Naušnice u chalana ...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
r2nger
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa r2nger »

Sranda ze to co tu riesite je UPLNE odveci: riesi sa tu: total drevorubac vs. total homosexual. Ruku na srdce: kolki z vas poznaju JEDNEHO chalana co chodi na manikuru, pedikuru, ma doma 100 druhov masticiek na plet? myslim ze ani jedneho. teda aspon ja osobne nepoznam ani jedneho.
A vyjadrit sa o niekom co ma v uchu jednu nausnicu ze je zakomplexovany je podla mna dost odvazne (teda pokial ju nema v pravom uchu a nema v nej ruzovy drahokam :lol: )
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ty nevieš o tom že ja som tu najoblúbenejší Hip-hoper :D :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Opak napísal:nechápem jak sa niekto s tým može predvádzať..ty máš fakt nejaké komplexy??.. čo postavím sa do stredu mesta začnem vykrikovať AHA VY CHUDÁCI JA MÁM V UCHU NÁUŠNICU :?: tebe čo je kamarát?
nie nie, myslim medzi kamaratmi v parte, coze hiphoper, to bol posledny klinec do mojej rakvy
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Opak napísal:ty nevieš o tom že ja som tu najoblúbenejší Hip-hoper :D :D
a co ze to repujes? :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

r2nger napísal:Sranda ze to co tu riesite je UPLNE odveci: riesi sa tu: total drevorubac vs. total homosexual. Ruku na srdce: kolki z vas poznaju JEDNEHO chalana co chodi na manikuru, pedikuru, ma doma 100 druhov masticiek na plet? myslim ze ani jedneho. teda aspon ja osobne nepoznam ani jedneho.
A vyjadrit sa o niekom co ma v uchu jednu nausnicu ze je zakomplexovany je podla mna dost odvazne (teda pokial ju nema v pravom uchu a nema v nej ruzovy drahokam :lol: )
nejde o to ci niekoho poznas kto tam chodi ale o to ci je normalne aby chlap chodil do salonu davat si strihat nechty
inak zopar chalanov poznam co chodia na tieto veci, najjeblejsie je to ze stale o tom hovoria a ked sa na nich pozres tak hlava mastna strapata,cely dokrceny, dopoteny ale hlavne ze bol na pedikuru
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Sheep napísal:a co ze to repujes? :D
tomuto som vobec nepochopil ale nevadí :D

počuj peterkozel ja zato nemožem že ty máš takých magorov kamarátov čo sa ti chvália s náušnicami..nemusia byť všetci taký...ja som si dal tú náušnicu hlavne pre seba, potom pre frajerku..a netrápi ma čo o mne hovoria taký chudáci ako si ty
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Opak napísal:tomuto som vobec nepochopil ale nevadí :D

počuj peterkozel ja zato nemožem že ty máš takých magorov kamarátov čo sa ti chvália s náušnicami..nemusia byť všetci taký...ja som si dal tú náušnicu hlavne pre seba, potom pre frajerku..a netrápi ma čo o mne hovoria taký chudáci ako si ty
heh tak teda dobre - ak si si ju dal v ramci svojej hiphoperskej duse tak chapem ale koli babe by som nedaval nastrelovat kkciny do ucha ani za nic
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Peterkozel, ty si asi jednoducho zakopmplexovaný balvan.. spravili ti niečo tí ľudia, čo majú naušnicu?.. :D ja naušnicu nemám, ale rozmýšlam o tom, resp. ale nie o jednej.. Najväčší problém však je, že sa to bojím kvôli športu a koncertom.. nechať si vytrhnúť naušnicu od nejakého debila fakt nepotrebujem.. ale páči sa mi to. Hlavne také veľké do oboch uší.. Mne sa to proste páči a hlavné je, že neodsudzujem ľudí, podľa výzoru, ako ty.. :roll: :wink:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

ZitePunkom napísal:Peterkozel, ty si asi jednoducho zakopmplexovaný balvan.. spravili ti niečo tí ľudia, čo majú naušnicu?.. :D ja naušnicu nemám, ale rozmýšlam o tom, resp. ale nie o jednej.. Najväčší problém však je, že sa to bojím kvôli športu a koncertom.. nechať si vytrhnúť naušnicu od nejakého debila fakt nepotrebujem.. ale páči sa mi to. Hlavne také veľké do oboch uší.. Mne sa to proste páči a hlavné je, že neodsudzujem ľudí, podľa výzoru, ako ty.. :roll: :wink:
ved dobre, tak teda chod a daj si tam nastrelit aj bacovu rit pre mna za mna a co sa tyka toho ze tu odsudzujem ludi podla ich vyzoru tak to je co za kktina, o akom vyzore to hovoris, ved ja vas nepoznam,ani som vas nevidel, ja len pi*ujem do frajerov co by si dali do ucha aj nasrat
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja nie som žiadny frajer.. a chcel by som si ju tam dať kvôli sebe.. Lebo je to niečo, čo sa mi páči.. môj životný štýl. Hovoríš o tom, že ľudia, čo majú naušnicu sú buzici.. tým pádom takýchto ľudí odsudzuješ.. Inak neviem, či by si na mňa povedal, že som bu*ik.. :D ešte k tomu, keby si ma videl s priateľkou.. :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

