Vieš všetko záleži od ludí aj na post premiéra sa môže dostať človek blbý (všetci vieme o kom je reč!). Takže podla mňa to nieje chyba cirkvi ale chyba je v jednom človeku!pheonixxx napísal:mas pravdu jezis existoval (ak ste pozerali vo stvrtok o 18:50 stv2
tak tam to vedci podtvrdili ) ja verim aj vto co vikonal ale trocha(riadne) sa mi zda ze cirkev nevie co robi.
napriklad aj ta stavba co sa stavia pred SPS J.Murgasa v BB
je vdaka cirkvy pretoze sa jej zdalo ze jej malo plati skola tak podme predat pozemky sukromnikovy a ten k*k*t nam tam zrusil ihriska aby mal SUKROMNE tenisove kurty a uplne nam znicil areal aby tam postavil bytovku
Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
hej v jedom. Sokolovi. Ten si mysli ze je na Slovensku boh a vodca cirkvi a dalej si mysli ze moze oje*** ludi ako kedysi. No to je na velkom omyle..MS FRANKY napísal:Vieš všetko záleži od ludí aj na post premiéra sa môže dostať človek blbý (všetci vieme o kom je reč!). Takže podla mňa to nieje chyba cirkvi ale chyba je v jednom človeku!
4 pheonixxx: To im akoze vsetko povolili znicit?
Mýliš sa boh je len jeden a to že niektorý služobníci boží niesu spravodlivo zvolený do funkcie za to kresťania nemôžu. Len tak mimochodom myslíš si že dzurinda je dobrý premiér? Ja si to nemyslím a predsa sa za to neobvinuješ tak isto je to aj s kresťanskými funkcionármi za to že sú v funkcii môže ten čo ich volil.drakeman napísal: hej v jedom. Sokolovi. Ten si mysli ze je na Slovensku boh a vodca cirkvi a dalej si mysli ze moze oje*** ludi ako kedysi. No to je na velkom omyle..?
-
mastermind
VIP
Vidíš a tu je ten rozdiel. O čom je islam? zabi neveriaceho psa a dostaneš sa do neba!drakeman napísal: Tak tomu ver ze hej, no ale pokial su presvedceni ze pojdu k bohu do neba, tak ich nic nezastavi. Je to ich viera a snazia sa ju naplnit a s tym nic nenarobime
O čom je kresťanská viera? Ukáž neveriacemu boha. Myslím že je to dosť jednoznačné že naša viera je o láske a nie o nenávisti! Takže vidíš tu nejde o tom či boh existuje alebo neexistuje. Ale o to že ludia majú byť k sebe lepší preto že boh ich má rád.
Mislím že keby neboli náboženstvá tak by bol pokoj...Ako ked fararečkovia vyprávali že film Pokémon je zakázaný,,,,,MS FRANKY napísal: Vidíš a tu je ten rozdiel. O čom je islam? zabi neveriaceho psa a dostaneš sa do neba!
O čom je kresťanská viera? Ukáž neveriacemu boha. Myslím že je to dosť jednoznačné že naša viera je o láske a nie o nenávisti! Takže vidíš tu nejde o tom či boh existuje alebo neexistuje. Ale o to že ludia majú byť k sebe lepší preto že boh ich má rád.
jednoznačné že naša viera je o láske a nie o nenávisti! Takže vidíš tu nejde o tom či boh existuje alebo neexistuje. Ale o to že ludia majú byť k sebe lepší preto že boh ich má rád.[/quote]MS FRANKY napísal:Ukáž neveriacemu boha.
kazda viera je o laske, pretoze pre kazdeho je laska nieco ine. s odporom sa neda nic robit a silne pochybujem, ze keby si mal niekoho zabit, tak ho nezabijes z lasky no islamisti to maju vramci lasky. no dakujem za taku lasku, radsej by som kazdeho nenavidel
kazda viera je o laske, pretoze pre kazdeho je laska nieco ine. s odporom sa neda nic robit a silne pochybujem, ze keby si mal niekoho zabit, tak ho nezabijes z lasky no islamisti to maju vramci lasky. no dakujem za taku lasku, radsej by som kazdeho nenavidel[/quote]drakeman napísal: jednoznačné že naša viera je o láske a nie o nenávisti! Takže vidíš tu nejde o tom či boh existuje alebo neexistuje. Ale o to že ludia majú byť k sebe lepší preto že boh ich má rád.
I love you
lama2d napísal: Si mimo, skus sa nadtým zamysliet a mozno prides nato ze je rozdiel medzi vierou a vierou (totisto zalezi akou)
chapem ye sa hned nemozes modlit za 10000.na to treba inak musis si budovat viru postupne.napr.budes potrebovat dobru znamku v skole tak sa budes modlit aby si sa rzchlo a dobre naucil a aby si nebol stresovany a tak.a odpoved na to bude ze dostanes dobru znamku.A tak si mozes postupne budovat vieru od malych veci az po velke.