Americká vojna s Iránom už začala

Diskusie na politické témy...

Mali by ich vybombardovat?

ano
62
26%
nie
178
74%

Celkom hlasov: 240

Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Metalista90 »

Stacia mi vzdy ked Ahmadzine... zatrepe nieco. Vzdy perly.

Afganistan bol raj teroristov, Taliban, diktatorsky rezim... V Iraku sa ZHN sice nenasli, (aj ked existovaly) ale bol zvrhnuti Saddam.

Vseliaky konspiracny experti vyhlasuju ,ze bude vojna. Ja vravim ,ze nebude. Kto ma pravdu???

Keby sialeny stat ako Iran ziskal jadrove zbrane nevahal by ich pouzit napr: proti Arabskym statom, Izraelu a pod...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Mentalista uchvatne :)

On bude 'zablokovany' aj niekde inde ako na forach.. :smt117
StopCervenym
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa StopCervenym »

Irán sa vyhráža nám, Európe a demokratickému Izraelu a USA!!! Irán je pôvodcom všetkého zla, pôvodcom terorizmu, Irán treba zastaviť kým nebude neskoro. :!: :!:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

StopCervenym napísal:Irán sa vyhráža nám, Európe a demokratickému Izraelu a USA!!! Irán je pôvodcom všetkého zla, pôvodcom terorizmu, Irán treba zastaviť kým nebude neskoro. :!: :!:
:cry: why me?! what the for? :samovrazda:
pocuj, teba zavru do muzea a budu na tebe vysvetlovat brainwashing... teda ak nadou skor Izrael a USA nesposobia zanik zivota na Zemi...
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

StopCervenym napísal:Irán sa vyhráža nám, Európe a demokratickému Izraelu a USA!!! Irán je pôvodcom všetkého zla, pôvodcom terorizmu, Irán treba zastaviť kým nebude neskoro. :!: :!:
vsak nie si ten koho myslim? :cry:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Dizzy napísal:vsak nie si ten koho myslim? :cry:
Sabo/Zapalka/Metalista90, nech sem hodi link na eretz a hned budeme vedieť :)

StopCervenym alias Sabo atd.: Europe sa nevyhráža, ved predsa Irán ako vývozca ropy preferuje výhradne €
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Cheney je připraven střílet do Američanů, aby mohl začít válku s Íránem

Americký viceprezident Dick Cheney navrhl tento scénář zahájení války s Íránem: obléci příslušníky amerického námořnictva do íránských uniforem, posadit je do falešných íránských člunů a nechat na ně střílet Američany. Oznámil to známý novinář Seymour Hersh z týdeníku New Yorker v rozhovoru na červencové Konferenci o pokroku v myšlení.

Hershovi tento plán svého šéfa prozradil jeden ze zaměstnanců Cheneyho viceprezidentského úřadu. Hersh o tom na výše zmíněné konferenci řekl: „Existoval tucet návrhů jak vyprovokovat válku. Mne zajímal nejvíc tenhle: ‚Proč nepostavíme – v našich loděnicích – čtyři nebo pět člunů, které vypadají jako íránské přístavní čluny. Posaďte do nich námořníky se spoustou zbraní. Jeden z našich člunů pak popluje k Hormuzskému průlivu a začne střílet.‘ Mohlo by to stát pár životů. Ale bylo to odmítnuto proto, že nelze nutit Američany, aby zabíjeli Američany. To jsou … jen řeči, o čem tu mluvíme. Provokace.“

New Yorker však zveřejnění Cheneyho návrhu z Hershova článku vypustil, protože návrh byl odmítnut. Hersh to komentoval: „Můj názor na vydavatele je, že jsou to myši vycvičené, aby byly krysami.“

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/ ... iranem.htm
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zaciatok 3 sv. vojny ?

Príspevok od používateľa mystique »

MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

No ked das link zvedavec, blisty, prop myslis ,ze niekto tomu bude verit??? Vsak tie stranky su cisto konspiracne teorie, rusofilne a zaujate.
To je cisto moj nazor...

Ziadna 3. svetova nebude. V buducnosti mozno budu konflikty a to medzi Arabskymi statmi+Izrael proti Iranu a to Iran nema sancu...Arabi nemaju Irancov uz dobre dlho radi. Preto nakupuju aj Americke zbrane..
A USA nebude mat s tym nic spolocne.

Dalej...
Rusko sa neodvazi zautocit proti EU, NATO+USA.
Rusko ma 150 mil obyvatelov a tieto zoskupenia 700.

