Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Nedotovaný iPhone v Taliansku stojí 499€, to je pre tých, čo rozmýšľajú nad cenou nedotovaného. Inak myslím, že nebude problém zohnať ho aj inak než od operátora, v UK stále platia predajné podmienky ako u iPhone I - Pay & Go. Čiže nemyslím, že budú nejaké extrémne problémy. A čo sa týka odpovede z Apple.sk, ktorá je vyššie, že predaj v SR zabezpečí O2 - svedčí to o kvalifkovanosti predajcov, keďže samotný Apple.com na stránke uvádza ako predajcov pre SR len Orange a T-Mobile. Snáď som niekomu pomohol v otázkach, čítajte iphonemania.cz ;)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

qwerty-xyz napísal:naco kupovat iphone ked si mozem kupit poriadne PDA alebo smart phone ktory ma ovela viac funkcii,kompatibitlnost a nie je predrazeny. Iphone ludia neurazte sa je pre blbych ludi co sa chcu ukazat a byt IN. :roll: Kto ma daco v hlave a rozmysla realne a trocha ekonomicky a technicky by si to nekupil. Mal som take "problemy" s kamaratom ktory musel at za kazdu cenu Ipod a vsetko s nim suvisiace. Ja mam creative zen vision M a je to ovela lepsie oproti Ipodu slavnemu ktory sa furt sekal a bol cely na velke H. :roll: Tak to bude aj so slavnym Iphone.
Za chvilu vymyslia Izachod Iakvarium a Itoaletny papier na ktorom budu jablcka biele.
poviem ti to takto . ten kto si chce kupit iphone - urcite ho nebere ako nejake pda (vas asi uplne niektorych zavadza ten dotykovy dispalay) / smart phone ale skor ako mobil ktory sa mu paci (respektive teraz hlavne kvoli tomu ze je to apple : - / ) ... ked to tak beres naco su potom mobili ako Nokia 8800 Saphire Art ci jak sa vola za 45k alebo take Vertu ktore v podstate nemaju ziadne funkcie za ceny okolo cca 140k ked za tu cenu ci moze kupit 10 PDA bdhfbasjkhf s ovela viac funkciami : - / ... JE TO KAZDEHO VLASTNE ROZHODNUTIE CO SI KUPY TAK NECHAPEM CO TU RIESITE ZA KRAVINY AKO REALNE EKONOMICKE A TECHNICKE MYSLENIE :roll:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

vcera som dakde na ceskej mobilmanii cital, ze po priratani vsetkych poplatkov a inych kravin bude nedotovana cena okolo 6000 Kc(!), cize nikto sa neteste ze nedotovany iphone bude za 199USD...
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Hossa1881 napísal:vcera som dakde na ceskej mobilmanii cital, ze po priratani vsetkych poplatkov a inych kravin bude nedotovana cena okolo 6000 Kc(!), cize nikto sa neteste ze nedotovany iphone bude za 199USD...
Ja to vidím ako predčasnú paniku, 200 dolárov to iste nebude, ale dotovaný by nemal stáť viac ako 5000Sk, keďže to prislúbil Jobs. Uvidíme, keď príde, toto sú naozaj len špekulácie ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Istotne bude lacnejsi ako prva verzia, ta stala 299 na 18 mesacny pausal (50 libier mesacne), tento novy sa da vzat aj zadarmo (75 mesacne) alebo za 49 tusim na 35 libier mesacne. V kazdom pripade snivajte dalej o tom, ze nedotovany handset bude stat menej ako 15000sk, predpokladam, ze sa objavi coskoro na Ebayi tak za 400 libier = 16000sk.
//neda mi nepozravit toho srandistu, ktory tu tocil o smartphonoch - chcel by som, aby si mi vymenoval veci, v ktorych je napriklad taky smartphone chytrejsi od iphonu, ktory je taktiez smart. A len mi tu nespominajte symbian v spojeni so slovom SMART, kedze to je doteraz najvacsia hlupost, ktoru do mobilnych zariadeni vymysleli...
EbeL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa EbeL »

Pridajte sa aj Vy k naším viac ako 260 spokojných zákazníkom!

