Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nedotovaný iPhone v Taliansku stojí 499€, to je pre tých, čo rozmýšľajú nad cenou nedotovaného. Inak myslím, že nebude problém zohnať ho aj inak než od operátora, v UK stále platia predajné podmienky ako u iPhone I - Pay & Go. Čiže nemyslím, že budú nejaké extrémne problémy. A čo sa týka odpovede z Apple.sk, ktorá je vyššie, že predaj v SR zabezpečí O2 - svedčí to o kvalifkovanosti predajcov, keďže samotný Apple.com na stránke uvádza ako predajcov pre SR len Orange a T-Mobile. Snáď som niekomu pomohol v otázkach, čítajte iphonemania.cz 
-
mikkimikki
Medium Professional
poviem ti to takto . ten kto si chce kupit iphone - urcite ho nebere ako nejake pda (vas asi uplne niektorych zavadza ten dotykovy dispalay) / smart phone ale skor ako mobil ktory sa mu paci (respektive teraz hlavne kvoli tomu ze je to apple : - / ) ... ked to tak beres naco su potom mobili ako Nokia 8800 Saphire Art ci jak sa vola za 45k alebo take Vertu ktore v podstate nemaju ziadne funkcie za ceny okolo cca 140k ked za tu cenu ci moze kupit 10 PDA bdhfbasjkhf s ovela viac funkciami : - / ... JE TO KAZDEHO VLASTNE ROZHODNUTIE CO SI KUPY TAK NECHAPEM CO TU RIESITE ZA KRAVINY AKO REALNE EKONOMICKE A TECHNICKE MYSLENIEqwerty-xyz napísal:naco kupovat iphone ked si mozem kupit poriadne PDA alebo smart phone ktory ma ovela viac funkcii,kompatibitlnost a nie je predrazeny. Iphone ludia neurazte sa je pre blbych ludi co sa chcu ukazat a byt IN.Kto ma daco v hlave a rozmysla realne a trocha ekonomicky a technicky by si to nekupil. Mal som take "problemy" s kamaratom ktory musel at za kazdu cenu Ipod a vsetko s nim suvisiace. Ja mam creative zen vision M a je to ovela lepsie oproti Ipodu slavnemu ktory sa furt sekal a bol cely na velke H.
Tak to bude aj so slavnym Iphone.
Za chvilu vymyslia Izachod Iakvarium a Itoaletny papier na ktorom budu jablcka biele.
-
D!eSel_78
Star
Ja to vidím ako predčasnú paniku, 200 dolárov to iste nebude, ale dotovaný by nemal stáť viac ako 5000Sk, keďže to prislúbil Jobs. Uvidíme, keď príde, toto sú naozaj len špekulácieHossa1881 napísal:vcera som dakde na ceskej mobilmanii cital, ze po priratani vsetkych poplatkov a inych kravin bude nedotovana cena okolo 6000 Kc(!), cize nikto sa neteste ze nedotovany iphone bude za 199USD...
-
seth82
Darca
Istotne bude lacnejsi ako prva verzia, ta stala 299 na 18 mesacny pausal (50 libier mesacne), tento novy sa da vzat aj zadarmo (75 mesacne) alebo za 49 tusim na 35 libier mesacne. V kazdom pripade snivajte dalej o tom, ze nedotovany handset bude stat menej ako 15000sk, predpokladam, ze sa objavi coskoro na Ebayi tak za 400 libier = 16000sk.
//neda mi nepozravit toho srandistu, ktory tu tocil o smartphonoch - chcel by som, aby si mi vymenoval veci, v ktorych je napriklad taky smartphone chytrejsi od iphonu, ktory je taktiez smart. A len mi tu nespominajte symbian v spojeni so slovom SMART, kedze to je doteraz najvacsia hlupost, ktoru do mobilnych zariadeni vymysleli...
//neda mi nepozravit toho srandistu, ktory tu tocil o smartphonoch - chcel by som, aby si mi vymenoval veci, v ktorych je napriklad taky smartphone chytrejsi od iphonu, ktory je taktiez smart. A len mi tu nespominajte symbian v spojeni so slovom SMART, kedze to je doteraz najvacsia hlupost, ktoru do mobilnych zariadeni vymysleli...
-
D!eSel_78
Star
amen...len ta max. hodnota tu bude asi vyssia...lebo Steve povedal ze cena 199 dolarov je svetova...a dodal: except few countriesjumper napísal:teraz zacinate davat 3 cez 9tena slovensku sa iphone bude predavat iba vo verzii 3G. zacne sa predavat asi ku zime a na pausal do max hodnoty 199USD (telefon) ale aky pausal ponuknu to uvidime ale hadam tmobile a orange sa pobiju pritomto
-
D!eSel_78
Star
To je nedotovaná cena, šalamún, nikto nehovoril že 199$ bude stáť nedotovaný... Ach jaj... A 199$ bude stáť len za určitých podmienok, nie na celom svete. Jobs povedal, že ,,except few countries" - voľne povedané ,,až na pár výnimok". Tak tu nemudruj s priemežnými informáciami. A vôbec, radšej počkať na oficiálne stanovisko, dovtedy budú len zbytočné hádky.Momo46 napísal:hadam si nemyslite ze to vazne bude po celom svete![]()
From July 17th in France, you can acquire the iPhone 3G without commitment in 509€ for the 8Go and 609€ for the 16Go.
jumper:Informacies u stare(priedbezne sledujem)
ten kúpim len čo naň našetrím 
toto bolo na mobimani jeden prispevok takze nekto ho uz ma
toto bolo na mobimani jeden prispevok takze nekto ho uz ma
tak ja neviem ale orange ho da do ponuky coskoro... my ako firma a dobry zakaznik sme ho dostali ako darcek..urcie nie sme jedini na slovensku..je sranda ako sa ta hracka kazdemu paci a fakt ked je polozeny na stole tak nema konkurenciu, proste jablko vie robit veci imageove a funkce zaroven, skoda ze en fotak nestoji za moc, na druhej strane combo cybershot na foto a rodinu, a iphone na pracu a nudu je celkom v poho
Ńebudem sa s tebou hadat skus forum http://www.iphone.czSchre! napísal:To je nedotovaná cena, šalamún, nikto nehovoril že 199$ bude stáť nedotovaný... Ach jaj... A 199$ bude stáť len za určitých podmienok, nie na celom svete. Jobs povedal, že ,,except few countries" - voľne povedané ,,až na pár výnimok". Tak tu nemudruj s priemežnými informáciami. A vôbec, radšej počkať na oficiálne stanovisko, dovtedy budú len zbytočné hádky.
Toto nie je Fake informacia ale je to potvrdene od Francuzskeho operatora