A odporucam este toto aj ked to tu tak uplne nepatri:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/tiskni ... ranici_wag
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

MakeFake napísal:No ked das link zvedavec, blisty, prop myslis ,ze niekto tomu bude verit??? Vsak tie stranky su cisto konspiracne teorie, rusofilne a zaujate.
už len lidovky.cz je perfektná stránka :?
Rusko sa neodvazi zautocit proti EU, NATO+USA.
Rusko ma 150 mil obyvatelov a tieto zoskupenia 700.
Lol dobré tvrdenie.Spojiť USA, NATO a EU dokopy..Však načo má Rusko útočiť? :lol: Ak by niekto začal 3sv tak to bude USA..Rusko nemá dôvod útočiť na USA, keď USA nič nemá a pritom Rusko má ropu a zemný plyn..Čo je v dnešnej dobe dosť dôležitá surovina..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Inak myslim si ze toto by skorej patrilo do temy Americká vojna s Iránom už začala alebo Buducnost sveta

// Tomasito- temy spojene
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

USA nema nic len je to najbohatsia krajina a Rusko je diera sveta...

Rusko ma uz dost vojen a kofliktov vo svojej krajine, vlastne narody ho nenavidia...

A ropu ma aj USA.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

MakeFake napísal:USA nema nic len je to najbohatsia krajina a Rusko je diera sveta...

Rusko ma uz dost vojen a kofliktov vo svojej krajine, vlastne narody ho nenavidia...

A ropu ma aj USA.
A vari Rusom treba peniaze? :D Jasné..tak preto že Rusko má dosť vojen a konfliktov tak začne útočiť na USA? Chlope však si najprv prečítaj čo píšeš :?
Ropu má USA..A je aj najväčší spotrebiteľ takže nič to nenemní natom že 50% ropy dovážajú z iných krajín..Viď http://cs.wikipedia.org/wiki/Ropa#Produ ... C3.ADslech
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

MakeFake napísal:USA nema nic len je to najbohatsia krajina a Rusko je diera sveta...

A ropu ma aj USA.
Kde si bol posledne dva roky, americka ekonomika je prakticky pred krachom a vlada robi pokusy ako ju zachranit. Osobne pochybujem ze padne, vsakovate nadnarodne korporacie potahaju nitky a pojde to spat, ale tak ci tak bude len stagnovat. Ked ide o buducnost, vsetci svetovi analytici predpokladaju, ze na celo sa dostane tzv. region BRIC, tj. Brazilia, Rusko, India, Cina. Takisto americka ropa, vacsinu vytazili a nove vrty su z ekonomickeho hladiska velmi drahe, vsak potiahnut infrastrukturu kdesi do aljasky nie je len tak.

K tym vlastnym ruskym narodom, to je zasa bullshit akysi, okrem Cecencov, co je jeden narod tam ziadne nepokoje nie su.

//edit: No ten tvoj prispevok pod tymto je naozaj skvely :roll: ked nemas co napisat nepis nic. Tato tema je o 3sv. vojne nie o Cecensku.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Cecenci maju byt pravo nasrati ked ich Rusaci skoro vyvrazdily...
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

A ropu ma aj USA.
Rusko diera? Kto energeticky zásobuje väčšinu Európy? Odpovedz si na otázku sám inak nemá cenu reagovať.

Áno, USA má ropu. Aj Slovensko má ropu si predstav...ale mi sa tu bavíme o mld bareloch, nie o tom čo J.R Ewing vyťaží v Dallase. :lol:
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Rusko ma ropu aj plyn ale jeho obyvatelia ziju v brutalnej biede a chudobe... Samozrejme okrem velkych miest...

Existuje aj iny moznost ako dovazat ropu. Napriklad Azerbajdzanska. Europa sa musi zbavit zavislosti od Ruskej ropy.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

MakeFake napísal:Rusko ma ropu aj plyn ale jeho obyvatelia ziju v brutalnej biede a chudobe... Samozrejme okrem velkych miest...

Existuje aj iny moznost ako dovazat ropu. Napriklad Azerbajdzanska. Europa sa musi zbavit zavislosti od Ruskej ropy.
Za prvé sa nauč slovenský pravopis, za druhe prebud sa z bludu, že čo rus , to chudoba. Vobec to tak nefunguje a skor vačšinovým príkladom toho čo vraviš je europska časť ruska, azíjská žije na svoje pomery dostačujúco. Vravím dostačujúco, žiadna extra chudoba, žiadna extra zbohatlosť, pravdou je ,že každý to okamžite porovná so životom u nás v europe alebo "rozprávkovej " USA a už ti vyjde výsledok = chudoba. Velke sociálne rozdiely opakujem sú hlavne v europskej časti Ruskej federácie.
Napísať odpoveď