ZitePunkom napísal:Ja nie som žiadny frajer.. a chcel by som si ju tam dať kvôli sebe.. Lebo je to niečo, čo sa mi páči.. môj životný štýl. Hovoríš o tom, že ľudia, čo majú naušnicu sú buzici.. tým pádom takýchto ľudí odsudzuješ.. Inak neviem, či by si na mňa povedal, že som bu*ik.. :D ešte k tomu, keby si ma videl s priateľkou.. :D
heh najradsej mam tie reci ze chcem to koli sebe..., no ved chod, utekajj
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Sheep napísal:prave naopak, asi ty si nepochopil mna, pretoze ja som ta ani v 1 ani v 2 prispevku neurazil ale ak ano tak sorry
Myslel som to tak že už druhý krát. Nie v tejto téme ale niekde inde. Tiež sme sa po prvý raz nepochopili a začal si nepekne kydať. Neurazil som sa ale dalo sa to napísať aj inak.

peter kozel. Tak som teda skosil čo som mal a voliéra sa bude rozširovať zajtra. Potom sa umyjem aby som nesmrdel, nechty už mám ostrihané a potom pôjdem spokojný medzi ľudí.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

lekoklatik napísal:Myslel som to tak že už druhý krát. Nie v tejto téme ale niekde inde. Tiež sme sa po prvý raz nepochopili a začal si nepekne kydať. Neurazil som sa ale dalo sa to napísať aj inak.

peter kozel. Tak som teda skosil čo som mal a voliéra sa bude rozširovať zajtra. Potom sa umyjem aby som nesmrdel, nechty už mám ostrihané a potom pôjdem spokojný medzi ľudí.
no vidis ze si si ich ostrihal aj sam a nepotreboval si ani pedikuru :D
lekoklatik
VIP
VIP

r2nger napísal:Sranda ze to co tu riesite je UPLNE odveci: riesi sa tu: total drevorubac vs. total homosexual. Ruku na srdce: kolki z vas poznaju JEDNEHO chalana co chodi na manikuru, pedikuru, ma doma 100 druhov masticiek na plet? myslim ze ani jedneho. teda aspon ja osobne nepoznam ani jedneho.
Problém je v tom, že chalan ti nepovie či do salónu chodí. Presne kvôli takým ľuďom ako je peterkozel. Nechápem ako niekto môže robiť to za čo sa hanbí.

Náušnicu nekcem ale rád by som si dal niečo do obočia. Lenže tiež sa bojím ako to dopadne na koncerte. železom na kosť to kurevsky bolí

//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 15:14 )
peterkozel napísal:no vidis ze si si ich ostrihal aj sam a nepotreboval si ani pedikuru :D
Avšak niektorý ľudia nevedia ako si nechty ostrihať. Keby som patril medzi nich a kcel by som sa páčiť, dokonca by mi to odporučila napr. priateľka tak by som bez váhania šiel.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

lekoklatik napísal:Avšak niektorý ľudia nevedia ako si nechty ostrihať. Keby som patril medzi nich a kcel by som sa páčiť, dokonca by mi to odporučila napr. priateľka tak by som bez váhania šiel.
niektory ludia nevedia ako si strihat nechty????, do riti ja uz nevladzem...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Peterkozel nestačilo povedať, že sa ti to nepaci a tym by to haslo ? a nie tu trepat milion veci okolo...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Sheep napísal:Ako vies ako sa o seba staram/nestaram? V zivote si ma nevidel, nic o mne nevies ale ides tu rozpravat blbosti.

//Prave som pisal o tom co je to starat sa a co je robit zo seba vystredneho kkta a ty napises toto... :roll:
Chlap je chlap len vtedy ak dobre smrdi :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

ledenaster napísal:Chlap je chlap len vtedy ak dobre smrdi :lol:
Snažíme sa diskutovať vážne.

//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 17:33 )
peterkozel napísal:niektory ludia nevedia ako si strihat nechty????, do riti ja uz nevladzem...
Nevládzeš? :lol:

Ty vole. Snáď mi tu nekceš tvrdiť že TY si vieš nechty ostrihať. Už len z tvojich príspevkov mám pocit že ti tie zuby na nechtoch na klávesnici robia neplechu. Každopádne to nemá nič spoločné s náušnicami.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Opak, kasli nato :D

lekoklatik, ktora tema to bola? asi si uz nespomeniem
a zrejme si myslel to ze ten ktoje pravak asi ma problem ostikat s lavou rukou ze? alebo naopak :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

lekoklatik napísal:Nevládzeš? :lol:

Ty vole. Snáď mi tu nekceš tvrdiť že TY si vieš nechty ostrihať. Už len z tvojich príspevkov mám pocit že ti tie zuby na nechtoch na klávesnici robia neplechu. Každopádne to nemá nič spoločné s náušnicami.
co si ty za kkta chlapce???co mi to tu stale tlacis do lebky, to ty si skor nejaky retardovany ked sa strasne cudujes ze niekto si vie ostrihat nechty bez toho aby musel navstivit pedikuru, normalne je mi az trapne viest tu taku debatu, koncim
Napísať odpoveď