Metalista90 napísal:Nechapem tomu. Ked sa stane nejaka takato nehoda tak dobre ze Markiza pomaly nie len vinnikovy ale aj tazkoranenym obetian strkaju mikrofony pomaly do rity. A dokonca samozrejme obete otravuju v nemocniciach, drzo tocia a pod...
A teras bola Markiza nejako ticho.
uz sa to tu rozoberalo xy krat - pokus o "nestrannost", jednalo sa o ich moderatora, tvar spravodajstva tak sa rozhodli informovat iba ak budu mat podlozene spravy a preto v den havarie spomenuli tuto udalost iba jednou vetou na konci sprav. tiez by som ako riaditel TV z toho nerobil senzaciu ak by sa jednalo o mojho cloveka
uz len z internetovych diskusii pracovnici novin vidia, ze o pripad je velky zaujem obyvatelov. isli by sami proti sebe, ak by o tom nepisali.
teraz bola markiza ticho, ale uvidite tu masaz, ked sa z toho dostane a bude pojednavanie pred sudom. zacnu ludom hrat na city, na maleho tomasa si spomenie mozno nejakych 10%. vsetci budu lutovat zitneho.
vysledok: dva roky podmienecne plus odobratie vodicaku na 5 rokov (po roku vrateny)!
je to pravda ze v spravach prosili o darcovstvo krvi pre zitneho??? - ci ty vyje*** markizacky prosia aj pri inych nehodach ktore odvisielaju a vobec funguje to presne tak ako napisal krija, tie nase skvele zakony a sudnictvo nech sa schova do kravskej riti, takymto kktom ako je rasto by mali odobrat papiere dozivotne
Je to tragédia, ale už ma unavuje, že 5 dní sa v každých novinách a časopisoch prepiera Žitného vina/nevina a rôzne teórie od agentúry JPP. Ale dúfam, že Žitný si to poctivo odsedí a nebude sa prihliadať či je alebo nie je "celebrita".
Inak k tym mediam...
Na Slovensku je zial len sami bulvar pripadne vladne media.
Myslel som si ,ze TA3 je najlepsia ale teras po tej kauze... Javila sa my ako vysoko objektivna.
chlapec este ani poriadne netusi co sa stalo, len vie ze niekoho sundal ak si to pamata a momentalne nevie ci ho nieco boli, ci pojde sediet, ci bude cely ako nasadol do auta ked sa preberie. jedno je iste, ci ho odsudia alebo nie, bez odbornej pomoci sa z toho nespamata (psychiater)
ach, no dobre, je toho plny net, a aj tu je 17 stran.
taketo veci sa bohuzial stavaju a stavaju sa denne, akurat teraz nehodu zavinila "celebrita", tak je velke halo... zas ma Slovac o dovod viac kupovat novy cas
"Je vrah, vrah, zabijem ho aj ja!" zúfalo vzlykala Tomáškova babka. Celá Tomáškova rodina už od nedele prežíva najťažšie chvíle svojho života, keď vyhasol život nevinného dieťaťa pod kolesami auta známeho moderátora, ktorý sa podľa svedkov hnal vyše 200-kilometrovou rýchlosťou. Výpoveď babičky trhá srdce.