WOW account, legalnost predaja

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

WOW account, legalnost predaja

Príspevok od používateľa dair »

je legalne predat account Word Of Warcraft (2 postavy level 70)?
Napr na EBAYi...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

WoW accounty sa predavaju uz skoro vsade aj v inzerciach, aj na eBay-i, takze ja si myslim, ze aj ano.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

blizzard proti tomu nikdy nic nemal takze asi hej
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

je to nelegalne, ale blizzard tomu nema ako zabranit
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ale je otázne či tá postava kt. predávaš je majetok blizzardu alebo tvoj :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja by som skor povedal, ze to je majetok osoby ktora si ten ucet plati.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

ja by som povedal ze je to majetok blizzardu, on ti len poskytuje pristup na ten ucet, on ti s nim moze spravit co chce
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak potom nech si fixnu, aby sa to nepredavalo. Ja sa tym uctom velmi nerozumiem, ale ak je im to proti srsti preco s tym nic nerobia? Podla mna sa tomu isto da nejak zabranit.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

a ako? zmazavat inzeraty z netu? objavia sa dalsie, snimat IP-cky na acc a ak sa tam vyskytne ina zmazat alebo nieco ine spravit s acc? lenze co ak sa pripojis TY ale napriklad u kamosa, to je ten problem, neviem ako by to blizzard vyriesil
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

je to nelegalne ak ti nato pridu (hocijako ked sa to dozvedia) tak ten acc dostane perma freez tzn nieco ako perma ban a nespravis s tym nic
a ano ac su majetkom blizzu on si s nimi moze robit co chce bez udania dovodu (citajte si niekedy aj co acceptujete ked idete hrat)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ved aj na krabici od wowka je napisane ze accounty sa nemozu predavat, ak ta vymaknu ze si predal acc tak ho zabanuju

a na ebay alebo inzerciach to urcite nepredas, pretoze zakazali predavat virtualne vlastnictvo, volakedy boli na ebay aj take inzeraty kde za 10 dolarov ti predali epicke veci a podobne :D

inak najnovsie je zakazane aj kupovat goldy od farmacov, pouzivat botov a myslim ze aj AFK camperom v BG zakratko odzvoni
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

diky SHEEP (aj ostatni) to som nejak predpokladal kedze okrem kretenskych navodov na lvl 70 sa neda na eBayi nic kupit.
Je teda sanca ze by som ten account mohol teda nejak predat?
Kamarat by sa toho potreboval zbavit kedze to je nehorazny navyk a zranie casu. Dokonca to uz aj raz vymazal ale nevydrzal a obnovil si to.
Tak aspon nech je financna protihodnota nejaka motivacia na vzdanie sa tejto tragi hry (najme ked prichadzaju nejake nove "upgrady")
Podobny kamarat predal lvl70 account za skoro $500 a v tomto su dokonca dve. Nedavno z toho bol este slusny biznis....
Je to hrane na americkom serveri a my sme momentalne v AU :D (tak ak by sa toho dalo zbavit niekde "pobliz")
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

dair napísal:diky SHEEP (aj ostatni) to som nejak predpokladal kedze okrem kretenskych navodov na lvl 70 sa neda na eBayi nic kupit.
Je teda sanca ze by som ten account mohol teda nejak predat?
Kamarat by sa toho potreboval zbavit kedze to je nehorazny navyk a zranie casu. Dokonca to uz aj raz vymazal ale nevydrzal a obnovil si to.
Tak aspon nech je financna protihodnota nejaka motivacia na vzdanie sa tejto tragi hry (najme ked prichadzaju nejake nove "upgrady")
Podobny kamarat predal lvl70 account za skoro $500 a v tomto su dokonca dve. Nedavno z toho bol este slusny biznis....
Je to hrane na americkom serveri a my sme momentalne v AU :D (tak ak by sa toho dalo zbavit niekde "pobliz")
no mozes mat 2 postavy ale zalezi hlavne od equipu, ale najlepsie urobis ked to nebudes predavat na internete, tak ti nato mozu prist, najdi v okoli nejakeho kamosa co to chce hrat pridete do kafe da ti peniaze na ruku, vymenite heslo od konta a vybavene, transfer hotovy

//ale aj ked su 2 tak 500 dolarov za nich urcite nedostanes, zachvilu je tu datac a s nim ten eq strati vyznam
Napísať odpoveď