Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
ten war ta uz prestal bavit?-=wolf=- napísal:no tak ja by som radsej chcel hrat s destro pretoze SLSL ma vobec nebavi, skusal som to u kamosa, destro som si urobil iba na funku ale to je ovela vacsia haluz, preto som sa rozhodol ze si na anthorii vyexpim destro locka
oni su asi v zone kde je zakazane PvP
Duel ti neda nic, v arene feral druida nenajdes a v BG takisto
Problem je v tom ze nezabijes ani resto druida takze z toho vyplyva ze druidi su owerpowered lebo ich roguni nezabiju, bud rad aspon vies ako sa citia ostatne classy proti rogunam a feral druidi oproti ostatnym classam okrem rogun
Ale inak resto druid je tiez maso
toho sa da len znukovat... ani manu mu nevysajem grrr (disci priest fail
)
Problem je v tom ze nezabijes ani resto druida takze z toho vyplyva ze druidi su owerpowered lebo ich roguni nezabiju, bud rad aspon vies ako sa citia ostatne classy proti rogunam a feral druidi oproti ostatnym classam okrem rogun
to preto lebo za nich nikto nevie hrat...bo su noobovia, ale popravde rogue ked sa dostane k resto druidovi tak ho bez problemov zabije, lebo povacsine restoraci maju mensi armor a nevedia sa healovat koli castym stunomStorm Keeper napísal:Duel ti neda nic, v arene feral druida nenajdes a v BG takisto
Problem je v tom ze nezabijes ani resto druida takze z toho vyplyva ze druidi su owerpowered lebo ich roguni nezabiju, bud rad aspon vies ako sa citia ostatne classy proti rogunam a feral druidi oproti ostatnym classam okrem rogunAle inak resto druid je tiez maso
toho sa da len znukovat... ani manu mu nevysajem grrr (disci priest fail
)
ja hram za shamana, toto je môj talent build
som zatial 66-ka no a vela ludi co som na servri stretol shamanov vravi ze ked bude 70-ka tak idu na restora, neviem preco a ja asi taky krok nespravim, skusal som si pred par lvlmi zmenit talenty na elemental alebo spominany restor, ale zdalo sa mi hranie oproti enhancement nudne
ved ked si vezmem ze ked padne za enh critical tak mam tri buffy, najlepsi je Focused .. mozno budem na servri jedina sedemdesiatka shaman s enhancement talentmi
.. v PvE to ide vyborne, boj obvykle trva do 10-15 sec. a PvP .. do toho 55 lvlu mi to nejak neslo ale teraz som sundal aj o dva lvly vyssieho rogue 7,5k zivot cize spokojnst maximalna..
som zatial 66-ka no a vela ludi co som na servri stretol shamanov vravi ze ked bude 70-ka tak idu na restora, neviem preco a ja asi taky krok nespravim, skusal som si pred par lvlmi zmenit talenty na elemental alebo spominany restor, ale zdalo sa mi hranie oproti enhancement nudne
ved ked si vezmem ze ked padne za enh critical tak mam tri buffy, najlepsi je Focused .. mozno budem na servri jedina sedemdesiatka shaman s enhancement talentmi
.. v PvE to ide vyborne, boj obvykle trva do 10-15 sec. a PvP .. do toho 55 lvlu mi to nejak neslo ale teraz som sundal aj o dva lvly vyssieho rogue 7,5k zivot cize spokojnst maximalna..
ano hram na freecku-=wolf=- napísal:tak za enh shaman sa lahko hra na freecku (ak hras na freecku) pretoze dual wield+ budnute windfury, hmm, uzas bez toho CD
no a preco je prave na free lahke zaňho hrat? ved nefunguje par veci, by malo byt tazsie nie?
no a Windfury funguje, ale pouzivam Rockbitter, zda sa mi to lepsie..
a neviem co je CD
Fire nova totem ide tiez, ak myslis Flametongue tak to je bugnute, skodaStorm Keeper napísal:alebo bugnuty fire nova totem
momentalna sa hnevam na to ze nejde tento totem, snad ten druhy uz pôjde
na jakom servery hras?tomek00 napísal:ja hram za shamana, toto je môj talent build
ja mam taketo talenty na ench. shamana: http://www.wowhead.com/?talent=hVf0xZxi0dVhshuqox
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vidim ze o resto vs rogue viete velke nic,reci typu rogue resta lahko zabije lebo nema armor lol,HoT striedanie bear formy vam nic nehovori?
.Poslednu dobu v arene mas viac feral druidov a je to fakt tazke porazit to s roguom,jedina cesta expose armor,shiv a hemo/sstrike spamming a pockat kym sa vyhodi z beara(v macke vacsinou na rogua nejde,to je ez)a potom mu dat stun a snazit sa natlacit mu za ten stun co najviac dmg.