Zaplneny moze byt aj panelakovy byt, to je vsetko o pristupe a ochote nieco vyhodit (tiez s tym doma bojujem, nastastie sa to ako tak dari). Nabytok je uz asi problem financii a ten isty problem by bol aj v panelaku.Mastros napísal:Byvam v narychlo postavenom RDSo 4 izbami nasukanych do 2 poschodi. Chodba je jedna, so schodiskom.
Do mojej izby sa vchdza z chodby cez maminu. Do otcovej z chodby cez kuchynu.
Moja izba je nad otcovou. Kupelna a hajzel su oddelene, nad hajzlom je nepouzivany sprchovy kut (keby tam bol skor bojler, bolo by to 100 krat lepsie), nad kupelnou je spajza.
Dom nie je podpivniceny, strecha sa zvazuje z juhu na sever (svetove strany).
Dom je vecne cimsi zaplneny, privela nabytku, zbytocneho oblecenia a inych p*covin, pomaly kazdy kus nabytku je inej farby (jak u ciganov).
Dalej je vzdy co robit okolo domu na pozemku.
Vy, co zijete pohodlny zivot v panelaku alebo v bytovke a mate chatu na kysuciach, vazte si to.
Cez tyzden povysavate, utriete prach a frei. Cez vikend (a aj to asi kazdy 3.) si idete zadky rozvalit na chatu, kde sem-tam spravite nieco, co ja doma robim pomaly kazdy den.
CHCEM BYVAT V PANELAKU ALEBO V BYTOVKE!
A nakoniec - teraz som po 3ch mesiacoch prisiel z internatu na RD a som rad. Predtym som sa uz vlastne iba nudil a volny cas travil akurat za kompom, teraz mam konecne moznost spravit nieco uzitocne. Niekedy ma tie povinnosti stvu, ale celkovo som viac spokojny v RD ako na internate a tam som teda velmi spokojny