma stve je.. ze po kazdom zapnuti mi skoci okno aby som si nainstaloval novu verziu protocolu... to mi robi uz asi stvrty den.. som si aj daval nejaku novu.. ale potom sa mi zmenia ikonky pre rozsireny status... :?
Ikony si mozes nahodit aj take ake si mal predtym :) Uz si to presne nepamatam, ale napis do temy o Mirande a urcite ti poradia. Mam skusenost aj s tym, ze pri starom icq.dll ludia s icq vobec nevideli text mojho statusu :) A teraz vidia iba tie zakladne, nie xstatus.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Podla mna za tieto vsetky chyby ze zodpovedny google ktory robi vsetkemu podobnemu icq zle aby ludia ostali iba pri pisani cez gmail
:lol: :lol:
Majkyy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majkyy »

konyk87 napísal:nema nahodou miranda nejaky plugin, pomocou ktoreho sa bude tvarit ako icq6? ak nie tak zatial skus inych klientov - napr Pidgin 2.4.3 urcite funguje :) alebo napr uz spominane ICQ6 :D (just a joke)
ano myslim ze icq oscar J ma tuto moznost ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Šu-Do napísal:to je zvlastne.. pretoze mne ide.. a to mam mirandu neaktualizovanu asi rok... verzia 0.5.1... ale co ma stve je.. ze po kazdom zapnuti mi skoci okno aby som si nainstaloval novu verziu protocolu... to mi robi uz asi stvrty den.. som si aj daval nejaku novu.. ale potom sa mi zmenia ikonky pre rozsireny status... :?
nemas tam updater? sice dlho nesiel, ale teraz ide stabilne... a ikony pre xstusy... tych su miliony...
addon.miranda.org tam najdes :wink:
ja som tiez musel vratit starsie, aj ked sa mi dako rozmnozili po cl...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Preco je verejna siet lepsia nez ICQ
takze sup sup na jabber :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:nemas tam updater? sice dlho nesiel, ale teraz ide stabilne... a ikony pre xstusy... tych su miliony...
addon.miranda.org tam najdes :wink:
ja som tiez musel vratit starsie, aj ked sa mi dako rozmnozili po cl...
mam vsetko.. updater mam vypnuty... pokial mi vsetko funguje tak ma nic nenuti k tomu aby som to updatol
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

konyk87 napísal:nema nahodou miranda nejaky plugin, pomocou ktoreho sa bude tvarit ako icq6? ak nie tak zatial skus inych klientov - napr Pidgin 2.4.3 urcite funguje :) alebo napr uz spominane ICQ6 :D (just a joke)
možno aj hej , neviem ako ale na booku ked som tak mi to stale u iných vypisuje že som na Jimm 0.3.6
Napísať odpoveď