cool edit pro - problem po uloženi nahravky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marek63
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

cool edit pro - problem po uloženi nahravky

Príspevok od používateľa marek63 »

ahoj.. použivate tu nekdo soft na nahravanie cool edit pro 2 ? mam problem že ked uložim subor do mp3 tak mi na začiatku take zasičanie spravi.. predtym ako začne pesnička..
Marcos Corvin
Expert
Expert

Re: cool edit pro - problem po uloženi nahravky

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

marek63 napísal:ahoj.. použivate tu nekdo soft na nahravanie cool edit pro 2 ? mam problem že ked uložim subor do mp3 tak mi na začiatku take zasičanie spravi.. predtym ako začne pesnička..
Ja ten program používam a som s ním veľmi spokojný... keď Ti môžem odporučiť tak len to aby si cez to neukladal zvukové subory v tvare mp3
Ja to vždy uložim ako wav súbor a potom cez program Exact Audio Copy spravím z toho kvalitnú mp3-jku
A veľmi záleži aj na CODEC-u... ja používam Fraunhofer Radium MP3 Codec 1.263
marek63
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marek63 »

a nevieš nečo odporučit ine ako cool edit.. mne sa vnom tiež dobre pracuje..ale viem že je ešte nejaky podobny soft a snim sa pracuje ešte vraj lepšie a je profesionalnejši.. ale neviem vobec spomenut teraz jak sa vola..
mike1332
Expert
Expert

caw

Príspevok od používateľa mike1332 »

MAGIC MUSIK MAKER 12 pouzivam ja a je to fakt dobry soft nie je len na nahravanie obsahuje aj kvalitny master
Marcos Corvin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

marek63 napísal:a nevieš nečo odporučit ine ako cool edit.. mne sa vnom tiež dobre pracuje..ale viem že je ešte nejaky podobny soft a snim sa pracuje ešte vraj lepšie a je profesionalnejši.. ale neviem vobec spomenut teraz jak sa vola..
Ťažko odporučiť keď som dosť zvyknutý na tento... v tomto programe som toho povýtváral strašne moc... Keď tých programov je teraz strašne veľa... chvíľu som používal aj program GoldWave ale ten nie je až taký dobrý ako Cool Edit Pro 2
Napísať odpoveď