Problém s monitorom Neovo F-417
Problém s monitorom Neovo F-417
Problém je v tom, že z ničoho nič nabehne servisné menu na obrazovku, bez príčiny a nedá sa vypnúť. Aby som ho vypol, musím vytiahnuť prívodový el. kábel z monitora a zasunúť ho späť. Počas toho ako to menu mám na obrazovke, samovoľne mi prepína možnosti nastavení. Čo s tým? Díky.
.. odbornik prehovoril
ze taka znacka monitoru
To ze nieco nepoznas, to este zo znacky nerobi druhorady sortiment.
Je sice fakt, ze Fkove rady u Neovo patria do spodnej rady, avsak kopec ludi si kupuje iba spodnu triedu monitorov ako asus, acer, pripadne spodnu radu znaciek samsung, lg.. A? Je spodna rada u Neovo o nieco spodnejsia ako spodna rada u Samsung? Pamataj si - co sa moze pokazit, sa aj pokazi. Je to len otazkou casu KEDY a cas je nevyspytatelny.
K zavade - ak je v zaruke, reklamacia. Ak nie, mozes sa informovat u servisu, co by oprava vysla, ale osobne si myslim, ze pri sucasnych cenach LCD monitorov, sa neoplati vrazat do opravy sedemnastky.
//btw, za cias aktivneho predaja Neovo F-419, to bol v danej cenovej kategorii jeden z najlepsich dostupnych displejov, co sa kvality zobrazenia farieb tykalo (vynikal najma v zobrazovani ciernej farby).
Je sice fakt, ze Fkove rady u Neovo patria do spodnej rady, avsak kopec ludi si kupuje iba spodnu triedu monitorov ako asus, acer, pripadne spodnu radu znaciek samsung, lg.. A? Je spodna rada u Neovo o nieco spodnejsia ako spodna rada u Samsung? Pamataj si - co sa moze pokazit, sa aj pokazi. Je to len otazkou casu KEDY a cas je nevyspytatelny.
K zavade - ak je v zaruke, reklamacia. Ak nie, mozes sa informovat u servisu, co by oprava vysla, ale osobne si myslim, ze pri sucasnych cenach LCD monitorov, sa neoplati vrazat do opravy sedemnastky.
//btw, za cias aktivneho predaja Neovo F-419, to bol v danej cenovej kategorii jeden z najlepsich dostupnych displejov, co sa kvality zobrazenia farieb tykalo (vynikal najma v zobrazovani ciernej farby).
potom co si napisal toto by som ani teba nevolal odbornikom, nie ze CO sa moze pokazit ale VSETKO sa moze pokazit, aj monitor za 50k ti moze odistKoCi napísal:Pamataj si - co sa moze pokazit, sa aj pokazi. Je to len otazkou casu KEDY a cas je nevyspytatelny
ale to je fakt drsne ked si sam prepina OSD menu, urcite nie je spojeny nejaky obvod v prednom paneli? mozno to nevidno na pohlad ale moze to byt, ak nie tak je monitor v kybli ale dal by sa zachranit prepisom FW, skus vyhladat nejaky servis nato
Aj moj F-417 vynika v zobrazovani ciernej farby. Teraz uz pre zmenu sa vypne a neda sa zapnut, zapne sa sam, ale niekedy to trva 5 minut, inokedy cely den. (momentalne pisem z monitora Hansol 510A, 15" a z nudzoveho rezimu Ubuntu. Neviete ako by som sa dostal do Windows, ked ten monitor najviac unesie rozlisenie 1024x768 a uvodnu obrazovku mam nastavenu na 1280x1024? Nudzovy rezim som skusal, ale komp nevie rozoznat ten srot.)KoCi napísal:.. , za cias aktivneho predaja Neovo F-419, to bol v danej cenovej kategorii jeden z najlepsich dostupnych displejov, co sa kvality zobrazenia farieb tykalo (vynikal najma v zobrazovani ciernej farby).
-
martinkooo
Novice
Caute vsetci prave som taky monitor opravoval takze ked vam naskakuje menu same od seba a znaky v menu idu dookola je potrebne vymenit mikrospinac na doske s ovladanim ktory treba vymenit sa da zistit aj tak ze slacate tlacidla jedno po druhom ked je dane tlacidlo dobre menu zastane a ak stlacite to zle tlacidlo polozky v menu budu cirkulovat dalej dookola.
Majte sa
Majte sa