WOW account, legalnost predaja
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
WOW account, legalnost predaja
je legalne predat account Word Of Warcraft (2 postavy level 70)?
Napr na EBAYi...
Napr na EBAYi...
-
vendo
Guru
ved aj na krabici od wowka je napisane ze accounty sa nemozu predavat, ak ta vymaknu ze si predal acc tak ho zabanuju
a na ebay alebo inzerciach to urcite nepredas, pretoze zakazali predavat virtualne vlastnictvo, volakedy boli na ebay aj take inzeraty kde za 10 dolarov ti predali epicke veci a podobne
inak najnovsie je zakazane aj kupovat goldy od farmacov, pouzivat botov a myslim ze aj AFK camperom v BG zakratko odzvoni
a na ebay alebo inzerciach to urcite nepredas, pretoze zakazali predavat virtualne vlastnictvo, volakedy boli na ebay aj take inzeraty kde za 10 dolarov ti predali epicke veci a podobne
inak najnovsie je zakazane aj kupovat goldy od farmacov, pouzivat botov a myslim ze aj AFK camperom v BG zakratko odzvoni
-
dair
Guru wannabe
diky SHEEP (aj ostatni) to som nejak predpokladal kedze okrem kretenskych navodov na lvl 70 sa neda na eBayi nic kupit.
Je teda sanca ze by som ten account mohol teda nejak predat?
Kamarat by sa toho potreboval zbavit kedze to je nehorazny navyk a zranie casu. Dokonca to uz aj raz vymazal ale nevydrzal a obnovil si to.
Tak aspon nech je financna protihodnota nejaka motivacia na vzdanie sa tejto tragi hry (najme ked prichadzaju nejake nove "upgrady")
Podobny kamarat predal lvl70 account za skoro $500 a v tomto su dokonca dve. Nedavno z toho bol este slusny biznis....
Je to hrane na americkom serveri a my sme momentalne v AU
(tak ak by sa toho dalo zbavit niekde "pobliz")
Kamarat by sa toho potreboval zbavit kedze to je nehorazny navyk a zranie casu. Dokonca to uz aj raz vymazal ale nevydrzal a obnovil si to.
Tak aspon nech je financna protihodnota nejaka motivacia na vzdanie sa tejto tragi hry (najme ked prichadzaju nejake nove "upgrady")
Podobny kamarat predal lvl70 account za skoro $500 a v tomto su dokonca dve. Nedavno z toho bol este slusny biznis....
Je to hrane na americkom serveri a my sme momentalne v AU
no mozes mat 2 postavy ale zalezi hlavne od equipu, ale najlepsie urobis ked to nebudes predavat na internete, tak ti nato mozu prist, najdi v okoli nejakeho kamosa co to chce hrat pridete do kafe da ti peniaze na ruku, vymenite heslo od konta a vybavene, transfer hotovydair napísal:diky SHEEP (aj ostatni) to som nejak predpokladal kedze okrem kretenskych navodov na lvl 70 sa neda na eBayi nic kupit.
Je to hrane na americkom serveri a my sme momentalne v AU(tak ak by sa toho dalo zbavit niekde "pobliz")
//ale aj ked su 2 tak 500 dolarov za nich urcite nedostanes, zachvilu je tu datac a s nim ten eq strati vyznam