Chce 20 ročného!!!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Samozrejme aj ustanovit 17 rokov ako hranicu zeny je hlupost. Poznam tolko 20 rocnych co su stale dievcatka.. vsetko je individualne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podla mna je 90% sedemnástok vyvinuté na ženy
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

hej a aj si uz stihol nejaku aj spoznat a nie len "spoznat"?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pfuu videl som už aj 16 ročnú holku.. véééľmi nádherná.. len ked ústa otvorila heh som stratil záujem dd
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

ako ked len otvori usta tvojim smerom, este to moze byt v pohode, ale akonahle zacne rozpravat, konecna... :D :D
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Podla mna je koren tejto problematiky uplne v poriadku :D Male dievcatka sa uz nebavia o ziadnych wentworthoch a podobnych metrosoch, ale najdu si uz normalnych chlapov. Takych chlapov volam "z nudy", pretoze ich rovesnicky su zalubene este do starsich chalanov a tym 18 az 20 rocnym nezostava nic ine, len sa tvarit, ako tu partnerku, 13 - 15 rocnu zerie, pri tom v podstate to ani nemusi byt pravda, vacsinou su zneuzivane - nechavaju ich opit, potom si s nimi zatrtkaju a dievcene su nestastne, pretoze na trtky-prdky este neboli pripravene. Myslim si, ze toto je rovnica a navyse to je sucast doby, neda sa s tym nic urobit. Autorovi tohto vlakna odkazujem, ze nech to spoluziacke odkaze, ze ma jeho sympatie, ponukne veci, ktore moze poskytnut a udrziavat s nou bilateralne vztahy, na 100 percent, tvarit sa iba ako kamarat a pri tom ju nenapadne balit :D
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

do mna sa zalubila tiez o 6 rokov mladsia (10rocna :-D) a teraz asi budem za debila ze preco s nou nic nechcem riesit? no to je hruza toto, asi som nejaky trtko co sa to boji priznat alebo co.... :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to sa v 14tke stava, ze sa baba zalubi do niekoho ovela starsieho, len on by mal byt charakter a dako jej to vysvetlil, aby si mlada nehodila maslu.
v najlepsom pripade to skonci ako v Mala nocna salsa od AMO
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

Pezzo napísal:do mna sa zalubila tiez o 6 rokov mladsia (10rocna :-D) a teraz asi budem za debila ze preco s nou nic nechcem riesit? no to je hruza toto, asi som nejaky trtko co sa to boji priznat alebo co.... :lol:
holt mas to tazke :D
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

noo vekovy rozdiel 6 rokov co je na tom divne :lol: :?: mam spoluziacky na VS co ma 20 rokov a chodi z 36 rocnym to sa mi zda skor divne ten 16 rocny rozdiel :wink:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

byvala spoluziacka zo zakladnej pod tridsat chlapa este nemala :) a to ma 19 :D
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

RomanB napísal:byvala spoluziacka zo zakladnej pod tridsat chlapa este nemala :) a to ma 19 :D
no ved presne o tom hovorim a niekto tu napise ze 6 rokov je velky rozdiel....bez urazky samozrejme :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lukkas: 6 rokov je velky rozdiel v pripade 14+20, nie uz v pripade 20+26 ;)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Fabo napísal:Lukkas: 6 rokov je velky rozdiel v pripade 14+20, nie uz v pripade 20+26 ;)
For sure, opticky to vyzera sice inac, no mam pocit ze ta 20rocna dievcina predsalen caka od toho zivota este troska nieco ine ako ten 26rocny chalan. Ale samozrejme zase to zalezi od povahy a danych okolnosti.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

hm, puberta je sviňa, tá si veru nevyberá... buď dostane rozum ona a začne si hľadať seberovného, alebo dostaneš rozum ty a nebudeš márniť čas na čakanie niekoho, kto o teba očividne nemá záujem... čo bolí, to prebolí, neboj, o pár mesiacov sa na to už budeš kukať inými očami... a hoci neviem, koľko rokov máš ty, ale na sklamanie z "detskej lásky" sa neumiera... :)

p.s. - 6-ročný vekový rozdiel nie je veľa, ale musí byť správne načasovaný... ale 14-ročný človek je na to ešte primladý...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nika, 6 rocny rozdiel je dost aj pri 20-26, myslim ze ti ludia este nezdielaju spolocne pohlady na svet....sice niekdo dospeje skor, niekto neskor..ale aj tak.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

midnight_man napísal:Nika, 6 rocny rozdiel je dost aj pri 20-26, myslim ze ti ludia este nezdielaju spolocne pohlady na svet....sice niekdo dospeje skor, niekto neskor..ale aj tak.
mne osobne 6-ročný rozdiel nepríde ešte tak kritický... závisí to v prvom rade od pováh dotyčných, ale sám musíš uznať, že taká 20 ročná baba to má už v hlave trošku lepšie porobené, než to 14-ročné dievčatko... ja nevravím, že sa nemôže zaľúbiť do Lojza, čo už je veľký dospelák, ale myslieť to vážne ešte ani zďaleka nemôže...

mala som vzťah, on bol odo mňa o 5 rokov starší... je pravda, že to rýchlo stroskotalo, ale nie preto, žeby tam prekážal ten vekový rozdiel... napriek jeho 23 prežitým rokom sa správal ako bábo...
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

no to poznam dokonale. no bud jej stupla slava do hlavy zýe ju chce 20rocny. abo holka uz velmi ce sex

edit: a fakt mi nejde do hlavy ze 20 rocny chcu take mlade......tu u nas je to bezne. ska po mojej 15rocnej holke isel 21/22 rocny....to je choree
Puskim
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Puskim »

Tomasko napísal:mikkimikki: to ze 17-18 rocne idu na peniaze to pochopim, ale to ze vyzrety chren chce az take mlade to nepochopim...

inak suhlasim s fizz
Presne ... tak chod na vec dokym sa nezavesi na neho a kvoli peniazom ... :wink:
Napísať odpoveď