Ako stahovat s rapidu
-
XtremeQTXX
Expert
Ako stahovat s rapidu
Newie niekto ako sa da stahovat viac partou naraz s rapidu ?? asi to tu uz je ale nexcer sa mi hladat v 50 stranach prispewkou....... thx
-
XtremeQTXX
Expert
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
mno na to ze RS sa riadi podla IP adresy .... ked sa prideli znovu ina adresa tak mozes tahat dalej nie ? (pokial uz s nej nebolo tahane na RS) a to ma dsl vyhodu len musis furt pri pc sediet ... pretoze sa neda spravit original soft pretoze RS velmi casto menia kodovanie .... TYM padom by autor musel byt Good programator a casto menit kodovanie aby mu to stahovalo stale ked nema DSL ) poznam takeho co to robi ale len sam pre seba kazdy druhy den ine kodovaniemiso03 napísal:A naco ti ako ta ina ip bude ?
Taketo nieco rapidshare uz zrusil. Jedinym obmedzenim je, ze free useri mozu stahovat maximalnou rychlostou 500kb/s. Limit medzi stiahnutim jedneho a druheho suboru tym padom nie je, takze menit IP adresu je pre tento pripad hlupost, pretoze tym nic nedosiahnes.satelitik11 napísal:mno na to ze RS sa riadi podla IP adresy .... ked sa prideli znovu ina adresa tak mozes tahat dalej nie ? (pokial uz s nej nebolo tahane na RS) a to ma dsl vyhodu len musis furt pri pc sediet ... pretoze sa neda spravit original soft pretoze RS velmi casto menia kodovanie .... TYM padom by autor musel byt Good programator a casto menit kodovanie aby mu to stahovalo stale ked nema DSL ) poznam takeho co to robi ale len sam pre seba kazdy druhy den ine kodovanienapisal som obrazne
Ano ale o tom si sa uz mohol docitat o 4 temy nizsie.Zavulon napísal:Takze teraz to je tak ze treba pockat odpocitavajuci sa cas a moze sa rovno tahat bez obmedzeni ? okrem tej rychlosti samozrejme ?
-
satelitik11
Medium Professional
-
XtremeQTXX
Expert
Programou na stahovanies rapidu (aj cez free) je milion (napr rapget,USDownloader,jDownloader,Cryptload) a teraz uz aj vsetki bezia ..... probelem je f tom ze maximalna rixlost stahovania je 512 kbit / sec co je asi 64 KB za sekundu a to je dost malo ............ a preto som sa na ziaciatku temy pital ze ako sa da stahovat viac partou naraz cez free abi som to troxu zrixlil ......... som si sity ze sa to da lebo dakde som to cital ale uz si nespominam kde ........... preto som sa pitam este raz : Vie dakto sposob ako stahoviat cez FREE viac partou naraz ???
Teoreticky môžeš vyskúšať nejaké proxy.XtremeQTXX napísal:...
Tá rýchlosť 512kb/s je, podľa mňa, pre normálne sťahovanie dostatočná. Ak chceš sťahovať viac, musíš nájsť iný spôsob (buď iný server, alebo sa dohodneš s inými ľuďmi a každý stiahne niektoré časti, alebo začneš používať napr. torrenty...).
PS: Skús si stiahnuť a naštudovať nejakú knihu o slovenskom jazyku (toľko chýb, ako máš v príspevku, sa vidí málokedy).
-
XtremeQTXX
Expert
ale nie 512 KB ale Kb a to je rozdiel ......... lebo to je 64 KB a to je dost malo ked mam priblizne 350 KB net .......... to bi som mohol naraz tahar 4 party tou rixlostou ............ a bolo bi to 4 krat rixlejsie ......... a proxy ma uz napadlo ............ale newem presne ako to funguje ........chrono napísal:Teoreticky môžeš vyskúšať nejaké proxy.
Tá rýchlosť 512kb/s je, podľa mňa, pre normálne sťahovanie dostatočná. Ak chceš sťahovať viac, musíš nájsť iný spôsob (buď iný server, alebo sa dohodneš s inými ľuďmi a každý stiahne niektoré časti, alebo začneš používať napr. torrenty...).
PS: Skús si stiahnuť a naštudovať nejakú knihu o slovenskom jazyku (toľko chýb, ako máš v príspevku, sa vidí málokedy).
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2008, 23:30 )
ja taham prawe teraz cez jDownloader assassins creed s rapidu ....... a viskusaj Cryptload ten pracoval vzdy aj kodi vedel lustit asi 2 dni potom ako ich zmenili je to celkom dobri program alew treba na neho SP2 a ten sa mi nexce instalovatGadelat napísal:mne z rapidu nechce stahovat ani usdownloader, ani rapget, ani jdownloader. ten stvry som neskusal