Momo46 napísal:Sheep Skúšal si to volakedy?Máš skúsenosti z iPhonom?Jasné daj mi k- lebo ja viem o tom viac ako ty demente
Ako mam mat skusenosti s iphonom ked sa u nas nepredava, nikto to nema, a nepojdem teraz do USA len koli tomu aby som si osahal nejaky iphone. Mobilovu klavesnicu s kralovskymi rozmermi urcite nenahradi nejaky iphone.
btw, nehovorim ze sa to pouzivat neda ale pracujem s mobilom prilis rychlo nato aby som si zvykol na tukanie do displeja
// ta karma ma zrusila uplne, si dobry no
@Sheep: to ze sa iPhone nepredava na SK este neznamena, ze ho niekto nemoze mat. Na Slovensku je dost pouzivatelov iPhonu, ktory si ho dali doviezt, sam zopar osobne poznam
Ing. FijoK napísal:@Sheep: to ze sa iPhone nepredava na SK este neznamena, ze ho niekto nemoze mat. Na Slovensku je dost pouzivatelov iPhonu, ktory si ho dali doviezt, sam zopar osobne poznam
nemyslel on nahoodou 3G iPhone ked je tema o 3G iPhone
to ze na svk ma iphone pok*t ludi je vseobcne jasne
Sice je tema o 3G, ale ten stary 1. generacia sa predava. Da sa kupit napr. na iphoneshop.sk, co sa tyka 3G verzie tak ta vraj ma prist az niekedy v Q4 (aspon tak som pocul a cital).
som trošku zaostalý a nechce sa mi čítať 5 strán,ale ako je to z iPhonom na SK? dá sa používať? Nie je nejak blokovaný,alebo tam dám SIM kartu T-Mobile a pôjde to?
curious napísal:som trošku zaostalý a nechce sa mi čítať 5 strán,ale ako je to z iPhonom na SK? dá sa používať? Nie je nejak blokovaný,alebo tam dám SIM kartu T-Mobile a pôjde to?
Sheep napísal:pokial nieje mobil bloknuty tak pojde
iPhone 1G je mozne tu pouzivat po nelegalnom odblokovani, iPhone 3G zatial nie, ale na iphonemania.cz je uvedene, ze iPhoneDev Team na hacku pracuje a vraj sa im to uz podarilo. Cize chvilku pockame a budeme mudrejsi
myslim, ze ich u nas blokovat nebudu a ak ano vzdy sa daju odblokovat. Cenu budu pravdepodobne tlacit nasi provajdri hore, nakolko za take ceny ako je oficial (tych 199, myslim, ze kamosi co robia v USA dokonca vraveli ze sa to tam da kupit ale uz nie som si celkom isty) si clovek tazko zozenie fon s 8GB pametou, dotykovym displayom a bohviecim inym. Skor by som cenu tipoval na takych 10 litrov +-.
Sheep napísal:si robis srandu? 10 litrov dat za dotovany mobil???
Ty mas dojem, ze by to na Slovensku bolo ojedinele? Prezri si ponuky nasich operatorov Niesme v UK, kde ti daju mobil za libru... Toto je Slovensko, ktore sa k zapadu problizi tak v dobe, ked uz budem na smrtelnej posteli.