zastavila sa funkcnost qipu ?
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
A tým možno získali aj niekoľko používateľov alternatívnych klientov, hlavne tých, ktorí len skúšali alternatívu a možno pri týchto problémoch si povedali, nikdy viac alternatíva, zlaté dobré pestrofarebné vyčančané oreklamované ICQ6..chrono napísal:Keby budu chcieť, zablokujú všetkých alternatívnych klientov. Teraz sa stalo iba to, že chceli prinútiť používateľov starších verzií programu ICQ nainštalovať si novšiu verziu (a popri tom zablokovali aj alternatívne programy, ktoré sa tvárili ako staršia verzia originálneho programu).
Inak súhlas s tými ženskými, moju priateľku už 4. rok lomím na alternatívu a stále nič. Ale už to vyzerá nádejne, pretože v práci jej zakázali inštalnúť klasické ICQ, tak som jej hodil na USB QIP portable, nuž som zvedavý!
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Hah... nebude mat tam uz tzers ani pooolbrm napísal:A tým možno získali aj niekoľko používateľov alternatívnych klientov, hlavne tých, ktorí len skúšali alternatívu a možno pri týchto problémoch si povedali, nikdy viac alternatíva, zlaté dobré pestrofarebné vyčančané oreklamované ICQ6..
Inak súhlas s tými ženskými, moju priateľku už 4. rok lomím na alternatívu a stále nič. Ale už to vyzerá nádejne, pretože v práci jej zakázali inštalnúť klasické ICQ, tak som jej hodil na USB QIP portable, nuž som zvedavý!
Ten isty problem mam aj ja. Mal som verziu 1020 pre windows mobile, ale ta uz nejde a na stranke qipu nie je ziadna aktualizaciaINDIGOcorp. napísal:vsetkym vam oznamujem ze touto chrobou nefunkcnosti trpi aj symbianova verzia qipu cize uz som skocil moj online zivot na mobileach jaj cize vravite ze jimm stale ide ? resp mohlo by sa tu spisat do nejakeho zoznamu co nejde po aku verziu a co uz funguje pretoze je to dost na prd ked teraz vacsina ludi ani nevie preco im icq nejde polovicka povie ze im blbne qip a uz aj na neho nadavaju a pritom dovod ani nieje
Tak ostava uz asi iba jimm. (verzia 0.5.1 ide bez problemov)
-
The Calvin
Star
Inak qip ma v poslednom case riadne sklamalo stale som stal zanim a bol som proti ICQ 6 to som aj teraz ale ako to co mi robi qip : napriklad
kym som mal verziu 8060 - ked som si zmenil ip kvoli stahuvaniu z rapidu vsetko islo ok ale teraz ked to urobim akoby mi zamrzlo qip nic neprimem ani neposlem alebo tie hlasky ze je pauznuty server alebo nezoberie mi heslo alebo ma pripaja cez 3 minuty strasne asi sa vratim k mirande

kym som mal verziu 8060 - ked som si zmenil ip kvoli stahuvaniu z rapidu vsetko islo ok ale teraz ked to urobim akoby mi zamrzlo qip nic neprimem ani neposlem alebo tie hlasky ze je pauznuty server alebo nezoberie mi heslo alebo ma pripaja cez 3 minuty strasne asi sa vratim k mirande
-
Šu-Do
Redeemer
to je zvlastne.. pretoze mne ide.. a to mam mirandu neaktualizovanu asi rok... verzia 0.5.1... ale co ma stve je.. ze po kazdom zapnuti mi skoci okno aby som si nainstaloval novu verziu protocolu... to mi robi uz asi stvrty den.. som si aj daval nejaku novu.. ale potom sa mi zmenia ikonky pre rozsireny status...Bobr napísal:mnoo sak som instaloval nainovsiu mirandu a nic nejde
Ikony si mozes nahodit aj take ake si mal predtymŠu-Do napísal:to je zvlastne.. pretoze mne ide.. a to mam mirandu neaktualizovanu asi rok... verzia 0.5.1... ale co ma stve je.. ze po kazdom zapnuti mi skoci okno aby som si nainstaloval novu verziu protocolu... to mi robi uz asi stvrty den.. som si aj daval nejaku novu.. ale potom sa mi zmenia ikonky pre rozsireny status...
-
The Calvin
Star
nemas tam updater? sice dlho nesiel, ale teraz ide stabilne... a ikony pre xstusy... tych su miliony...Šu-Do napísal:to je zvlastne.. pretoze mne ide.. a to mam mirandu neaktualizovanu asi rok... verzia 0.5.1... ale co ma stve je.. ze po kazdom zapnuti mi skoci okno aby som si nainstaloval novu verziu protocolu... to mi robi uz asi stvrty den.. som si aj daval nejaku novu.. ale potom sa mi zmenia ikonky pre rozsireny status...
addon.miranda.org tam najdes
ja som tiez musel vratit starsie, aj ked sa mi dako rozmnozili po cl...
-
Šu-Do
Redeemer
mam vsetko.. updater mam vypnuty... pokial mi vsetko funguje tak ma nic nenuti k tomu aby som to updatoljackb napísal:nemas tam updater? sice dlho nesiel, ale teraz ide stabilne... a ikony pre xstusy... tych su miliony...
addon.miranda.org tam najdes![]()
ja som tiez musel vratit starsie, aj ked sa mi dako rozmnozili po cl...
-
vladino001
Light Professional
možno aj hej , neviem ako ale na booku ked som tak mi to stale u iných vypisuje že som na Jimm 0.3.6konyk87 napísal:nema nahodou miranda nejaky plugin, pomocou ktoreho sa bude tvarit ako icq6? ak nie tak zatial skus inych klientov - napr Pidgin 2.4.3 urcite fungujealebo napr uz spominane ICQ6
(just a joke)