Kutyil, s. r. o.

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Kutyil, s. r. o.

Príspevok od používateľa Online »

Link
Ako sa vám to pozdáva? Oplatí sa to pozerať? Alebo to bude len ďalší televízny shit? Podľa mňa nie. Keď tam je je Viki Ráková a Andy Kraus tak to bude stáť za pozeranie.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

jj a 9 repríz mesačne pridá tomuto seriálu na kvalite :D
Jimmy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Preboha, mňa už asi drbne.....susedia, to sa dalo pozerať, aj keď po dákej 3 repríze ma to prešlo, potom panelák a normálna rodinka, a teraz ešte toto :lol:
Oni ich budú omielať stále dookola, kým ich ľudia neukameňujú :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nebudem to pozerat. na SVK nieje ina herecka nez V. Rakova. tak aj preto.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako sa Peter Marcin a Andy Kraus rozdelili a začali tvoriť samostatne, tak tie ich "komédie" už nemajú úroveň. Susedia tiež za moc nestáli (hlavne neskoršie série) ale zo začiatku to bolo niečo nové a preto to malo rekordné sledovanosti. No opakovaný vtip nie je vtipom.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Opat absolutny shit.

//za k- sa prosim podpis chlapce ;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nerad by som sudil vopred, ale mam dojem ze ani tu aku taku uroven prvej serie susedov to neprekona
Flexo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Flexo »

audiotrack napísal:ako sa Peter Marcin a Andy Kraus rozdelili a začali tvoriť samostatne, tak tie ich "komédie" už nemajú úroveň. Susedia tiež za moc nestáli (hlavne neskoršie série) ale zo začiatku to bolo niečo nové a preto to malo rekordné sledovanosti. No opakovaný vtip nie je vtipom.
Jediný, kto sa venoval humoru po oddelení bol Marcin s jeho úžasne trápnou Normálnou rodinkou, ktorú Markíza neodpísala len preto, pretože si nechceli pripustiť krok vedľa. Naopak Kraus sa venoval Paneláku, ktorý sa ako komediálny brať nedá a až teraz začal točiť Kutyila. Nejak ohodnotiť sa tento projekt nedá, keďže sa ešte ani nevysiela a súdiť z ukážok je od veci. Často krát sa mi stalo, že prvé epizódy seriálu ma nebavili, ale neskôr seriál nabral formu. :)
Uvidíme, aký Kutyil bude - ale ja som Susedov (na mňa príliš jednoduchý humor) nemusel, takže je vysoko pravdepodobné, že Kutyila tiež hodím na pomyselné smetisko seriálov. :)
ades
Guru
Guru

Re: Kutyil, s. r. o.

Príspevok od používateľa ades »

Online napísal:Keď tam je je Viki Ráková a Andy Kraus tak to bude stáť za pozeranie.
podla mna to bude stat akurat tak za hovno. imho odkedy su von z radia slo to s nimi dole vodou, este prve casti v TV boli pozeratelne, potom uz to nebolo nic moc. silno pochybujem, ze sa to zlepsi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ades: Predbiehas nieco co este ani nie je, nechapem k comu su dobre tie urychlene hodnotenia. Pises, ze prve casti boli dobre v TV, to boli tiez este z STV pod nazvom Uragan, ale netreba zachadzat daleko do minulost a staci si spomenut na takych Susedov - lamali rekordy sledovanosti.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

:-D dufam ze ich nebudu reprizovat do nekonecna ako na markize + osobne si myslim ze to bude prepadak...
ludia sa uz museli presytit ildiko a lasla na markize. voci tomuto serialu budu mat skor averziu. zase ta viky a laslo. ved to je uz otrepane, stare a nudne. "blby madarske vyslovnost" mi lezie hore krkom a zacalo to uz pri uragane...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

hojko: myslim si presne to, co kachna. az na svetle vynimky podla mna nie su na slovensku dobre serialy. susedia boli jednym z mala. silne pochybujem, ze laszlo, ildiko a vobec kraus alebo marcin uz nie ako duo maju potencial nejako to zmenit
Blacky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blacky »

toto bude asi blud ... ja som sisedov nikdy nemusel akurat prvu seriu a na markize uz nic ine nechodilo jak tie dr**ute serialy :(
heelie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa heelie »

hojko napísal:ades: Predbiehas nieco co este ani nie je, nechapem k comu su dobre tie urychlene hodnotenia. Pises, ze prve casti boli dobre v TV, to boli tiez este z STV pod nazvom Uragan, ale netreba zachadzat daleko do minulost a staci si spomenut na takych Susedov - lamali rekordy sledovanosti.
no co, tebe to mozno bude pasovat, ades uz teraz tusi, ze mu to pasovat nebude a ja to viem naisto. tento typ "humoru", ktory predvadzaju kraus, marcin a pod. bol vzdy na zaplakanie
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

To ze tento serial bude prepadak tusime asi vsetci, ale nemozem suhlasit z niektorymi, ktory pisali ze kraus a marcin maju zly a este neviem aky humor :? . Ked este chodil na stv Uragan-to bola podla mna super relacia, vzdy som sa riadne nasmial :D ved si spomente pani maria, maly mirko...A aj prva seria susedov sa este dala(ako tu uz niekto spominal dokazuje to aj sledovanost)
Napísať odpoveď