:aasmile19: :blee: :modlenie: :indian: za cena sa cudujem ze dakych 260 ludi si to kupilo kebyze to objednam v USA aj s postovnm domov by ma to vslo menej ako tu
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

EEE pc malo byt tiez povodne za nejakych 200 dolacov... a ako to dopadlo

Filipito napísal:pisal som do apple ze ako to naozaj je odpisali mi
reprezentativny pisomny prejav :D
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:EEE pc malo byt tiez povodne za nejakych 200 dolacov... a ako to dopadlo

reprezentativny pisomny prejav :D
a zlé info k tomu. Typické pre SR zastúpenia akejkoľvek firmy.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Blbosť práveže Orange oficiálne prehlásilo že iPhone bude predávať
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Momo46 napísal:Blbosť práveže Orange oficiálne prehlásilo že iPhone bude predávať
Lenže oni písali o O2, nie o Orange :roll: :?
Momo46
Professional
Professional

jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

teraz zacinate davat 3 cez 9te :/ na slovensku sa iphone bude predavat iba vo verzii 3G. zacne sa predavat asi ku zime a na pausal do max hodnoty 199USD (telefon) ale aky pausal ponuknu to uvidime ale hadam tmobile a orange sa pobiju pritomto ;)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jumper napísal:teraz zacinate davat 3 cez 9te :/ na slovensku sa iphone bude predavat iba vo verzii 3G. zacne sa predavat asi ku zime a na pausal do max hodnoty 199USD (telefon) ale aky pausal ponuknu to uvidime ale hadam tmobile a orange sa pobiju pritomto ;)
amen...len ta max. hodnota tu bude asi vyssia...lebo Steve povedal ze cena 199 dolarov je svetova...a dodal: except few countries
Momo46
Professional
Professional

hadam si nemyslite ze to vazne bude po celom svete :D

From July 17th in France, you can acquire the iPhone 3G without commitment in 509€ for the 8Go and 609€ for the 16Go.
jumper:Informacies u stare(priedbezne sledujem :wink: )
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Momo46 napísal:hadam si nemyslite ze to vazne bude po celom svete :D

From July 17th in France, you can acquire the iPhone 3G without commitment in 509€ for the 8Go and 609€ for the 16Go.
jumper:Informacies u stare(priedbezne sledujem :wink: )
To je nedotovaná cena, šalamún, nikto nehovoril že 199$ bude stáť nedotovaný... Ach jaj... A 199$ bude stáť len za určitých podmienok, nie na celom svete. Jobs povedal, že ,,except few countries" - voľne povedané ,,až na pár výnimok". Tak tu nemudruj s priemežnými informáciami. A vôbec, radšej počkať na oficiálne stanovisko, dovtedy budú len zbytočné hádky.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ten kúpim len čo naň našetrím :D

toto bolo na mobimani jeden prispevok takze nekto ho uz ma :?
tak ja neviem ale orange ho da do ponuky coskoro... my ako firma a dobry zakaznik sme ho dostali ako darcek..urcie nie sme jedini na slovensku..je sranda ako sa ta hracka kazdemu paci a fakt ked je polozeny na stole tak nema konkurenciu, proste jablko vie robit veci imageove a funkce zaroven, skoda ze en fotak nestoji za moc, na druhej strane combo cybershot na foto a rodinu, a iphone na pracu a nudu je celkom v poho
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

M@rt1n napísal:ten kúpim len čo naň našetrím :D

toto bolo na mobimani jeden prispevok takze nekto ho uz ma :?
A ty myslis ze neo*ebaval? :D :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

urcite darcek, a este od pomarancu? :lol: ten co to napisal tak asi nemal co robit ked take kktiny vymysla
Momo46
Professional
Professional

Schre! napísal:To je nedotovaná cena, šalamún, nikto nehovoril že 199$ bude stáť nedotovaný... Ach jaj... A 199$ bude stáť len za určitých podmienok, nie na celom svete. Jobs povedal, že ,,except few countries" - voľne povedané ,,až na pár výnimok". Tak tu nemudruj s priemežnými informáciami. A vôbec, radšej počkať na oficiálne stanovisko, dovtedy budú len zbytočné hádky.
Ńebudem sa s tebou hadat skus forum http://www.iphone.cz
Toto nie je Fake informacia ale je to potvrdene od Francuzskeho operatora :x
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hmm pekna stylovka akurat vylaka do ulic zlodejov mobilov ale to je asi mobil pre trpezlivych ludi, lebo vytacat cislo cez dotykovy displej a k tomu bez pera, no omg... :roll:
Napísať odpoveď