cool edit pro - problem po uloženi nahravky
-
marek63
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
cool edit pro - problem po uloženi nahravky
ahoj.. použivate tu nekdo soft na nahravanie cool edit pro 2 ? mam problem že ked uložim subor do mp3 tak mi na začiatku take zasičanie spravi.. predtym ako začne pesnička..
-
Marcos Corvin
Expert
Re: cool edit pro - problem po uloženi nahravky
Ja ten program používam a som s ním veľmi spokojný... keď Ti môžem odporučiť tak len to aby si cez to neukladal zvukové subory v tvare mp3marek63 napísal:ahoj.. použivate tu nekdo soft na nahravanie cool edit pro 2 ? mam problem že ked uložim subor do mp3 tak mi na začiatku take zasičanie spravi.. predtym ako začne pesnička..
Ja to vždy uložim ako wav súbor a potom cez program Exact Audio Copy spravím z toho kvalitnú mp3-jku
A veľmi záleži aj na CODEC-u... ja používam Fraunhofer Radium MP3 Codec 1.263
-
Marcos Corvin
Expert
Ťažko odporučiť keď som dosť zvyknutý na tento... v tomto programe som toho povýtváral strašne moc... Keď tých programov je teraz strašne veľa... chvíľu som používal aj program GoldWave ale ten nie je až taký dobrý ako Cool Edit Pro 2marek63 napísal:a nevieš nečo odporučit ine ako cool edit.. mne sa vnom tiež dobre pracuje..ale viem že je ešte nejaky podobny soft a snim sa pracuje ešte vraj lepšie a je profesionalnejši.. ale neviem vobec spomenut teraz jak sa vola..