Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

no tak ja by som radsej chcel hrat s destro pretoze SLSL ma vobec nebavi, skusal som to u kamosa, destro som si urobil iba na funku ale to je ovela vacsia haluz, preto som sa rozhodol ze si na anthorii vyexpim destro locka
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

-=wolf=- napísal:no tak ja by som radsej chcel hrat s destro pretoze SLSL ma vobec nebavi, skusal som to u kamosa, destro som si urobil iba na funku ale to je ovela vacsia haluz, preto som sa rozhodol ze si na anthorii vyexpim destro locka
ten war ta uz prestal bavit? :D
oni su asi v zone kde je zakazane PvP :D
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

skor PvE :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Sheep napísal:oni su asi v zone kde je zakazane PvP :D
jj ten war ma uz prestal bavit, nieako ma to nechytilo za darovanu postavu :lol:
Sheep
Addict
Addict

-=wolf=- napísal:jj ten war ma uz prestal bavit, nieako ma to nechytilo za darovanu postavu :lol:
ak nemas toho locka na tom konte kde je war ale na tom druhom(ak je to alik) tak naloguj sa na obidve a rob si boosty a ked uz bude na lvli blizkom warovi tak zacnes hrat normalne
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

prave ze ten lock je hordak:D mozem si akurat tak robit honory ked budem 60+ :lol:
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Cawte chcel by som sa len opýtat či ma rogue nejaku šancu sundat v duely feral druida v bearovy..lebo ja to som to skúšam už veeela krat a žiaden úspech..tak len ake mate vy skúsenosti :-)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

21tomy21 napísal:Cawte chcel by som sa len opýtat či ma rogue nejaku šancu sundat v duely feral druida v bearovy..lebo ja to som to skúšam už veeela krat a žiaden úspech..tak len ake mate vy skúsenosti :-)
nikdy v zivote sa mi to nepodarilo proti hracovi rovnako skusenemu ako ja
Jake
Light Professional
Light Professional

Duel ti neda nic, v arene feral druida nenajdes a v BG takisto
Problem je v tom ze nezabijes ani resto druida takze z toho vyplyva ze druidi su owerpowered lebo ich roguni nezabiju, bud rad aspon vies ako sa citia ostatne classy proti rogunam a feral druidi oproti ostatnym classam okrem rogun :D Ale inak resto druid je tiez maso :D toho sa da len znukovat... ani manu mu nevysajem grrr (disci priest fail :()
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

no v arenach som videl už dost vela feral druidov ,balance si zložím v pohode len ten feral beara ked vidim tak koniec :-)
Sheep
Addict
Addict

Storm Keeper napísal:Duel ti neda nic, v arene feral druida nenajdes a v BG takisto
Problem je v tom ze nezabijes ani resto druida takze z toho vyplyva ze druidi su owerpowered lebo ich roguni nezabiju, bud rad aspon vies ako sa citia ostatne classy proti rogunam a feral druidi oproti ostatnym classam okrem rogun :D Ale inak resto druid je tiez maso :D toho sa da len znukovat... ani manu mu nevysajem grrr (disci priest fail :()
to preto lebo za nich nikto nevie hrat...bo su noobovia, ale popravde rogue ked sa dostane k resto druidovi tak ho bez problemov zabije, lebo povacsine restoraci maju mensi armor a nevedia sa healovat koli castym stunom
TvisTT
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TvisTT »

feraloch davam v pohode ale skor ten resto je vacsi
problem , druid sa da lahko ked ho chytis mimo formi ked si dava heal :)
a ked som bol multilate a tak som ho chytil tak padol jak nic ale resto druida co mal cez 400 resi tak takeho som v zivote nedal :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

ja hram za shamana, toto je môj talent build
som zatial 66-ka no a vela ludi co som na servri stretol shamanov vravi ze ked bude 70-ka tak idu na restora, neviem preco a ja asi taky krok nespravim, skusal som si pred par lvlmi zmenit talenty na elemental alebo spominany restor, ale zdalo sa mi hranie oproti enhancement nudne :D
ved ked si vezmem ze ked padne za enh critical tak mam tri buffy, najlepsi je Focused .. mozno budem na servri jedina sedemdesiatka shaman s enhancement talentmi :P
.. v PvE to ide vyborne, boj obvykle trva do 10-15 sec. a PvP .. do toho 55 lvlu mi to nejak neslo ale teraz som sundal aj o dva lvly vyssieho rogue 7,5k zivot cize spokojnst maximalna.. :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tak za enh shaman sa lahko hra na freecku (ak hras na freecku) pretoze dual wield+ budnute windfury, hmm, uzas bez toho CD :lol:
Jake
Light Professional
Light Professional

alebo bugnuty fire nova totem :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

-=wolf=- napísal:tak za enh shaman sa lahko hra na freecku (ak hras na freecku) pretoze dual wield+ budnute windfury, hmm, uzas bez toho CD :lol:
ano hram na freecku
no a preco je prave na free lahke zaňho hrat? ved nefunguje par veci, by malo byt tazsie nie? :)
no a Windfury funguje, ale pouzivam Rockbitter, zda sa mi to lepsie..
a neviem co je CD ;)
Storm Keeper napísal:alebo bugnuty fire nova totem :D
Fire nova totem ide tiez, ak myslis Flametongue tak to je bugnute, skoda :(
momentalna sa hnevam na to ze nejde tento totem, snad ten druhy uz pôjde
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

tomek00 napísal:ja hram za shamana, toto je môj talent build
som zatial 66-ka no a vela ludi co som na servri stretol shamanov vravi ze ked bude 70-ka tak idu na restora, neviem preco a ja asi taky krok nespravim, skusal som si pred par lvlmi zmenit talenty na elemental alebo spominany restor, ale zdalo sa mi hranie oproti enhancement nudne :D
ved ked si vezmem ze ked padne za enh critical tak mam tri buffy, najlepsi je Focused .. mozno budem na servri jedina sedemdesiatka shaman s enhancement talentmi :P
.. v PvE to ide vyborne, boj obvykle trva do 10-15 sec. a PvP .. do toho 55 lvlu mi to nejak neslo ale teraz som sundal aj o dva lvly vyssieho rogue 7,5k zivot cize spokojnst maximalna.. :wink:
na jakom servery hras?
ja mam taketo talenty na ench. shamana: http://www.wowhead.com/?talent=hVf0xZxi0dVhshuqox
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

CHalani, poradte mi daky dobry build na huntera. Nieco dobre do PvE a neskor aj do PvP, ale PvP az dakedy v lvlly 70
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Vidim ze o resto vs rogue viete velke nic,reci typu rogue resta lahko zabije lebo nema armor lol,HoT striedanie bear formy vam nic nehovori? :wink: .Poslednu dobu v arene mas viac feral druidov a je to fakt tazke porazit to s roguom,jedina cesta expose armor,shiv a hemo/sstrike spamming a pockat kym sa vyhodi z beara(v macke vacsinou na rogua nejde,to je ez)a potom mu dat stun a snazit sa natlacit mu za ten stun co najviac dmg.
Napísať odpoveď