ANONYMKA17: Nie je to velke ani vela farby tam nie je, takze by to velka suma nemala byt. Niektore studia maju stanovenu startovaciu cenu, teda bez ohladu na velkost a podobne zacinaju len od urcitej sumy, uz u par som videl a bolo to tak okolo 800 korun. Myslim, ze hento by sa dalo zmaknut aj tak za 500 korun. Ak chces kontakt na kamarata v Martine, ktory tetuje a vedel by spravit cenu, tak mi napis sukromnu spravu.
2 ANONYMKA17: no co je na namesti v MT tetovacie studio, tak ten chalan je hooooodne sikovny a na hygienu si dava extremny pozor... problem je, ze je trosku drahsi a nespravi ti tetovanie, co si stiahnes z netu.. bud ked si navrhnes sama, alebo navrhne on, cudzie prace nerobi, ale stoji to za to... ja som si u neho daval robit a pochvalujem si.. kukni par stran zodadu, tam je jeho robota na mojom lytku... vrelo ho odporucam...
addictor napísal:2 ANONYMKA17: no co je na namesti v MT tetovacie studio, tak ten chalan je hooooodne sikovny a na hygienu si dava extremny pozor... problem je, ze je trosku drahsi a nespravi ti tetovanie, co si stiahnes z netu.. bud ked si navrhnes sama, alebo navrhne on, cudzie prace nerobi, ale stoji to za to... ja som si u neho daval robit a pochvalujem si.. kukni par stran zodadu, tam je jeho robota na mojom lytku... vrelo ho odporucam...
viem, že je šikovný, bola som si u neho dávať piercing a s tou hygienou máš 100% - nú pravdu. Len problém je v tom, že ja by som si sama asi nevedela navrhnúť nič...
ANONYMKA17 napísal:viem, že je šikovný, bola som si u neho dávať piercing a s tou hygienou máš 100% - nú pravdu. Len problém je v tom, že ja by som si sama asi nevedela navrhnúť nič...
ked mu povies, co priblizne chces tak ti to max do tyzdna navrhne... vypyta si ale 500 ako zalohu, ale potom budes mat o 500sk lacnejsie tetovanie... sak tam zabehni a spytaj sa ho.. stredy a piatky tam byva, ak sa nemylim...
COZEEEEE.... 3 tace za toto... ja som dal 4 za cele lytko a vybavkal sa s tym poriadne... a bolo to v studiu... imho nehorazne vela za znak SS... (joke) tiez som si to tattoo vsimol v tej hre... pekne je, ale podla mna draho ti to dal
to som aj ja ostal v soku trosku lebo v katalogu mal podobne za 2000, ale ja som si doniesol toto vlastne z netu co v katalogu nemal tak si prihodil svina, ale srat nato....
ja mam hotovy navrh v studiu - uz sa len treba ist nan pozret a schvalit... skoda len ze termin bude najskor niekedy v novembri... no chlap ma napilno ale Santo ma velmi dobre meno... aspon v BB