Babeta ako je to s predpismi a poistkou

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no rozhodol som sa ze počkam našetrim nejakych 50 000sk a kupim nejaku 125 a spravim si ten vodičak od 16 tam už vraj neni obmedzena rychlost ale kcem sa spitať čo je podla vas lepšie normalna cestna motorka alebo enduro naprv som cel cestnu ale potom ma napadlo ze ked kupim vpoho enduro tak pojde tak isto rychlo ako aj cestna akurat ze s enduro sa da ist aj na ten tvrdši teren no nvm poradte
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To musis vediet ty... ja osobne by som nebral ani jedno ani druhe, ale siel by som cestou nahaca, az nejakeho chopprika.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

vieš zas choper 125 ide max 100km a to necem a to su vetšinou take chopre s teska male ty asi myslis choper velka mašina ešte vatši motor a zvuk ze počut na 15km lenže taky choper za 50sk zaprve nezohnam a myslim ze ak nesom kulturista čo nesom tak ani nezodvihnem
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m1s0 »

Zaxman napísal:vieš zas choper 125 ide max 100km a to necem a to su vetšinou take chopre s teska male ty asi myslis choper velka mašina ešte vatši motor a zvuk ze počut na 15km lenže taky choper za 50sk zaprve nezohnam a myslim ze ak nesom kulturista čo nesom tak ani nezodvihnem
ze choper 125 nezodvihens? ja mam ledva 60kg a s mojou 120kg masinou nemam problem..staci len spravna technika zdvihania...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zaxman: Prave to robi chopper chopprom ze to neni motorka pre typka co chce zistit pri akej rychlosti mu odpor vzduchu odtrhne hlavu :)
100 by bolo az moc pre mna.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no 125 zdvihnem ale 125 choper vyzera skoro ako simson a ja som vravel ze nezdvihnem te poriadne shopre ktore ked idu okolo deti tak sa poseru.........a ten nezodvihnem určite .............a no 100 je možno prre teba rychlo ale pre mna nie každy ma iny vkus no a kcem nejaku 125 a nech ide max aspon 140
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dobrovoľných darcov je predsa dosť.. na čo sa k nim pridávať :roll: ja keby som raz :D našetril, tak tiež nejakého naháča, alebo chopríka.. na čo sa hnať, keď si môžem užívať jazdu v super sedadle, ako v obývačke pred telkou.. príjemný zvuk, rešpekt.. nie hentie(to je slovo.. :D )supersporty.. to len hučí, ako jeblé, keď chceš ísť rýchlejšie, tak to aby sa ti skolióza spravila.. a ani sa mi to nepáči.. :wink:

Stále ste mi neodpovedali na otázku, či treba reflexnú vestu, k povinnej výbave motorky... :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

každy učastnik dopravy ju musi mat aj cyklista

//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 20:25 )
pls nepoznate nejaky fakt dobry bazar na motorky pozeral som ale vetšinou ked som kcel nejaku 50cm3 tak len simson a skutre a z 150 motoriek bolo mozno 3 enduro a 2 cestne
Napísať odpoveď