A vyjadrit sa o niekom co ma v uchu jednu nausnicu ze je zakomplexovany je podla mna dost odvazne (teda pokial ju nema v pravom uchu a nema v nej ruzovy drahokam
Naušnice u chalana ...
Sranda ze to co tu riesite je UPLNE odveci: riesi sa tu: total drevorubac vs. total homosexual. Ruku na srdce: kolki z vas poznaju JEDNEHO chalana co chodi na manikuru, pedikuru, ma doma 100 druhov masticiek na plet? myslim ze ani jedneho. teda aspon ja osobne nepoznam ani jedneho.
A vyjadrit sa o niekom co ma v uchu jednu nausnicu ze je zakomplexovany je podla mna dost odvazne (teda pokial ju nema v pravom uchu a nema v nej ruzovy drahokam
)
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
nejde o to ci niekoho poznas kto tam chodi ale o to ci je normalne aby chlap chodil do salonu davat si strihat nechtyr2nger napísal:Sranda ze to co tu riesite je UPLNE odveci: riesi sa tu: total drevorubac vs. total homosexual. Ruku na srdce: kolki z vas poznaju JEDNEHO chalana co chodi na manikuru, pedikuru, ma doma 100 druhov masticiek na plet? myslim ze ani jedneho. teda aspon ja osobne nepoznam ani jedneho.
A vyjadrit sa o niekom co ma v uchu jednu nausnicu ze je zakomplexovany je podla mna dost odvazne (teda pokial ju nema v pravom uchu a nema v nej ruzovy drahokam)
inak zopar chalanov poznam co chodia na tieto veci, najjeblejsie je to ze stale o tom hovoria a ked sa na nich pozres tak hlava mastna strapata,cely dokrceny, dopoteny ale hlavne ze bol na pedikuru
tomuto som vobec nepochopil ale nevadíSheep napísal:a co ze to repujes?
počuj peterkozel ja zato nemožem že ty máš takých magorov kamarátov čo sa ti chvália s náušnicami..nemusia byť všetci taký...ja som si dal tú náušnicu hlavne pre seba, potom pre frajerku..a netrápi ma čo o mne hovoria taký chudáci ako si ty
-
peterkozel
Medium Professional
heh tak teda dobre - ak si si ju dal v ramci svojej hiphoperskej duse tak chapem ale koli babe by som nedaval nastrelovat kkciny do ucha ani za nicOpak napísal:tomuto som vobec nepochopil ale nevadí![]()
počuj peterkozel ja zato nemožem že ty máš takých magorov kamarátov čo sa ti chvália s náušnicami..nemusia byť všetci taký...ja som si dal tú náušnicu hlavne pre seba, potom pre frajerku..a netrápi ma čo o mne hovoria taký chudáci ako si ty
-
Začiatok Konca
Professional
Peterkozel, ty si asi jednoducho zakopmplexovaný balvan.. spravili ti niečo tí ľudia, čo majú naušnicu?..
ja naušnicu nemám, ale rozmýšlam o tom, resp. ale nie o jednej.. Najväčší problém však je, že sa to bojím kvôli športu a koncertom.. nechať si vytrhnúť naušnicu od nejakého debila fakt nepotrebujem.. ale páči sa mi to. Hlavne také veľké do oboch uší.. Mne sa to proste páči a hlavné je, že neodsudzujem ľudí, podľa výzoru, ako ty..

-
peterkozel
Medium Professional
ved dobre, tak teda chod a daj si tam nastrelit aj bacovu rit pre mna za mna a co sa tyka toho ze tu odsudzujem ludi podla ich vyzoru tak to je co za kktina, o akom vyzore to hovoris, ved ja vas nepoznam,ani som vas nevidel, ja len pi*ujem do frajerov co by si dali do ucha aj nasratZitePunkom napísal:Peterkozel, ty si asi jednoducho zakopmplexovaný balvan.. spravili ti niečo tí ľudia, čo majú naušnicu?..ja naušnicu nemám, ale rozmýšlam o tom, resp. ale nie o jednej.. Najväčší problém však je, že sa to bojím kvôli športu a koncertom.. nechať si vytrhnúť naušnicu od nejakého debila fakt nepotrebujem.. ale páči sa mi to. Hlavne také veľké do oboch uší.. Mne sa to proste páči a hlavné je, že neodsudzujem ľudí, podľa výzoru, ako ty..
