Chce 20 ročného!!!
Podla mna je koren tejto problematiky uplne v poriadku
Male dievcatka sa uz nebavia o ziadnych wentworthoch a podobnych metrosoch, ale najdu si uz normalnych chlapov. Takych chlapov volam "z nudy", pretoze ich rovesnicky su zalubene este do starsich chalanov a tym 18 az 20 rocnym nezostava nic ine, len sa tvarit, ako tu partnerku, 13 - 15 rocnu zerie, pri tom v podstate to ani nemusi byt pravda, vacsinou su zneuzivane - nechavaju ich opit, potom si s nimi zatrtkaju a dievcene su nestastne, pretoze na trtky-prdky este neboli pripravene. Myslim si, ze toto je rovnica a navyse to je sucast doby, neda sa s tym nic urobit. Autorovi tohto vlakna odkazujem, ze nech to spoluziacke odkaze, ze ma jeho sympatie, ponukne veci, ktore moze poskytnut a udrziavat s nou bilateralne vztahy, na 100 percent, tvarit sa iba ako kamarat a pri tom ju nenapadne balit 
-
midnight_man
Guru
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hm, puberta je sviňa, tá si veru nevyberá... buď dostane rozum ona a začne si hľadať seberovného, alebo dostaneš rozum ty a nebudeš márniť čas na čakanie niekoho, kto o teba očividne nemá záujem... čo bolí, to prebolí, neboj, o pár mesiacov sa na to už budeš kukať inými očami... a hoci neviem, koľko rokov máš ty, ale na sklamanie z "detskej lásky" sa neumiera...
p.s. - 6-ročný vekový rozdiel nie je veľa, ale musí byť správne načasovaný... ale 14-ročný človek je na to ešte primladý...
p.s. - 6-ročný vekový rozdiel nie je veľa, ale musí byť správne načasovaný... ale 14-ročný človek je na to ešte primladý...
-
midnight_man
Guru
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
mne osobne 6-ročný rozdiel nepríde ešte tak kritický... závisí to v prvom rade od pováh dotyčných, ale sám musíš uznať, že taká 20 ročná baba to má už v hlave trošku lepšie porobené, než to 14-ročné dievčatko... ja nevravím, že sa nemôže zaľúbiť do Lojza, čo už je veľký dospelák, ale myslieť to vážne ešte ani zďaleka nemôže...midnight_man napísal:Nika, 6 rocny rozdiel je dost aj pri 20-26, myslim ze ti ludia este nezdielaju spolocne pohlady na svet....sice niekdo dospeje skor, niekto neskor..ale aj tak.
mala som vzťah, on bol odo mňa o 5 rokov starší... je pravda, že to rýchlo stroskotalo, ale nie preto, žeby tam prekážal ten vekový rozdiel... napriek jeho 23 prežitým rokom sa správal ako bábo...
-
mad dogg.SK
Medium Expert