Najazdim mesacne aj 4-5.000km, uz ma to zacina stat "vela"
Ako spravnejsie na fabii radit? Taha totiz dobre aj od 1500ot, ale neviem kedy zerie viac. V nizkych (1300-2000) alebo ked to drzim v zelenom....
Co vy na to motoristi?
sry 1.4Kibo napísal:fobia je 1,4![]()
ak mas dobre nahustene gumy, napada ma este par veci, mozno blbiny - stresny nosic mas namontovany? plny kufor haraburdia? jazdis sam alebo vozis este 3 ludi? tahavas prives? gumy mas seriove alebo dake vacsie elektrony so sirsimi gumami? co tankujes za benzin? auto je v akom stave a kolko ma najazdene? co sa tyka radenia, nie je to take strasne, styl mas dobry. spotreba taktiez nie je tragicka ak by si jazdil mesto, ak vsak ides medzimesto, je trochu vyssia. preto sa natiska otazka, co za teren jazdis, ci kopce, kolony kamionov... skus zodpovedat ak mozes
Ibaze Favorit vazi 900 kg a Fabia 1140 kgKibo napísal:no ja som jedneho casu robil na favorite spotrebu 6,8 mesto a to som nebol brzda premavky, cize ta spotreba sa mi zda vysoka...
skus pozriet vzduchovy filter pripadne sviecky, ci nie su zasrateinac ma nic zatial nenapada
s tym brzdenim motorm to plati, ale nie pri karbecoch
Na druhej strane by si človek myslel, že má Fabia o generáciu vyspelejšie motory...GothaR napísal:Ibaze Favorit vazi 900 kg a Fabia 1140 kg
OT: Toto robil jeden Čech na Octávii kombi, taktiež jeho špecialitou bolo - na rovnom úseku mimo mesta rozbehnúť auto na 130, potom neutrál, noha z plynu, auto nechal zotrvačnosťou spomaliť na 90, prešiel tak nejaké zatáčky a na rovnom zase 130 a neutral.. No nič, ale inak je to fajn chlapík a dúfam že nikdy nezisti co si myslím o jeho driving style....NZXT napísal:a dolu z kopca neutral a ked uz idem 80kou zaradim 5 a zase idem....
Co najekonomickejsie, cize podla rad vyssie. Motor za jazdy nikdy nevypinaj, vypne ti to posilnovac riadenia a brzd, co moze sposobit velmi vela problemov, nehovoriac o tom, ze ked klucik nedas spat do polohy zapnute, tak ti to moze zamknut volant.marian152 napísal:a ako je lepsie jazdit ked mam malo benzinu a pred sebou vela km?
pomalsie alebo rychlejsie? alebo rozbehnut sa a vypnut motor? alebo rozbehnut a neutral?