![]()
-
Začiatok Konca
Professional
Ja nie som žiadny frajer.. a chcel by som si ju tam dať kvôli sebe.. Lebo je to niečo, čo sa mi páči.. môj životný štýl. Hovoríš o tom, že ľudia, čo majú naušnicu sú buzici.. tým pádom takýchto ľudí odsudzuješ.. Inak neviem, či by si na mňa povedal, že som bu*ik..
ešte k tomu, keby si ma videl s priateľkou.. 
-
peterkozel
Medium Professional
heh najradsej mam tie reci ze chcem to koli sebe..., no ved chod, utekajjZitePunkom napísal:Ja nie som žiadny frajer.. a chcel by som si ju tam dať kvôli sebe.. Lebo je to niečo, čo sa mi páči.. môj životný štýl. Hovoríš o tom, že ľudia, čo majú naušnicu sú buzici.. tým pádom takýchto ľudí odsudzuješ.. Inak neviem, či by si na mňa povedal, že som bu*ik..ešte k tomu, keby si ma videl s priateľkou..
-
lekoklatik
VIP
Myslel som to tak že už druhý krát. Nie v tejto téme ale niekde inde. Tiež sme sa po prvý raz nepochopili a začal si nepekne kydať. Neurazil som sa ale dalo sa to napísať aj inak.Sheep napísal:prave naopak, asi ty si nepochopil mna, pretoze ja som ta ani v 1 ani v 2 prispevku neurazil ale ak ano tak sorry
peter kozel. Tak som teda skosil čo som mal a voliéra sa bude rozširovať zajtra. Potom sa umyjem aby som nesmrdel, nechty už mám ostrihané a potom pôjdem spokojný medzi ľudí.
-
peterkozel
Medium Professional
no vidis ze si si ich ostrihal aj sam a nepotreboval si ani pedikurulekoklatik napísal:Myslel som to tak že už druhý krát. Nie v tejto téme ale niekde inde. Tiež sme sa po prvý raz nepochopili a začal si nepekne kydať. Neurazil som sa ale dalo sa to napísať aj inak.
peter kozel. Tak som teda skosil čo som mal a voliéra sa bude rozširovať zajtra. Potom sa umyjem aby som nesmrdel, nechty už mám ostrihané a potom pôjdem spokojný medzi ľudí.
-
lekoklatik
VIP
Problém je v tom, že chalan ti nepovie či do salónu chodí. Presne kvôli takým ľuďom ako je peterkozel. Nechápem ako niekto môže robiť to za čo sa hanbí.r2nger napísal:Sranda ze to co tu riesite je UPLNE odveci: riesi sa tu: total drevorubac vs. total homosexual. Ruku na srdce: kolki z vas poznaju JEDNEHO chalana co chodi na manikuru, pedikuru, ma doma 100 druhov masticiek na plet? myslim ze ani jedneho. teda aspon ja osobne nepoznam ani jedneho.
A vyjadrit sa o niekom co ma v uchu jednu nausnicu ze je zakomplexovany je podla mna dost odvazne (teda pokial ju nema v pravom uchu a nema v nej ruzovy drahokam)
Náušnicu nekcem ale rád by som si dal niečo do obočia. Lenže tiež sa bojím ako to dopadne na koncerte. železom na kosť to kurevsky bolí
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 15:14 )
Avšak niektorý ľudia nevedia ako si nechty ostrihať. Keby som patril medzi nich a kcel by som sa páčiť, dokonca by mi to odporučila napr. priateľka tak by som bez váhania šiel.peterkozel napísal:no vidis ze si si ich ostrihal aj sam a nepotreboval si ani pedikuru
-
peterkozel
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
Snažíme sa diskutovať vážne.ledenaster napísal:Chlap je chlap len vtedy ak dobre smrdi
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 17:33 )
Nevládzeš?peterkozel napísal:niektory ludia nevedia ako si strihat nechty????, do riti ja uz nevladzem...
Ty vole. Snáď mi tu nekceš tvrdiť že TY si vieš nechty ostrihať. Už len z tvojich príspevkov mám pocit že ti tie zuby na nechtoch na klávesnici robia neplechu. Každopádne to nemá nič spoločné s náušnicami.
-
peterkozel
Medium Professional
co si ty za kkta chlapce???co mi to tu stale tlacis do lebky, to ty si skor nejaky retardovany ked sa strasne cudujes ze niekto si vie ostrihat nechty bez toho aby musel navstivit pedikuru, normalne je mi az trapne viest tu taku debatu, koncimlekoklatik napísal:Nevládzeš?![]()
Ty vole. Snáď mi tu nekceš tvrdiť že TY si vieš nechty ostrihať. Už len z tvojich príspevkov mám pocit že ti tie zuby na nechtoch na klávesnici robia neplechu. Každopádne to nemá nič spoločné s náušnicami.