Kutyil, s. r. o.
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Kutyil, s. r. o.
Link
Ako sa vám to pozdáva? Oplatí sa to pozerať? Alebo to bude len ďalší televízny shit? Podľa mňa nie. Keď tam je je Viki Ráková a Andy Kraus tak to bude stáť za pozeranie.
Ako sa vám to pozdáva? Oplatí sa to pozerať? Alebo to bude len ďalší televízny shit? Podľa mňa nie. Keď tam je je Viki Ráková a Andy Kraus tak to bude stáť za pozeranie.
-
audiotrack
VIP
Jediný, kto sa venoval humoru po oddelení bol Marcin s jeho úžasne trápnou Normálnou rodinkou, ktorú Markíza neodpísala len preto, pretože si nechceli pripustiť krok vedľa. Naopak Kraus sa venoval Paneláku, ktorý sa ako komediálny brať nedá a až teraz začal točiť Kutyila. Nejak ohodnotiť sa tento projekt nedá, keďže sa ešte ani nevysiela a súdiť z ukážok je od veci. Často krát sa mi stalo, že prvé epizódy seriálu ma nebavili, ale neskôr seriál nabral formu.audiotrack napísal:ako sa Peter Marcin a Andy Kraus rozdelili a začali tvoriť samostatne, tak tie ich "komédie" už nemajú úroveň. Susedia tiež za moc nestáli (hlavne neskoršie série) ale zo začiatku to bolo niečo nové a preto to malo rekordné sledovanosti. No opakovaný vtip nie je vtipom.
Uvidíme, aký Kutyil bude - ale ja som Susedov (na mňa príliš jednoduchý humor) nemusel, takže je vysoko pravdepodobné, že Kutyila tiež hodím na pomyselné smetisko seriálov.
Re: Kutyil, s. r. o.
podla mna to bude stat akurat tak za hovno. imho odkedy su von z radia slo to s nimi dole vodou, este prve casti v TV boli pozeratelne, potom uz to nebolo nic moc. silno pochybujem, ze sa to zlepsiOnline napísal:Keď tam je je Viki Ráková a Andy Kraus tak to bude stáť za pozeranie.
ludia sa uz museli presytit ildiko a lasla na markize. voci tomuto serialu budu mat skor averziu. zase ta viky a laslo. ved to je uz otrepane, stare a nudne. "blby madarske vyslovnost" mi lezie hore krkom a zacalo to uz pri uragane...
no co, tebe to mozno bude pasovat, ades uz teraz tusi, ze mu to pasovat nebude a ja to viem naisto. tento typ "humoru", ktory predvadzaju kraus, marcin a pod. bol vzdy na zaplakaniehojko napísal:ades: Predbiehas nieco co este ani nie je, nechapem k comu su dobre tie urychlene hodnotenia. Pises, ze prve casti boli dobre v TV, to boli tiez este z STV pod nazvom Uragan, ale netreba zachadzat daleko do minulost a staci si spomenut na takych Susedov - lamali rekordy sledovanosti.
-
profik
Light Professional
To ze tento serial bude prepadak tusime asi vsetci, ale nemozem suhlasit z niektorymi, ktory pisali ze kraus a marcin maju zly a este neviem aky humor
. Ked este chodil na stv Uragan-to bola podla mna super relacia, vzdy som sa riadne nasmial
ved si spomente pani maria, maly mirko...A aj prva seria susedov sa este dala(ako tu uz niekto spominal dokazuje to aj sledovanost)